An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Body of Lies  (DVD) Body of Lies

WHV1000027424 / UPC# 085391189947

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2008
USA - Farve - 128 min
Ønskeliste
ActionDramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Body of Lies
Instruktør: Ridley Scott
Medvirkende:
Roger Ferris  Leonardo DiCaprio
Ed Hoffman  Russell Crowe
Hani  Mark Strong
Aisha  Golshifteh Farahani
Bassam  Oscar Isaac
Omar Sadiki  Ali Suliman
Al-Saleem  Alon Aboutboul
Skip  Vince Colosimo
Garland  Simon McBurney
Nizar  Mehdi Nebbou
Vis alle medvirkende...
Stikord: Spionage
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 18

Gennemsnit: 8.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


Body of Lies

I en verden, hvor et menneskes liv ikke er mere værd end de oplysninger, de kan give dig, er den unge agent Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) den bedste mand, som den amerikanske efterretningstjeneste har ude i felten.
     I operationer, som finder sted over hele kloden, bliver Ferris’ næste træk ofte dirigeret og kommenteret af en stemme i den anden ende af en sikker linie – CIA veteranen Ed Hoffman (Russell Crowe). Hoffman er en brillant strateg, der styrer agenterne på sin bærbare, mens han sidder ude i forstæderne. Ferris er på sporet af en terroristleder, Al-Saleem, der har stået bag en hel række bombninger i bl.a. England og Holland, samtidig med at han er undsluppet det mest sofistikerede efterretningsvæsen i verden. For at lokke terroristen ud af sit skjul udtænker Ferris en vovet plan.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Body of Lies:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 13. januar 2010
USA mod Jihad
Hver gang man sætter sig ned for at se en amerikansk film om krigen mod terror, håber man - eller nogen gør måske - at der vil blive kastet noget nyt lys over denne evindelige trussel for verdens sikkerhed. Men det sker sjældent, at man får en nuanceret oplevelse med sig. Altid er det dog underholdende, også her i Ridley Scotts film, selv den måske ikke er så handlingsmættet og langt mere plotfikseret end godt er: SÅ indviklet behøvede det altså heller ikke at være!
Men djærv spænding det er det da og så heller ikke så meget mere.

Anmeldt af Monkeyman, København S 4. april 2009
DiCaprio & Crowe vs. Abu Laban
Jeg hopper med på vognen, sammmen med Svend Erik, og vil også gerne gi' mit sammenstykke til, at anbefale denne tempofyldte og sprængfarlige film, der fik mig op at stolen nogle gange.
''Body of Lies'' fik ikke just en varm velkomst, af det danske anmelderkorps, ved dens udgivelse, og det kan jeg simpelthen ikke forstå. Ja ja, historien er ikke top notch, men Ridley Scott har dælme lavet en spændende og vedkommende film, der sandelig er vigtig i disse farlige tider.
Skuespillet er dynamisk og sveddryppende fra ende til anden, og scenen, hvor DiCaprio bliver tortureret, er nasty lavet, selvom man har set det der er langt langt værre.
Scenografisk, så rammer Ridley drengen igen plet, og det er tydeligt, at han er dybt facineret af den mellemøstlige kultur & dens geografi. Et dybere kendskab til terrorisme får man ikke, men uden tvivl, så er ''Body of Lies'' et kig værd.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 1. april 2009
Fart på
Ridley Scott er helt klart forelsket i Mellemøstens landskab, hvilket får ham til endnu en gang at henlægge en handling til dette urolige hjørne af verden. Det afføder flotte og intense billeder med baggrund i dels ørken dels det tætte menneskemylder.
Scott har fart på. Hans klipning nærmer sig broderens stil, når denne er mest manieret, hvilket medfører, at filmens plot lejlighedsvis er tilsigtet dissimuleret - til stor udfordring for sammenhængsoplevelsen. Instruktøren eksperimenterer ved til stadighed at lade sin protagonist være et stykke foran publikum, der holdes i arbejde filmen igennem. Plottet synes i øvrigt ikke så væsentligt for ham som det overordnede tema: at verdens store problemer influeres af individuelle, undertiden lettere anløbne, individeres dømmekraft eller mangel på samme.
Filmen vil sikkert dele anmeldelserne her på siden. Scott henvender sig ikke til det yngste filmpublikum og udfordrer det ældre ved at konstruere sin fortælleform med baggrund i postmoderne virkemidler. Det er sikkert en god ide at se filmen et par gange.


Ret din egen anmeldelse af Body of Lies - klik her

Deltag i debatten om filmen Body of Lies - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Body of Lies
Holliday

Body of Lies (Blu-ray) Body of   Lies (BRUGT)
Se alle titler her
Sendt 2009/04/01 20:02:15 IP: Logget Svar...

...Okay

...."at filmens plot lejlighedsvis er tilsigtet dissimuleret - til stor udfordring for sammenhængsoplevelsen"
Svend Erik

Sendt 2009/04/02 13:46:04 IP: Logget Svar...

Ja, ja...

... se nu bare filmen. Så skriver vi sammen igen.
Holliday

Sendt 2009/04/02 23:18:15 IP: Logget Svar...

Fred på jord

Nu lå der sådan ikke andre motiver i det, end jeg fandt formuleringen temmelig fantastisk.
Svend Erik

Sendt 2009/04/03 19:49:18 IP: Logget Svar...

Peace to you, brother

... jeg føler mig nu heller ikke forfulgt. Men jeg ér spændt på, hvorledes andre vurderer filmen. Løber brdr. Scott fra os - eller løber det ud mellem fingrene på dem i øjeblikket?
Holliday

Sendt 2009/04/03 21:05:15 IP: Logget Svar...

Scott & Scott

Nu skal der ikke herske tvivl om at Ridley (sammen med Carpenter) alle dage har været min favorit instruktør. Det ændre dog ikke på det faktum, at jeg frygter af hele mit Scott hjerte, at han er ved at tage (hvis ikke allerede har taget?) den samme afkørsel som Spielberg, Coppola og anndre af de gamle drenge, hvor man kigger bagud i stedet for mod horisonten. Scott's problem er (i min optik) at han mangler kvalificeret hjælp mht. manuskripter, her syntes jeg tit at hans valg er langt fra åbenlyse i forhold til hans indiskutable talent for stemningsfulde billeder OG at kunne koble dem op på en historie.

Svend Erik

Sendt 2009/04/11 10:54:16 IP: Logget Svar...

Berettiget bekymring

Det kan være en berettiget bekymring at nære. Det gik jo faktisk også sådan for nogle af de gamle kæmper: Ford, Hitchcock for at nævne et par. Medens det er interessant at se, at f.eks. Scorsese og Eastwood faktisk bliver mere og mere sikre på hånden, hvilket Kubrick også gjorde - i mine øjne. Jeg synes dog ikke ligefrem, at Ridley falder direkte af på den - det er blot (bekymrende nok) som om der ingen udvikling er.
Og Spielberg!? Han synes at have magt over teknikken - men vælger sine historier fuldstændig uden omhu og omtanke.
Jeg er i øvrigt også ret stor fan af Scott.
Thomas Aquinas

Sendt 2009/04/11 12:36:11 IP: Logget Svar...

Grund til bekymring

For Spielbergs vedkommende begyndte stagnationen jo allerede i midten af 80´erne. Men det er jo en gammel diskussion.
M.h.t. Hitchcock - hvornår svækkedes hans værker? Med enkelte undtagelser er hans samlede indsats da ret enestående!
René

Sendt 2009/04/11 14:49:30 IP: Logget Svar...

Ang. Hitchcock

1970'erne var da vist ikke lige hans årti (og vel egentlig heller ikke slutningen af tresserne). Synes godt at jeg kan komme i tanke om et par svage film, fra netop dén periode.
Thomas Aquinas

Sendt 2009/04/11 14:52:56 IP: Logget Svar...

Mere Hitch

Det er sandt nok, men det drejede sig vel ret beset kun om "Family Plot". Ud af en produktion på godt 50 film er der måske 5 af dem der ikke vil sige publikum noget idag. Det er ret enestående!
René

Sendt 2009/04/11 15:07:53 IP: Logget Svar...

Alfred Hitchcock

Mjoeh ..... "Torn Curtain", "Topaz" og "Frenzy" har nu i grunden heller aldrig sagt mig det helt store. Men jo: Med mange filmproduktioner bag sig, har han i den store sammenhæng været ganske ferm til at ramme plet.
Svend Erik

Sendt 2009/04/12 11:49:45 IP: Logget Svar...

Hitchs samlede produktion...

...er selvfølgelig suveræn. På sit felt aldrig overgået! Lad det være indiskutabelt. Men mesteren tabte altså noget af pusten i løbet af de 10 år fra 66 til 76. Family Plot er - set netop i relation til den øvrige produktion - ikke opløftende at overvære.
For nu at gøre mig lidt polemisk , er der en "anmelder" her på sitet, der giver mesteren denne salut med på vejen:
Overskrift til Family Plot = "Rusten". Tekst til Topaz = "Mesteren var begyndt at blive lidt rusten". Og endelig overskrift til Torn Curtain = "Ikke overbevisende".
Det kan da - med god vilje - tolkes som et udtryk for skuffelse på et eler andet niveau!?
I øvrigt fatter jeg ikke, at Spielberg ikke bare ringer til en af os, før han sender noget på markedet. Vi kunne hurtigt stramme op for ham.
Thomas Aquinas

Sendt 2009/04/12 13:48:32 IP: Logget Svar...

Påske-polemik

Hehe, dén sad vist!
Jeg erkender blankt, at jeg da heller ikker særligt begejstret for de film han lavede efter "Marnie", bortset fra "Frenzy", som jeg ikke kan forstå så mange kritiserer. Tilfældet Spielberg må nok konstateres at være et overstået kapitel. Jeg ser manden som en gudsbenådet filmmager, der pludselig løb tør for filmsyner og siden da har skullet "opfinde" sig selv - med større eller mindre succes til følge.
Sjovt som dette emne bliver ved at dukke op i diverse tråde her på sitet!
Svend Erik

Sendt 2009/04/12 16:18:33 IP: Logget Svar...

Frenzy ikke nævnt

Nej, Frenzy er ikke med på min liste over brokkerier. Jeg forstår heller ikke helt alle indvendingerne. Den opsumerer på sin vis en stor del af Hitchs virkemidler, specielt arbejder han meget og drillende med identitetsskiftet, som om han forsøgte at sublimere det. Alligevel er det ikke en af dem, jeg vender tilbage til særligt ofte.
René

Sendt 2009/04/12 16:29:15 IP: Logget Svar...

Frenzy

Nej, men den tager jeg så på min kappe. Jeg indrømmer da også gerne, at "Frenzy" rager milevidt op imellem både "Torn Curtain", "Topaz" og "Family Plot".

Alligevel er "Frenzy" en af de Hitchcock-film, som jeg ikke rigtig har lyst til at vende tilbage til. Af den simple grund, at jeg bare ikke bryder mig om filmen.
(Van der Falk - den pæne mand - som slipsemorder? Utilgiveligt! )

Start en debat om denne udgave af Body of Lies - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45