An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hellbreeder  (DVD) Hellbreeder

Udgivet 19. oktober 2004 TRTY300102 / UPC# 881273001020

Hellbreeder  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Hellbreeder - 2003 Ønskeliste
TV-system: NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 17

Gennemsnit: 10.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Hellbreeder:

Anmeldt af 13. december 2009
Filmkunst med stort K!
Hellbreeder skildre en psykisk syg person, på ny og fremragende måde!
Lige fra filmens start, hvor en dæmonisk klovn, kaster sig over en lille pige, i en mørk gang, lod jeg mig rive med. Filmen giver en skildring af en ung kvindes psykotiske sammenbrud. Hun tror på det hun ser, og ser det igen og igen: En klovn ved en kanal, under en bro, der dræber hendes søn med gulden. Ingen tror hende, udover en jæger, der længe har jagtet det mystiske væsen Hellbreed, lige fra England og til Main. En politimand forsøger samtidigt at opklarer en række mordsager, hvor børn er ofrene. Filmens slutning skal ikke nævnes, men tage den med i sadlen, som en forbløffende overraskelse.
Filmen er godt filmet, og med en god stemningskær musik, der får blodet til at piske i årerne! Filmen giver et billede af at vi alle er skyldige, og uskyldige på sammetid, og jeg roser den med hele 4 stjerner. Se den, og lad Dem rive med af en uforglemmelig gang filmkunst. Instruktøren Johannes Roberts, har også instrureret filmen Darkhunter, der er mindt lige så godt konstrureret som denne perle.

Anmeldt af Pinhead, Herning 16. april 2005
I lover the evil clowns !!!!!
Dette må siges at være den mest mærkelige film i lang tid. Den er meget mystisk hele tiden. Og hvad handler filmen så om ?.
Weiss (Dominique Pinon), en politidetektiv, efterforsker en række barnemord, hvor der absolut ikke er nogen spor efter gerningsmanden. Hans mistanke falder på en yngre kvinde, Alice, der flere gange dukker op på gerningsstederne. Alice har mistet sin egen søn for fem år siden og jager nu den seriemorder, hun formoder står bag mordene. Seriemorderen viser sig imidlertid at være dæmonjægeren Sam, der med forskellige våben jager hellbreed, en slags vampyr, der lokker børn ved at forklæde sig som klovn. Alice slutter sig til dæmonjægeren, men da politiet finder hende, og høre historien om hellbreed, er hun igen på vej til at blive indlagt på det hospital hun faktisk er stukket af fra. Denne film er dybt inspireret af Stephen King´s "IT"(1990), og gennem hele filmen sider hans film i hovdet, hvilket der ikke giver denne film den største oplevelse. Jeg kan da stadig anbefale den for folk der ikke er meget kritiske over for hvordan lyden, musikken og skuespillernes præstationer er, for filmen er da ret spændene. Alice ser syner og har mange, mange mareridt!, og klovnen er da til tider også ret skræmmende, når den for eksempel lokker en pige hen nede i en kælder, hvor efter han skære hende til blods, er da ret så skræmmende. Denne film er god nok!

Anmeldt af Kasper Hansen, Vejle 28. maj 2004
det rene bras!
Hellbreeder er dog det værste gang lort der er lavet i lang tid! Den er rigtig nok dårligt filmet, elendigt gys, dårlige mord...osv.... Hvis du er til gysere med klovne, så se helere Stephen Kings IT, eller killjoy. Undgå denne!!!!!!!!!!!!

dårlig


Anmeldt af gitte, Odense NØ 22. april 2004
jason go home

jeg er bare klar til at skifte jason w/s freddy ud til fordel
for denne fantastiske og vildt uhyggelig film, filmen over alle
gyser.
jeg sad med nerverne uden på tøjet samtlige 90. min.
der må da være en 2'er på vej jeg glæder mig
kan klart anbefales!

Anmeldt af Henrik, Odense C 18. april 2004
BRAS!
Denne film er dog det værste bras jeg nogensinde har set. Nu er den så endda sendt ud på DVD, for at flå pengene fra sagesløse købere.
Kort sagt:
TV-film. Kedelig historie, dårlige skuespillere, dårligt filmet...skal forestille at være mystisk og "dyb", men er lige præcis alt andet end dét!
UNDGÅ DEN!!!

Ret din egen anmeldelse af Hellbreeder - klik her

Start en debat om filmen Hellbreeder - klik her

Start en debat om denne udgave af Hellbreeder - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45