An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Cool Hand Luke (Deluxe Edition) (Blu-ray) (BD) Cool Hand Luke (Deluxe Edition) (Blu-ray)

af Warner Bros. WHV1000025037 / UPC# 085391156819

Cool Hand Luke (Deluxe Edition) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 1967
USA - - 127 min
Ønskeliste
Drama
Filmens specifikationer
Original titel: Cool Hand Luke
Dansk titel: Skrappe Luke
Instruktør: Stuart Rosenberg
Medvirkende:
  Paul Newman
  Strother Martin
  Lou Antonio
  Jo Van Fleet
  J.D. Cannon
  George Kennedy
  Robert Drivas
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Tysk
Fransk
Hollandsk
Italiensk
Japansk
Portugisisk
Spansk
Sprog: Tysk
Fransk
Italiensk
Portugisisk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 16

Gennemsnit: 8.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Morten K.

Cool Hand Luke (Deluxe Edition):

1967 var året, hvor både Bonnie and Clyde, The Graduate og In the Heat of the Night havde premiere. Stuart Rosenbergs barske, men også smukke og flot instruerede Cool Hand Luke druknede lidt i dette selskab, men den er ikke desto mindre en yderst seværdig film. Luke Jackson (Paul Newman) er en tabertype, der for en mindre forbrydelse ender i et fængsel, der gør alt for at knække ham. George Kennedy yder fremragende spil som en medfange.

Brugerne skriver om Cool Hand Luke:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 4. november 2008
God gammeldags underholdning
Stuart Rosenberg er på flere måder helt ude på kanten, når han spænder sin film op mellem samtlige fængselsfilmklicheer, han har kunnet komme i tanker om. Overdoserede solnedgange, grelt beslyste udendørsportrætter, mange scener af teatermæssig karakter, næsten karrikeret typologi og fed medspillende musik. At han får det til at lykkes kan sikkert tilskrives de dygtige skuespilpræstationer, den håndværksmæssigt korrekte klipning og en almengyldig rebelhistorie, der altid virker fængende. Det er i hvert fald en udmærket film.

Anmeldt af René, Åbyhøj 27. september 2008
Rebel på springtur
Paul Newman kører rigtigt med klatten i rollen som straffefangen Luke Jackson, der har et problem med autoriteter. Luke idømmes to års straffearbejde i et sydstats-fængsel for i fuldskab at have forvoldt "beskadigelse af kommunal ejendom". Han er egentlig ikke ude på ballade under fængsels-opholdet. Men det ændrer sig imidlertid brat, da Luke modtager meddelse om sin mors død, og lejrchefen idømmer Luke en uge i isolationsboksen - for at holde hans tanker borte fra begravelsen, og fra eventuelle idéer om flugtforsøg. Det er naturligvis udelukkende for Luke's egen skyld, bedyrer kommandanten inden døren lukkes i.

Underligt nok værdsætter Luke overhovedet ikke denne storsindede gestus. For herefter er han mere interesseret i at prøve at gøre livet surt for sine fangevogtere, ved at benytte enhver given chance til at ta' flugten. Han når dog sjældent særlig langt. Men hver gang underminerer det lejrchefens anseelse en smule, og forøger respekten for Luke blandt medfangerne. Filmen blancerer ofte lige på kanten af lystspil - også selv om den ender skidt for Luke Jackson. En herlig og velspillet film, der hører hjemme blandt klassikerne. Eller burde gøre det.

Anmeldt af Kasper, Aalborg 1. april 2008
Skrappe Luke
Paul Newman spiller Lucas Jackson, der i filmens begyndelse bliver taget på fersk gerning af politiet, mens han i beruset tilstand skærer toppe af lokale parkometre.
Det koster ham to år som straffefange i en fjerntliggende fangelejr, en situation der bestemt ikke passer den sære enspænder særlig godt. Hans sammebidte og ironiske facon skaffer ham i begyndelsen en række fjender, men efterhånden bliver han vellidt og ender som et forbillede for de andre indsatte, blandt andet fordi han ihærdigt og gentagne gange flygter fra de sammenbidte fangevogtere.

Filmen "Skrappe Luke" starter som meget godt, men efter min mening, bliver den også lidt kedelig ind imellem, men ellers synes jeg nu det var en udmærket fængsel-film.
Men jeg synes desværre kun, at filmen fortjenere 2 stjerner.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. april 2004
Kristus-figur i hillbilly-fængsel
Spændstigt fængselsdrama med Newman i en af sine bedste roller (dén mand har sgu da også kun gode credits!) og med et væld af typecastede skuespillere i de øvrige roller. Lalo Shifrins musik klæder filmen i udpræget grad. Læg mærke til Dennis Hopper som en af fangerne.
"What we´ve got here is failure to communicate!"

Ret din egen anmeldelse af Cool Hand Luke - klik her

Start en debat om filmen Cool Hand Luke - klik her

Start en debat om denne udgave af Cool Hand Luke (Deluxe Edition) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest