An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Spider-Man  (DVD) Spider-Man

Udgivet 6. juli 2012 af Universal (DK) SGSD32161 / UPC# 5051162293514

Spider-Man  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2002
USA - Farve - 121 min
Ønskeliste
ActionRomantikAdventureScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Spider-Man
Instruktør: Sam Raimi
Medvirkende:
Peter Parker  Tobey Maguire
Norman Osborn  Willem Dafoe
Mary Jane   Kirsten Dunst
Harry Osborn  James Franco
Ben Parker  Cliff Robertson
May Parker  Rosemary Harris
J. Jonah Jameson  J.K. Simmons
Flash Thompson  Joe Manganiello
Max Fargas   Gerry Becker
Joseph Robertson  Bill Nunn
Vis alle medvirkende...
Stikord: Spider-Man
Based-on-a-comic
Edderkopper
Gen-manipulation
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 76

Gennemsnit: 8.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Mogens
Thomas
Lars
Søren
Morten K.

Edderkoppen er vores ven

Ingen tvivl om Spider-Man's succes: $100 millioner større omsætning end Star Wars: Episode II! Sam Raimi tilbage i sin gamle stil! Hvad mere kan man ønske sig? Nårh jo, Kirsten Dunst i en næsten gennemsigtig kjole... i regnvejr!
    Filmen kunne være blevet en katastrofe, men Sam Raimi fanger perfekt stemningen fra tegneserien og undgår Joel "jeg-ødelagde-Batman" Schumacher-lignende forsøg på at lave en happy-meal superhelt. Tobey Maguire giver rollen som Edderkoppen ekstra troværdighed, og Raimi har nok overblik til også lige at gøre lidt grin med dragten.

Ekstra udfordring til filmbuffs: Spot the Bruce Campbell cameo!
David

Brugerne skriver om Spider-Man:

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 1. august 2012
Marvels Spider-Man
Peter Parker er en stille og rolig teenager der er noget nørdet og meget genert, han er vild med videnskab, hvad der aldeles reducerer i at han ikke rigtig bliver accepteret, han blev tit mobbet af skolens foodball stjerne Flash Thompson.
Peter voksede op hos sin tante, May Reilly Parker, onkel, Benjamin Parker, som bor i Forest Hills i Queens, New York, hans øjne hvilet altid på naboens smukker rød håret datter Mary Jane Watson som han er vildt forelsket i.
Peters eneste og bedste ven Harry Osborn, søn af Norman Osborn, er en forkælet og til tider opblæst, selvoptaget dreng der senere bliver den Gule Goblin i tegneserien.
Som 15-årig tog Peter og hans klasse på en videnskabelig udstilling der handlet om nye insekt arter og ny videnskab, hvor han herpå bliver bidt af en edderkop, som var i tegneserien blevet (radioaktivt bestrålet) det er den så ikke her, men den er en meget stor sjældenhed af sin art, en fed tanke.
Biddet giver ham mægtige edderkoppe sanser og kræfter, i tegneserien opfinder han senere selv to mekaniske "netskydere" med tilhørende "netpatroner", som var af et syntetisk meget holdbart net.
Som han bygger ind i sin dragt ved håndledet, "netpatronerne" skal skiftes ud efter at være brugt et vis antal gange.
Dette sker derved ikke i filmen, men her en fed tanke i filmen hvorfor ikke byg det hele ind i hans nye DNA strenge, jeg var lidt sur gnaven i starten, men efter en gang optøning valgte jeg af godtage det.
Selve skuespillet er helt topnice, ( Tobey Maguire ) er helt eminent og enestående i rollen som Peter, og kan og vil ikke se andre i rollen som Peter.
( Kirsten Dunst ) der spiller Mary Jane Watson, er ligeså enestående, og syntes at de begge levere en fremragende indlevning i deres roller, specielt når man tænker på at de to ikke var glæde for at lave kysse scener.
Rosemary Harris der spiller tanten syntes jeg heller ikke man skal gå bort fra, for syntes at det er hendes sorg og glæde, samt evnen til at indlevere stort skuspil når som helst, der for filmen til at hæve sig i niveau.
Og Harrys far er helt enorm i rollen som små ondsindet skurk, med store personligheds spaltninger samt hyppige vrang-forstillinger så det siger spar 2.
James Franco som Harry er dog efter min mening sommetider især i starten lidt for en opblæst nar, ellers er der en fin vrede og smerte i hans øjne som selv jeg blev rørt af.
Og på tros af der er nogle dumme fejl i filmen som Instruktøren, Sam Raimi helst for alt i verden skulle og kunne havde undgået, som scenen hvor Peter redder Mary Jane for at blive overfaldet, " Tjek det ud i filmen", gerningsmændne bliver kylet igennem ruden, der bliver nu skiftet kamara uptii du, ruden er IKKE længer i stykker, plus er der en del scener hvor de samme baggrunds folk går igen.
På tros af alle de fejl godtager jeg denne filmudgave 100% fordi den følger tegneserien så godt, at jeg ganske enkelt er meget facineret og totalt underholdt samt virkelig flot lavet.

Spider-Man optrådte første gang i tegneserien Amazing Fantasy NR 15 i august 1962 det var Stand Lee der opfandt Spider-Man.

Ting du måske ikke vidste om Spider-Man: Taget fra Wikipedia dog med rettelser.

Peter Benjamin Parker er søn af Richard Parker og Mary Fitzgerald-Parker, som begge var hemmelige agenter, først for CIA, dernæst for Marvels fiktive agentfirma, S.H.I.E.L.D.. Deres sidste opgave var, som dobbeltagenter, at infiltrere en organisation ledet af Albert Malik, der senere påtog sig identiteten "Red Skull".
Malik opdagede dog deres sande intentioner og arrangerede derfor et flystyrt, som resulterede i deres død, og efterlod Peter forældreløs.

Anmeldt af lookalot, København K 17. oktober 2009
næsten fanget i eget net
Sam Raimi´s live-action version af Spiderman, er langt fra en perfekt edderkoppemand film, men den er fint underholdende.
Kærlighedshistorien er det som fungerer bedst synes jeg. Effekterne er ikke overbevisende, og Spiderman mangler Kant!

Anmeldt af rambo444, Tjele 17. april 2008
ok film men overgår ikke 2 eren
fin nok men måske for langsom i den første time. Men den er god når der er dømt action så er der dømt action.

Anmeldt af Monkeyman, København S 7. september 2007
Nørden der blev superhelt
Ferm tegneserie eventyr af Sam Raimi, der formår at blande action og humor godt sammen. Flotte effekter er der skam også samt et frisk cast der gør det hæderligt. Men Spiderman er ikke på højde med hverken Superman 1 eller Batman 1. Men ellers er det et meget fint forsøg på at genoplive Stan Lee's superhelte figur.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 30. maj 2007
Spider-Man
Fantastisk Action/Science Fiction film fra Sam Raimi.
Kan helt sikkert anbefales.

Anmeldt af Midori, Randers SV 30. september 2005
ER Værd at Købe!
Et mesterværk. Spiderman var lige den film alle gik og ventede på og nu er den her endelig. man gider ikke se tegnefilmene mere så derfor er det også godt den er kommet på virkelig film.
Tobey er en virkelig god skuespiller og spiller fantastisk i denne fílm selvfølgelig også Kirsten Dunst og de andre skuspillere i filmen, men Tobey stjæler nu rampe lyset...
Denne film blev jeg vildt glad for og overhovedet ike skuffet af at have set tegnefilmene...

Anmeldt af Holliday, Aalborg 16. februar 2005
Lille Peter edderkop
Sam Raimis indtræden i boxoffice sværvægtklassen fra status som kult instruktør, er på alle tænkelige måder lige så fortjent, som Peter Jacksons ditto. Raimi har succesfuldt formået at overfører en af USA mest elskede og mest populære figure til the silver screen. Og det er i sig selv et bedrift. Raimi er tegneserie elsker og det skinner tydeligt igennem i hans håndtering af Spiderman universet. Han er ikke blot en hyret hånd to-do-the-job. Raimi største styrke er faktisk hans tegning af Peter Parker som civilperson. Her kæler og kræser Raimi virkelig om figuren og formår faktisk, at gøre ham til filmens mest interessante indslag. En yderst sjælden set kvalitet, i de snart utallige potrætter som er tegnet af superhelte på filmstrimmel, hvor desværre, at de civile timer i døgnet, alt for ofte blot er reduceret til et komma. Her ud over er det en sand fryd, at Raimi ikke føler, at han skal smide alt sit materiale på bålet i den første film. Vi nøjes med at blive fodret med små hentydninger. Små glimt af kommende (?) hovedpersoner, og hvad der måske venter.

Filmens cast er perfekt. Tobey Maguire og Kirsten Dunst har kemi. Ta' et kig på scenen mellem dem, hvor de står i en New York forstad og small talker akavet hen over skraldespandene, og de første romantiske toner tegner sig for dem begge. Kontra Lucas' påklistret Star Wars romance, hvor Anakin Skywalker og hans prinsesse skal ha', vandfald, fulge og pruttende blomster i baghånden for til nød, at kunne fremtvinge bare noget der kan minde om en meget lidt romantisk scene mellem de to forelsket.

Willem Dafoe spiller med vanlig overbevisning og tegner The Greens Goblins exit into madness på bedstevis. J.K. Simmons, Cliff Robertson, og Rosemary Harris ER henholdvis : J.J.J, Uncle Ben og Aunt May.

Der ud over glemmer Raimi selvfølgelig heller ikke, mellem de stramt styret action sekvenser, at fodre os med vel placeret doser af humor. Humor som om noget er fingeraftrykket for Spider-man.

Alt i alt et fest fyrværkeri af en superhelt adoptering, helt på niveau med Superman the movie, Batman Returns og X-men

Anmeldt af Pintoz, Herlev 2. januar 2005
jeg ahr svært ved at placere filmen... Jeg var godt underholdt af en anderledes superheltefilm/ungdomsfilm!?
Men filmen mangler substans og, ja en bedre historie... Ikke lige min kop te - og specieleffect'sne var ikke helt i top (specielt når man lige et par dage før har set ringens herre for 13. gang

Anmeldt af Morten, Holstebro 5. maj 2004
fantastisk film
Spider-man er helt fantastisk da jeg gik i bifen for at se den havde
jeg kæmpe forventingner og gik ud med en fødelse af at den var meget bedre end jeg havde regnet med jeg syntes enda at den slår tim burtons batman film som er de eneste rigtige batman film, fordi at de lige som blade og x-men er meget helten mod skurken fra start til slut hvilket også kan være meget fedt især hvis man er fan af tegneserierne, men spider-man man var bare så meget mere den var romantisk den var trist den var sjov den havde action og frem for alt gav den sig tid til at fortælle historien og ikke bare action fra starten af spider-man er helt fantastisk ser frem til 2eren.

Anmeldt af Jesper Andersen, Taastrup 4. maj 2004
Hvem skulle have troet...
... at jeg ville nyde en superhelte film? Ikke mig, i hvert fald.
Men jeg nød sgu denne her film.
Den er det hele værd. God opbygning af historien, de rette skuespillere og fyldt med action.

Dog er Den Grønne Gnom lid computer agtig.

Anmeldt af Filt, København Ø 17. februar 2004
Spider-man er en udemærket superhelte-film, men den overgår dog ikke Donner's 'Superman', Burton's 'Batman Returns' og X-men filmene.

Spider-man formår at tegne sine karakterer aldeles fremragende, mens visse action-scener have været bedre.
Så er Willem Dafoe og Tobey Maguire aldeles fremragende som henholdsvis Green Goblin og Spider-man.

Anmeldt af Andy Edinger, Rødovre 19. juli 2003
Spider-Man Spider-Man er en lækker film men det er ikke så mærkeligt at jeg synes det når jeg er en kæmpe Spider-Man fan. Man skal nok helst kende tegneserien ellers er den nok ikke noget særligt, men hvis du kender serien så må du have denne fremragende DVD film med masser af special features.

Andy (14 år)

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 15. maj 2003
Skrøbeligt spind
Jeg er med på, at filmen har sine kvaliteter, men den formår ikke i samme grad som eks. SUPERMAN-filmene at tegne miljøet sikkert nok og personerne interessant nok til, at filmen løfter sig over bubblegum-stadiet. Men effekterne er vildt flotte! Pacingen er også iorden, omend den er lidt "shaky" i midten.

Ret din egen anmeldelse af Spider-Man - klik her

Deltag i debatten om filmen Spider-Man - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Spider-Man
lfc1892

Spider-Man (2-disc) Spider-Man Spider-Man (4K UHD & Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/06/05 23:25:05 IP: Logget Svar...

Den skal bare købes!

Når SAM RAIMI laver film så laver han mesterværker,
så skal man bare købe Spider-Man!!!!
TheM

Sendt 2002/07/16 10:14:33 IP: Logget Svar...

Ok Spidey, good X-Men but Batman still the best

Spider-Man er ok, X-Men var bedre, men Burtons Batman film er og bliver de bedste film baseret på superheltetegneserier. Især Batman Returns er et mesterværk. Nuff' said
Yoda

Sendt 2002/07/16 11:37:55 IP: Logget Svar...

Enig!!! "Batman Returns" er suveræn.

Jeg kunne ikke være mere enig. Burtons fortolkning af de klassiske batman striber er helt suverænt gennemført.
Michael Keaton er ført til rollen, og han leverer en helstøbt og præcis karakter i form af Bruce Wayne alias Batman, som hverken Kilmer eller Clooney har kunne leve op til sidenhen.
Burtons dystre univers er perfekt! De gotiske elementer i Gotham City er fænomenale og holder i hvert hjørne.
Som du selv fremhæver er specielt "Batman Returns" en flot dyster, regnfuld, gotisk og helt eminent film.
Synd at Joel Schumacher fik fingre i projekterne og serien blev forvandlet til et mainstream popeventyr for 15 årige, der er effektorienteret frem for noget som helst andet.
TheM

Sendt 2002/07/16 11:51:26 IP: Logget Svar...

Gotham

Enig - der er dog ikke noget regnvejr i Batman Returns, men derimod masser af skøn, skøn sne - hvilket passer perfekt til filmens gotiske stemning af skønhed og mørke...
Yoda

Sendt 2002/07/16 13:22:34 IP: Logget Svar...

Korrekt!

Sorry, snow it is! - hvilket er meget smukt og stemningsfuldt.
Williamhenry

Sendt 2002/10/22 15:25:07 IP: Logget Svar...

burton er der noget bedre..?

Enig i at hans batman film er mesterværker, men glem ikke hans andre film så som Ed Wood, beateljuise, abernes planet (den overrasket mig meget, specialt slutningen) og mange andre.... Men jeg syntes dog stadigvæk at Sam Raimi har gjort en geni streg i at carste Tobey til spider-man... meget uventede, måske lidt lige som Micheal Keaton til batman...
Stoney

Sendt 2002/11/01 17:12:49 IP: Logget Svar...

Richard Donner's Superman er uden tvivl den bedste tegneserie adaptering.
Batman 1 og 2 er også fortrinlige film, men Spiderman skuffede fælt!! Med al den positive foromtale forventede jeg meget mere af den og blev især skuffet over at den episke og storslåede feeling, som der er i Superman, slet ikke er til stede i Spiderman! Willem Dafoe er efter min mening også miscast i skurkerollen. Og talescenerne mellem ham og Spiderman er også ufrivilligt komiske, da man ikke kan se deres ansigts udtryk når de taler!

Tobey McGuire er dog fin fin i hovedrollen!

Næh, James Cameron skulle have instrueret Spiderman som han også var tæt ved at gøre! Så havde det uden tvivl været en storslået film!
Williamhenry

Sendt 2002/11/05 16:33:36 IP: Logget Svar...

OKAY Superman men...

Rigtigt at r.donner's superman er fantastisk, men forstil dig en superman lavet at tim burton hans navn har flere gange været nævnt til at lave en ny udgave evt. med nic cage i titel rollen.... okay, jeg er meget stor tim burton fan
TheM

Sendt 2002/11/05 18:04:37 IP: Logget Svar...

Det tegner godt

Burtons Superman film bliver desværre ikke til noget, der var for mange ueningheder mellem de pengegriske og magtliderlige producenter og filmgeniet Tim Burton. Men det er da herligt med alle de tegneserier, der kommer som store Hollywood film de næste par år....Daredevil, The Hulk, Spider-Man 2, X-Men 2, Fantastic Four, Ghostrider, Catwoman, Superman (yep, rygterne siger, at der p.t. er skrevet et suverænt manus), endnu en Batman (med Scarecrow som skurk - lad os håbe den bliver dejlig dyster og mørk!), etc. etc.
Stoney

Sendt 2002/11/12 22:26:16 IP: Logget Svar...

Ny Superman film

Tanken om en Tim Burton version af Superman er ikke lige hvad jeg drømmer om! Han har skuffet med sine seneste film og Superman passer ikke rigtigt ind i hans univers!

Men der er godt nyt til Superman fans! Brett Ratner (Red Dragon, Family Man) skal instruere den nye Superman film som endelig har fået grønt lys! Personligt synes jeg det er et godt valg, da han er god til både komedie/action (Family Man, Rush Hour) og gys/spænding (Red Dragon)
Det nye manuskript udkast fik hardcore fansene til at gå helt amok på www.aintitcool.com , men lad os nu se. Jeg har gode vibrationer om filmen!
Rygterne vil også vide at Anthony Hopkins har sagt ja til at spille Supermans far Jor-El. Det tegner alt i alt godt!
Jesper Andersen

Sendt 2002/11/17 17:26:17 IP: Logget Svar...

Spider-man vs. Batman & Superman

Personligt syntes jeg ikke at hverken Batman eller superman filmene når Spider-man filmen til sokkeholderne!
Nok også fordi at jeg er en "rimlig" stor Spider-man fan.
Jeg syntes Batman er ok, men jeg bryder mig ikke ret meget om superman! X-men filmen Var også TOTAL fed, men stadig overgår den ikke Spider-man!
En anden TOTAL FED film bygget på "super helte" er SPAWN (Spawn overgår også alle de andre) Men jeg kan ikke helt finde ud af om jeg syntes Spider-man eller Spawn er den fedeste...?

Glæder mig helt vildt til spider-man 2 og X-men 2 kommer!!! lad os håbe at vi kommer til at se Krybet (Venom) i spider-man 2!!!

Lad os (eller jeg gør) håbe at også Spawn 2 kommer på "tegne bordet"!

Og lad os håbe der går lang tid før der kommer en Batman 5 (sorry batman fans!) Men efter Batman & Robin.....


Det var bare min mening!

MVH Jesper


Sendt 2003/01/02 01:03:10 IP: Logget Svar...

Brett Ratner laver den nye Superman???

Arrrgh - hvorfor blev det ikke Burton? At Brett Ratner er kommet i instruktør stolen er lige så fedt som hvis Wachowski Brothers fik Roland Emmerich til at lave Matrix 4..... Tilgengæld kan man jo ikke andet end klappe over Sam Raimi's Spiderman - fantastisk underholdende feel good movie - lige i øjet (og læg mærke til Bruce Cambell der har sneget sig ind som Wrestling announcer) "Hail to the King, Baby"
Alejandro Gonzales

Sendt 2004/07/26 12:20:14 IP: Logget Svar...

Yea.. Sir!

Word $enor Tim Burton R Mesteren ! !

Deltag i debatten om denne udgave af Spider-Man - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Spider-Man
Filler


  Se varen her
Sendt 2014/07/23 19:10:50 IP: Logget Svar...

Spiderman 1

Spiderman den første er også fantastisk god Science Fiction Actionfilm superheltfilm. Tobey Maguire spiller fremragende som Spiderman vil være den allerbedste Spiderman, jeg har også altid kunne lide Spiderman figuren efter Batman figuren. det imponerende er han bliver bidt af en edderkop i highschool som hvor han er meget ung, sætter sine forventninger i gang han jo ser op til den enorm lækker rødhåret sild spillet af Kirsten Dunst, lidt efter bliver han så bum stærk han så lige pludselig får skabninger af edderkopper så bliver han blablabla b.la laver sin helt egen Spiderman dragt så bliver han til Spiderman så imponerende så godt lavet. Den går overgår ikke Spiderman 3 den synes jeg er meget bedre den blev jeg også enorm dybt imponeret over skide god, for der er flere af hans skurkere med så mere action. Den her er selvfølgelig også enorm go. Blev også meget imponeret af den helt nye The Amazing Spiderman selvom det selvfølgelig ikke var Tobey Maguire som spillede med i de tre første. Rigtige gode skuespilpræstationer i fede effekter. kan helt klart anbefales.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45