An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Mythbusters: Collection  4 (2-disc) (DVD) Mythbusters: Collection 4 (2-disc)

Udgivet 29. april 2009 DCVY5325 / UPC# 014381532524

Mythbusters: Collection  4 (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Discovery Channel - 2003-????
USA - Farve - pr eps 44 min
Ønskeliste
Dokumentar
Filmens specifikationer
Original titel: Mythbusters
Medvirkende:
Vært  Jamie Hyneman
Vært  Adam Savage
Vært  Kari Byron
Vært  Tory Belleci
Vært  Grant Imahara
Vært  Scottie Chapman
Afløser  Jessi Combs
Assistent  Christine Chamberlain
Assistent  Jessie Nelson
FBI rådgiver  Frank Doyle
Vis alle medvirkende...
Stikord: Urban Legends
Videnskabsmænd
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Lars

Mythbusters

Urban legends, skrøner og besynderlige internethistorier bliver sat på prøve i denne svært vanedannende serie, hvor to af Hollywoods usungne helte - special effekt-folkene Jamie Hyneman og Adam Savage - ved hjælp af moderne teknik, opfindsomhed og helst lidt sprængstof en gang for alle afslører, hvad der er fup, og hvad der er fakta! Ingen historie er for stor eller for lille for dem.
     Passer det, at man bliver suget ned af et synkende skib? Hvorfor må man ikke bruge sin telefon på et fly? Kan man redde sig selv fra den sikre død ved at springe op i sidste øjeblik, hvis man falder ned med en elevator? Mythbusterne tester også de mere eksotiske historier: Kan man slippe ud af et mexicansk fængsel ved at opløse tremmerne med salsa? Kan man løsne cement fra en cementblander ved at bruge dynamit? Og kan man bygge en subwoofer, der er kraftig nok til at ødelægge en bil?
     Sidst, men ikke mindst, tester Mythbusterne de mange forskellige Hollywood-myter! Kan man virkelig dræbe en haj ved at skyde hul på en dykkers iltflaske? Kan det lade sig gøre at installere et katapultsæde i en bil, uden at det kan ses? Eller kan man sprænge en bil i luften blot ved at skyde på den?

Der er på det nærmeste opstået en kult omkring de to værter, Jamie Hyneman og Adam Savage, der er så forskellige som dag og nat. Jamie er den eftertænksomme, grundige type, og han er nem at kende med sin baret og sit cykelstyrskæg. Adam er den impulsive type, der ofte kaster sig ud i en opgave uden tanke for sit eget ve og vel! Han ses som regel i de karakteristiske Mythbusters t-shirts (med slogans som "I reject your reality, and substitute my own" eller "I do all my own stunts"). Af og til får Mythbusterne hjælp af deres Buildteam, bestående af Kari Byron, Tori Belleci og Grant Imahara, der hver har deres specielle talenter.
David

Brugerne skriver om Mythbusters (TV-serie):

Anmeldt af ch, Odense C 28. april 2009
Eksperimenter og underlige forsøg
Engang holdt jeg meget af og se The Discovery Channel. Der var bl.a gode dokumentarprogrammer fra 2. verdenskrig, spændende kriminalsags-opklaringsprogrammer, og meget andet interesant, men pludselig en dag dukkede en mand iført en alpehue samt dennes medhjælper op og lavede de mærkeligste forsøg og eksperimenter. Jeg troede det bare var en temauge med underfundige eksperimenter Discovery kørte, men nej - det lader simpelthen til man har lavet en livslang kontrakt med "alpehuemanden" og co. Nogle få af forsøgene har da fastholdt min interesse, men generelt er det kedeligt og simpelthen for ligegyldigt om et projektil ryger igennem 4, 5 eller 6 øldåser når en pistol affyres mod dåserne. Næsten hver gang jeg tænder tv'et for at se the Discovery Channel viser de Mythbusters - måske de skulle overveje at kalde kanalen for "Mythbusters Channel"...

Skriv din egen anmeldelse af Mythbusters (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Mythbusters: Collection 4 (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest