An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Murder Rooms: The Patient's Eyes  (DVD) Murder Rooms: The Patient's Eyes

Send mig en mail, når den udkommer

Murder Rooms: The Patient's Eyes  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 159.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 24/5-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Murder Rooms: The Mysteries of the Real Sherlock Holmes - 2000-2001 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: England
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 10.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Murder Rooms

Film 1: The Dark Beginnings of Sherlock Holmes Uden for Edinburgh-universitetets dannede lokaler får en ung Arthur Conan Doyle sine første lektioner ... i drab. I 1878, da Doyle møder den eminente dr. Bell, lokkes han væk fra studierne og ind i en ny verden fuld af spændende kriminalefterforskning. Duoen hjælper det lokale politi med at løse de mest gruopvækkende sager, og Doyle lader sig fascinere af Bells utrolige talent for at være kvikkere end erfarne efterforskere og overhale selv de smarteste kriminelle indenom. Men en særlig brutal sag tager en usædvanlig drejning. Doyles liv bliver fuldstændig forandret, og selv dr. Bells kvikke hjerne formår ikke at forudsige, hvordan det hele vil ende.

Film 2: The Patient's Eyes Unge Arthur Conan Doyle, som netop har fået sin doktorafhandling godkendt, har sit hyr med en smuk, ung patient, som hævder, at hun bliver forfulgt. Efterhånden som efterforskningen skrider frem, tvinger mystiske ligfund, et gammelt hus med en grusom fortid og den unge, smukke patients foruroligende forsvinden Bell og Doyle til at tage deres berømte «metodik» i brug for at løse sagen. Men er de forberedt på den overraskende vending, som historien tager mod filmens slutning?

Film 3: The Photographer's Chair Året er 1882, og London præges af spiritualister og seancer. Doyle og Bell går i gang med den kringlede efterforskning af en række ligfund i Themsen. Deres søgen efter hjernen bag de grusomme drab fører dem gennem Londons underverden, hvor sandsigere og spiritualistiske medier hersker. Efterhånden som de to snushaner graver dybere, synker de længere og længere ned i en pøl af «spiritualisme», som er mørkere og mere skræmmende end nogen af dem havde forestillet sig.

Film 4: The Kingdom of Bones Under udgravningen af noget, der skulle være en forhistorisk mumie, dukker det friske lig af en yderst nutidig mand op, og det står klart for Bell og Doyle, at der er noget forfærdeligt galt. Som forventet viser obduktionen, at den afdøde blev brutalt myrdet, og efterforskningen fører duoen til en canadisk kunstsamler, som efter alt at dømme er lige så ivrig som dem selv efter at løse gåden om mumien. Men kan man stole på førstehåndsindtrykket? Bells og Doyles efterforskning driver dem ind i en labyrint af mord, bedrag og skræmmende politisk fanatisme, som truer alles tilværelse – også deres egen.

Film 5: The White Knight Stratagem En mystisk, ung kvinde begår selvmord, to mænd bliver myrdet – og det lader til, at der er en forbindelse mellem hændelserne. Politiet beder Bell om hjælp, og det viser sig snart, at der ikke er tale om en rutinesag. Bells forhold til efterforskningschefen kommer i søgelyset, da gammelt fjendskab kommer op til overfladen igen, og en hurtig løsning på mysteriet er tilsyneladende uden for rækkevidde. Bell beder Doyle om hjælp, men det virker, som om Doyle sympatiserer med efterforskningschefen frem for sin mentor, og deres venskab slår sprækker. Vil Bells enestående analytiske egenskaber afsløre, at denne sag har skjulte sider? Eller vil han tage fejl for første gang i sin karriere?
Tekst fra pressemateriale
Skriv din egen anmeldelse af Murder Rooms: The Mysteries of the Real Sherlock Holmes - klik her

Start en debat om denne udgave af Murder Rooms: The Patient's Eyes - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest