An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Total Recall: Director's Cut (2-disc) (Blu-ray) (BD) Total Recall: Director's Cut (2-disc) (Blu-ray)

Udgivet 4. december 2012 af Universal (DK) SDSB83293 / UPC# 5051159299772

Total Recall: Director's Cut (2-disc) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2012
USA - Farve - 118 min
Ønskeliste
ActionThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Total Recall
Dansk titel: Sidste udkald
Instruktør: Len Wiseman
Medvirkende:
Douglas Quaid  Colin Farrell
Lori Quaid  Kate Beckinsale
Melina  Jessica Biel
Cohaagen  Bryan Cranston
Harry  Bokeem Woodbine
Matthias  Bill Nighy
McClane  John Cho
Marek  Will Yun Lee
Hammond  Dylan Smith
Factory Foreman  Andrew Moodie
Stikord: Total Recall
Remake / reboot
Based-on-a-book
Flygtning / flugt
Flyvende biler
Fremtid
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 14

Gennemsnit: 5.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


Total Recall: Director's Cut (2-disc):

Fabriksarbejderen Douglas Quaid drømmer om et afbræk fra sin trivielle hverdag. Han opsøger firmaet Rekall, der kan forvandle hans spændende spiondrømme til erindringer, der nok er virtuelle, men stadig forbløffende realistiske. Behandlin-gen går dog skævt, og snart må Quaid løbe for livet fra diktatoren Cohaagens politistyrker. Men hvad er drøm, og hvad er virkelighed? Colin Farrell spiller hovedrollen, Kate Beckinsale og Jessica Biel er de to babes.
David

Brugerne skriver om Total Recall (Colin Farrell):

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 30. juni 2014
Jessica og Kate
Uden Verhoevens version i frisk erindring skal jeg ikke fundere over rimeligheden i en remake men blot konstatere, at det lykkes Wiseman at gøre fortællingen så forkludret, at man mister lysten til at følge med i hvem protagonisten egentlig er. Det er kompromitterende for Dicks historie, der henter sin næring og spænding i netop identitetsforviklingerne.
Der har tilsyneladende været penge nok til denne produktion, så man kunne vel have forventet et originalt productiondesign, gerne med en hilsen til "Bladerunner", men ikke den voldridning, der nu serveres. I jagterne på dette set mister Wiseman og vi den geografiske orientering, hvorved chase-scenerne mister deres evne til at bringe os ud på stolekanten, de er snarere en anelse søvndyssende.
For en film, der vil leve af spænding og action, er det i øvrigt helt galt, at den med mellemrum standser op og fortaber sig i alenlange og kedelige dialoger, der skal samle op og give os et hint om, hvem hovedpersonen p.t. tror han er. Det skulle være forklaret i billeder og handling.
Jessica Biel og Kate Beckinsale pynter gevaldigt på tingene, Farrel gør sit arbejde upåklageligt og tanken med at anbringe Cranston og Nighy i billederne må bifaldes. De to sidste gør dog hverken fra eller til, dertil er deres roller ganske enkelt udskrevet alt for fladt. Synd for filmen og især Cranston, der kunne have tilført noget spændende karakterarbejde.
Filmen er flot at skue, og bliver bedre jo større billede, man kan producere. Men den får aldrig hummet sig over tidens almindeligheder og kalder ikke på gensyn, som den "gamle" version har tendens til.
Det er directors extended cut, jeg har set, måske er teaterversionen tættere klippet?

Anmeldt af Extract, Dyssegård 17. november 2012
We can remember it for you Beckinsale
Total Recall (Colin Farrell) Skal man være skuffet over dette remake? Måske. Originalen af Paul Verhoven var så fremragende, at den er svær at overgå. Og det gør den heller ikke. Den er visuelt udsøgt, i øvrigt meget Blade Runner inspireret og filmen har kostet knapper. Instruktøren har genindspillet nøglescener som den trepattede luder og catfighten. Ellers er der lavet en del om. Remaken fokuserer meget mere på idéen om hjernevask og implanteret hukommelse. Men historien er langt fra så fantastisk som i Verhoevens version. Dog er finalen værd at vente på. Colin Farrell er udmærket som den martrede mand, der kæmper for at få hukommelsen tilbage og Kate Beckinsale og Jessica Biel er to dejlige damer. Der er imponerernde scener i filmen. Men den halter alligevel. Den kan sagtens ses...hvis ikke man skruer for højt op for forventningerne. OK popcornsfilm, men heller ikke mere end det. Måske ikke helt en familefilm, men Verhoevens "kant" mangler helt og aldeles!
PS. Den trepattede godte spilles af Kaitlyn Leeb ;-)

Anmeldt af Monkeyman, København S 28. september 2012
Kun halv-total !
Hvorfor? Ja, hvorfor lave et remake af en iforvejen ganske fornøjelige Sci-Fi/action film, som kun har små 22 år på bagen og som ifølge mig hvertfald ikke er gået helt af mode endnu?
Det er noget som ´´Underworld"/Die Hard 4" instruktøren Len Wiseman synes, og her er hans ´´take´´ på Philip K. Dicks novelle "We Can Remember It for the Wholesale".

Wiseman har visuelt set skabt en lille godte, der har rigeligt med stjålne elementer fra "Blade Runner" i sig. Så regn med masse af kineserbokstaver i neon og et vejrklima der næsten kun byder på tunge vanddråber. Dette kan jeg godt tilgive... selvom andre ville hakke denne film i småstykker for denne tydelige inspiration.
Og ja effekterne er fede, skuespillet er udmærket og det overordet plot er stadig cool... men der er så sandelig mange mangler alligevel!

For filmen mangler i højt grad den specielle grovhakkede humor som Paul Verhoeven gav i sin version tilbage i 1990, og hvad angår vold og blod, som selvfølgelig er i en Verhoeven-film... så er Wisemans version klinisk renset for ´´farlige ting´´, hvilket gør dette til en såkaldt ´´PG-13´´, hvilket betyder at større børn sagtens kan kigge med.... altså dette er "Total Recall" DEN PÆNE VERSION!
Filmens historie synes heller ikke ligeså flydende som original versionen og hovedskurken Cohaagen får man næsten ingen indblik i, hvilket gør ham lidt impotent som skurk.

Colin Farrell gør hvad han kan.... men han kan ikke redde filmen fra at få en middelkarrakter, for en visuel fin version... men en slatten banan ved sammenligning med originalen fra 1990, der var langt mere sjov, sexet og voldsom!

Ret din egen anmeldelse af Total Recall (Colin Farrell) - klik her

Deltag i debatten om filmen Total Recall (Colin Farrell) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Total Recall (Colin Farrell)
Extract

Total Recall:  Theatrical Edition Total Recall: Director's Cut (2-disc) (Blu-ray) Total Recall:  Theatrical Edition Total Recall: Director's Cut (1-disc) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2012/09/29 16:52:57 IP: Logget Svar...

Totaltskadede remakes

Ja, der er en fæl tendes til at lave dårlige remakes af gode film. Min yndlingsaversion er nok Rollerball (2002). The Man Who Fell To Earth er også blevet genindspillet, men kun som TV film, den er også elendig.
RJ

Sendt 2013/02/14 17:09:40 IP: Logget Svar...

aaargh

Jeg syns nu den nye remake af Total Recall er vellykket..betydeligt bedre end originalen.
René

Sendt 2013/02/19 20:05:07 IP: Logget Svar...

Total Recall

Jeg må nu også indrømme, at jeg hilser dette remake af "Total Recall" velkomment. For nu er der da i det mindste et alternativ til udgaven med Arnie og "hollænderen", så folk selv kan vælge.

Start en debat om denne udgave af Total Recall: Director's Cut (2-disc) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45