An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Transformers: Age of Extinction (Blu-ray & DVD) (BD) Transformers: Age of Extinction (Blu-ray & DVD)

Udgivet 30. september 2014 af DreamWorks DMWV7914994 / UPC# 032429149947

Transformers: Age of Extinction (Blu-ray & DVD) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Salg i Laserdisken af denne vare
er forbudt af Kulturministeriet og
Fox-Paramount.

Klik her for information om
kampen for kulturel frihed.

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2014
USA - Farve - 166 min
Ønskeliste
ActionScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Transformers
Instruktør: Michael Bay
Medvirkende:
Cade Yeager  Mark Wahlberg
Joshua Joyce  Stanley Tucci
Harold Attinger  Kelsey Grammer
Tessa Yeager  Nicola Peltz
Shane Dyson  Jack Reynor
James Savoy  Titus Welliver
Darcy Tirrel  Sophia Myles
Su Yueming  Bingbing Li
Lucas Flannery  T.J. Miller
Gill Wembley  James Bachman
Vis alle medvirkende...
Stikord: Transformers
Based-on-a-toy
CIA / FBI
Invasion fra rummet
Robot/cyborg/androide
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Portugisisk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Portugisisk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 22

Gennemsnit: 6.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


TF4

Transformers: Age of Extinction foregår fire år efter den ødelæggende kamp mellem Autobots og Decepticons, der nærmest jævnede Chicago med jorden. Nu har regeringen mistet sin tiltro til de mægtige Transformers. Som resultat sættes den paranoide regeringsrepræsentant, Harold Attinger, til at jage kæmperobotterne, så USA igen kan blive et trygt sted at leve. Imens fører automekanikeren Cade og hans datter Tessa en tilsyneladende stille og rolig tilværelse uden for storbyen. Men da Cade ved et tilfælde finder Autobot-lederen Optimus Prime, ændres deres liv radikalt. Både Attinger og en Decepticon-dusørjæger får færden af den umage gruppe, og i kulissen lurer en ældgammel og mægtig race, der truer Jorden. Det er nu op til Cade, Tessa, Optimus Prime og hans Autobots at stoppe både menneskelige og intergalaktiske fjender.

Transformers: Age of Extinction er den fjerde film i den stadig mere larmende Transformers serie, men filmen har fået en ny helt i centrum. Det unge, nye talent Mark Wahlberg har overtaget hovedrolle efter eks-stjernen Shia LaBeouf, men heldigvis bevæger Mcihael Bay kameraet så hurtigt, at man ikke kan se forskel.

Brugerne skriver om Transformers 4: Age of Extinction :

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. januar 2019
The Seed
Så skal Michael Bay have lidt ekstra lommepenge, så han har banket endnu en film sammen om de sympatiske robotter, der denne gang skal kæmpe mod de usympatiske robotter, der har allieret sig med nogle onde mennesker om at kontrollere verden. Men Mark Wahlberg redder dagen sammen med sin datter og dennes kæreste i et næsten tre timer langt effektfyrværkeri som vil begejstre en del af publikum og give andre migræne. Historien er for tyndbenet til at trækkes ud så længe, men filmen er heldigvis marginalt bedre end tidligere kapitler. Men lad os håbe, at det snart stopper. Kelsey Grammar er god som skummel bagmand, og Stanley Tucci er også udmærket i sin rolle, men ellers er der ikke gjort meget plads til skuespillerne og deres karakterer, hvilket netop gjorde den første film både spændende og humoristisk. Dét er et overstået kapitel.

Anmeldt af Monkeyman, København S 5. oktober 2014
Ingen transformation !
Michael ´´THE MONEYMAKER´´ Pu-Bay, er tilbage med endnu en Transformers film... hvorfor? Jo, fordi der stadig er mennesker på denne jordklode, som er dumme nok til at betale penge for at se disse film, og derved give Pu-bay flere midler, til at skabe flere af disse intet sigende film!

Men, først... lad os lige sige noget positivt: Effekterne!!! Ja, de er pæne... det var de også i de andre film, og når man forståelig har med lidt over 200 millioner dollars at lege med, ja så regne man med at se nogle effektmæssige resultater.
Plottet... ja ja, hold nu lige fast i kasketten, det er ikke selve historien, jeg vil give en tommelfinger til, men nok mere tonen, som synes mere mørk end i de andre Transformers film, hvilket var lidt rart.

MEEEEN, så er der jo alt det negative, man kan hænge sig i, og jeg ville ikke her nævner det hele i flæng, men lad os tage nogle stykker!
Plottet.... ja, nævnt igen, men objektivt set, så synes det tydeligt for letkøbt, og har kun et formål... nemlig at stable en hurtig Transformers produktion på benene, så man kan få lidt hurtig profit, og grine hele vejen til banken
Product placement... i guder, nu behøver man ikke længere at se TV3, for at blive irriteret på reklamer... du skal bare sætte den nye TransFIMSERS 4 film på!!!
Skuespillerne... alt ære og respekt for Mark Wahlberg, men han er kun med her, fordi Shia LeBeuf viser tissemand til Lars von Trier, og dermed ikke er hot i Hollywood længere!
Og sidst, men ikke mindst... Hr Pu-Bay hamselv, der har en så irriterende måde at instruerer på, at jeg snart er overbevist om, at hvis jeg ser flere af hans film, så er der en chance for, at jeg får epileptiske anfald i fremtiden!

PLEASE, kære Vor Herre (som jeg ikke tror på) kan vi ikke snart få stoppet den filmserie!

Ret din egen anmeldelse af Transformers 4: Age of Extinction - klik her

Start en debat om filmen Transformers 4: Age of Extinction - klik her

Start en debat om denne udgave af Transformers: Age of Extinction (Blu-ray & DVD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45