An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Be Kind Rewind  (DVD) Be Kind Rewind

NEWL1000038873 / UPC# 794043121470

Be Kind Rewind  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Focus Features - 2008
USA - Farve - 102 min
Ønskeliste
KomedieScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Be Kind Rewind
Instruktør: Michel Gondry
Medvirkende:
Jerry  Jack Black
Mike  Yasiin Bey
Elroy Fletcher  Danny Glover
Miss Falewicz  Mia Farrow
Alma  Melonie Diaz
Wilson  Irv Gooch
Craig  Chandler Parker
Manny  Arjay Smith
Quinton Aaron
Randy  Gio Perez
Vis alle medvirkende...
Stikord: Film-making
Videooptagelser
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


Be Kind Rewind

Mike, den knapt så kloge medhjælper i videoudlejningsforretningen Be Kind Rewind, er blevet sat til at passe på det hele, mens ejeren, Mr. Fletcher, er ude af byen. Han har fået strenge instrukser om ikke at lukke sin skøre ven, Jerry, ind i butikken. Trods advarslerne kommer Jerry selvfølgelig og hænger ud alligevel, hvilket er specielt problematisk, fordi han, efter et lille uheld, er blevet magnetisk. Kort tid efter er alle forretningens bånd blanke! Nu er gode råd dyre. Kunderne skal jo have deres film, og Mr. Fletcher må ikke vide noget om uheldet. Så er det, Mike og Jerry får en genial ide: De hiver fat i et gammelt videokamera og optager deres egne versioner af de film, der er gået tabt. Deres nye "specielle" versioner bliver – noget overraskende – et kæmpe hit.

Den vanvittige musikvideoinstruktør Michel Gondry står bag denne helt fantastiske, originale film. En super lille historie, der er gennemsyret af en nostalgisk kærlighed til film, og en hyldest til stemningen i en god gammeldags videobutik fra tiden, før det der nymodes DVD-format slog igennem. Filmen bliver helt fantastisk, når de to videonørder griber kameraet og skyder nogle helt absurd amatøragtige versioner af kendte film. Først er det Ghostbusters, der bliver taget under kærlig behandling, senere er det Rush Hour 2 og Driving Miss Daisy’s tur.

Be Kind Rewind lyder måske som det rene vanvid, men den ender faktisk med at blive en charmerende kærlighedserklæring til en svunden tid. Selvom VHS båndet sluttede, kan man jo godt savne den stemning, der var omkring det.
David

Brugerne skriver om Be Kind Rewind:

Anmeldt af Frederik Bøggild, Aalborg 8. februar 2011
komedie om vhs film, fedt
Be kind rewind er en ret fed film om Jerry (jack black) som tager en tur på lossepladsen og derefter bliver han elektrisk og sletter alle VHS båndenede i den lokale video forretning hvor Jerrys bedste ven Mike (Mos Def)arbejder. efter dette lille uheld skal Jerry sammen med Mike genskabe alle filmene på en sjov billig og latterlig måde. filmen er vanvittig sjov men første gang jeg så den troede jeg såmænd bare at det var en lille komedie Med Jack Black men det var det ikke. det var også en film om venskab, sorg, og frem for alt hvor svært det er at lave film. Nøj hvor er det en god film den skal have fire skindende guld stjerner.

Anmeldt af lookalot, København K 31. maj 2010
VHS-Tosserne
Be Kind Rewind virker ikke helt sammenhængende, men det er stadigvæk langt hen ad vejen en sjov og anderledes komedie.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 25. maj 2009
VHS og Betamax
Lidt sjovt sammensat og vægtet, melankolsk komedie om kærlighed til film, musik - og simplere tider. På den ene side, kunne man let havde forventet, efter at have set traileren, en far-out 120 km/h komedie i stil med Farrelly brødrene og her og dér er der da også tilløb til det sindssyge, men filmen stopper op mellem gagsene og trækker vejret og slår over i en mere alvorlig tone. Dette er måske både filmens styrke og svaghed. Jeg syntes personligt ikke, at den helt fandt fodfæste i forsøget og det lidt blev en vaklen mellem hvad den gerne ville og kunne. Når det så er sagt, er det uden tvivl en underholdene lille sag, med fine gags og skuespil. Især er parodierne rigtig sjove, specielt Ghostbusters.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 17. marts 2009
Makin´ Movies
Filmens idé er helt klart et pletskud, men udførslen er knap så overbevisende. Jeg synes i modsætning til Monekyman ikke at håndværket er i orden, og filmen er overladt til for mange tilfældigheder. Men sjov er den, og dens bizarre stil er forfriskende at se på.
Fatter iøvrigt ikke at Danny Glover stadig laver film!

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. juli 2008
Hjemmevideo
Sjov, fin og finurlig film, der inderholder masser af charme og godt håndværk. ''Be Kind Rewind'' er sammensat af den franske instruktør Michel Gondry, der kun skal ha' ros for hvad han har lavet hér, og gode ord med på vejen kan man også kun give de to hovedrolleindehavere Jack Black & Mos Def, der absolut er herlige over for hinanden. Undervejs ser man også kendte ansigter som Danny Glover, Mia Farrow og Sigourney Weaver, der også er med til at højne filmen. Plottet er super originalt og mere eller mindre fedt fundet på, og hvis man sigter efter en god film, så syntes jeg, at dette er et rigtig godt valg.

Man får næsten lyst til at finde sine gamle slidte VHS bånd frem, når man først har set filmen.

Ret din egen anmeldelse af Be Kind Rewind - klik her

Start en debat om filmen Be Kind Rewind - klik her

Start en debat om denne udgave af Be Kind Rewind - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45