An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ed Wood Box, The (6-disc) (DVD) Ed Wood Box, The (6-disc)

Udgivet 19. oktober 2004 af Image Entertainment IMG2653 / UPC# 014381265323

Ed Wood Box, The (6-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1953-1959
USA - Sort/Hvid
Ønskeliste
Filmens specifikationer
Original titel: Ed Wood, Jr. Collection
Instruktør: Edward D. Wood Jr.
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Ed Wood Box, The:

Ed Wood Jr. var en begejstret filminstruktør, der var totalt talentløs og lavede nogle af de ringeste film, Hollywood har produceret. Så dårlige var de, at de kunne virke morsomme og til tider endda inspirerende i al deres håbløshed. Under alle omstændigheder er Ed Wood blevet en kultfigur, ikke mindst efter Tim Burtons glimrende film om manden. Filmene er: Glen Or Glenda, Jail Bait, Bride Of the Monster, Plan 9 From Outer Space og Night Of the Ghouls.

Brugerne skriver om Ed Wood Box, The:

Anmeldt af Andreas Løjborg Rasmussen , Værløse 4. september 2015
Pull The String ! Pull The String!!!
Ed Wood hvad skal jeg sige !?
Jeg bøjer mig for at hans film på teknik og udførelse ikke er til så ret meget
Men de har Hjerte og sjæl så det står efter Noget som man desværre ikke finder i det nuværende filmmillijø fra Hollywood!!!
Ja Der er instruktører der laver visuelle mesterværker men hvor hjertet og sjælen ikke er med. Jeg vil hellere bruge mit liv på film som Glen or Glenda, Bride of The Monster og Den udødelige "Plan 9 From outer Space" end se de visuelt flotte men plotmæssigt døde film som I dag bliver spøttet ud i en Lind strøm af et overmodigt og ideforladt Hollywood jeg mener de lavede en reemake Af Robocop for syv Søren men jeg rabler løs... Hvis du leder efter en film med de seneste CGI effekter og store navne så er du gået forkert og bør skynde dig væk!! Men Er du spirende Ed Woodianer så køb for Guds skyld dette sæt

Anmeldt af Farmer, Skanderborg 12. oktober 2007
There be Monsters!
Vi kender vel alle myten om Edward D. Wood Jr. der hyldes som filmhistorens absolut dårligste instruktør, en titel han dog efter min mening for længst skulle være frataget (sorry Ed). Nej, jeg vil ikke udråbe manden til at være et misforstået geni, og JA, jeg kan godt se alle de graverende fejl (jeg er hverken blind eller døv). MEN, hans entusiasme og fortællelyst skinner klart igennem de gamle film, og en ting er sikkert: Du keder dig ikke når du ryger med på en Ed Wood experience! Det er bizart, det er anderledes og ufrivilligt komisk (nogen vil sikkert kalde det talentløst) men det bliver aldrig tæerkrummende pinligt (hvilket er en følelse jeg kan nævne alt for mange andre instruktører der nærmest ekselerer i) og det bliver aldrig kedeligt!! Og så kan jeg aligevel ikke holde mig fra "det misforståede geni der er forud for sin tid" påstanden. For prøv at forestil dig en Ed Wood med et budget til at gøre tingene "his way, all the way!" Hvor langt er han så fra George Lucas (der gemmer sig godt bag en masse flotte effekter) og en John Carpenter (der sgu laver hvad han har lyst til). Er der ikke noget nærmest dogme-agtigt i hans "Shoot it! Print it!" stil? Og prøv lige at se Glen or Glenda? Med David Lynch i baghovedet... hmm you be the judge, men det er sgu ikke kedeligt!

Anmeldt af Monkeyman, København S 30. juni 2007
Her er den så
ED WOOD jr. Verdens aller dårligste filminstruktør til dato, har fået en box, med alle hans makværker. Selvom at det er de dårligste film i historien, så for denne box 1 stjerne fordi at filmene er røv sjove at se (der er så mange dårlige skuespiller præstationer, effekter og utallige fejl). Men prøv først at se Tim Burton's film Ed Wood, før du kaster dig over boxen.

Ret din egen anmeldelse af Ed Wood Box, The - klik her

Start en debat om filmen Ed Wood Box, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Ed Wood Box, The (6-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45