An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ultraviolet - Extended Cut (Unrated) (DVD) Ultraviolet - Extended Cut (Unrated)

Udgivet 27. juni 2006 af Columbia/TriStar CTR15375 / UPC# 043396153752

Ultraviolet - Extended Cut (Unrated) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 2006
USA - Farve - 88 min
Ønskeliste
ActionThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Ultraviolet
Instruktør: Kurt Wimmer
Medvirkende:
Violet jat Shariff  Milla Jovovich
Six  Cameron Bright
Ferdinand Daxus  Nick Chinlund
Nerva  Sebastien Andrieu
Young Violet  Ida Martin
Garth  William Fichtner
BF-1  David Collier
Detective Cross  Kieran O'Rorke
Detective Endera  Digger Mesch
Detective Breeder  Ryan Martin
Vis alle medvirkende...
Stikord: Borgerkrig
Futuristisk
Virus / biologiske våben
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Fransk
Engelsk
Fransk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 32

Gennemsnit: 7.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Lars

Ultraviolet

Instruktøren Kurt Wimmer, manden bag den dystre fremtidsfilm Equilibrium, har lavet denne sci-fi actionfilm, der foregår i et futuristisk samfund, hvor menneskeheden er på vej mod en borgerkrig. Et eksperiment med at lave super-soldater slog fejl, og i stedet udbrød en virus, der muterede en stor del af befolkningen. Selvom disse mutanter er både stærkere og hurtigere end almindelige mennesker, har den totalitære regering besluttet, at de må udryddes for enhver pris! Men mutanterne har ikke tænkt sig at give op uden kamp.
     Vores hovedperson er mutanten Violet (Milla Jovovich), der er ekspert i alle slags våben og kampteknikker, der midt i kampens hede må beskytte en lille dreng, som regeringen vil dræbe.

Spilletid - Biograf version: 88 min.
Spilletid - Unrated version: 94 min.
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Dette er den forlængede udgave, UNRATED
  • Kommentarspor med Milla Jovovich
  • Fraklippede scener
  • Featurette: UV Protection - Making Ultraviolet
  • Audio: Engelsk DD5.1
  • Undertekster: Engelsk, fransk

Brugerne skriver om Ultraviolet (Milla Jovovich):

Anmeldt af lookalot, København K 13. juni 2021
Ultradårlig!
Ultraviolet (Milla Jovovich) Èn af de værste film jeg nogensinde har set! Ikke engang så dårlig at den bliver ufrivilligt underholdende, bare dårlig! Milla Jovovich viser os sin bare mave, men dét er bare ikke nok!
En gang bræk!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 19. december 2008
HGV-truslen
Bestemt ikke nogen særligt go´ film Kurt Wimmer har lavet med Milla Jovovich og William Fichtner.

Anmeldt af René, Åbyhøj 20. juli 2008
Frøken Milla's fornemmelse for .....
Det er jo ikke altid, at mr. Falkbøll og jeg er helt enige. Men her er jeg vist alligevel nødt til at gi' lidt moralsk støtte - inden alle korsene helt tager magten, og ender med at blive en nekrolog over "UltraViolet". At gi' filmen fire stjerner kan dog under ingen omstændigheder komme på tale. Men den får halvanden: Én stjerne for underholdningsværdien, og en halv for initiativet med at omsætte tegneseriefiguren 'Ultraviolet' til spillefilm.

Javist - plottet er ultra-tyndt. Javist - præstationerne fra samtlige birolle-indehavere er under al kritik. Javist - CGI'en har taget fuldstændig overhånd i filmen. Og, javist - det hele stinker fælt af B-film. Men .... kunne man ikke også tænke sig, at man har forsøgt at være loyal over for hele ånden i tegneserien?
At det faktisk er meningen, at det SKAL virke lidt kitch'et?

Så jeg vil lade tvivlen komme filmen til gode, og i stedet stole på min fornemmelse for at jeg har gjort det helt rigtige, ved at kyle "Jumper" ad Pommeren til - og beholde "UltraViolet". Desuden synes jeg, at det alligevel lykkes for Milla Jovovich at tilføre filmen en smule klasse, med sin blotte tilstedeværelse. Forudindtaget? Hehe .... Ja, for pokker da!!

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 19. juli 2008
Millas røv
Ikke engang Milla Jovovichs fikse røv kan holde sammen på det her - og den har ellers før reddet en tyd historie. Ingen af de medvirkende hverken foran eller bag kameraerne eller for den sags skyld computerne har tilsyneladende skænket det en tanke, at produktkvaliteten kunne være hævet, hvis de havde haft blot en enkelt briefing før de gik i gang.

Anmeldt af Monkeyman, København S 4. januar 2008
Futuristisk nonsens
Man kan spilde sin dyrebarer tid på mange måder, og én af dem, er ved at se Milla Jovovich som vampyrmutant i denne mildest talt ret dårlige film.

Instruktøren Kurt Wimmer lavede ellers den ret fede film Equilibrium, den havde et budskab, en rå tone, godt skuespil, fine action sekvenser og vigtigst af alt én forståelig historie, man hurtig kan forholde sig til.
Alt dette har Ultraviolet intet af! Plotet er for nørdet, kedeligt og uden sjæl, og desuden bliver man utrolig træt og irriterende af alle de halvlatterlige og alt for overgearet actionscener.
Der er mange ting efter min overbevisning man ikke for svar på, og så går ens tilknytning til filmen fra irritation over til forvirring og man bliver opgivende i enden.
Af alle vampyrfilm og sci-fi værker jeg har set, må Ultraviolet stå blandt de aller dårligste på min liste, og skal absolut aldrig nogensinde i mit liv se filmen igen.

Hvis man skal se hårdt kogt vampyraction, så se Underwold filmene istedent, de er lige de modsatte af hvad filmen hér er.

Anmeldt af Sykokaj, København N 4. oktober 2006
Spild af tid
Jeg så denne i en god biograf i Boston. Jeg var derovre med en kammerat for at besøge en anden kammerat - så der var dømt drengerøvsstemning.

Vi tænkte "Milla Jokovich i små fremtidskostumer, kampsport og action" det er lige os.

Nøj hvor blev vi skuffede. Personligt var jeg ved at falde i søvn - en uhørt ting når jeg ser film, selv dårlige film. Filmen er forvirrende, der er mange ting man aldrig får forklaret. Dialogen er nærmest ikke eksisterende, og elendigt fremført.

Bevares, Milla ser da godt ud i kostumerne, og slåsscenerne er da imponerende - men det kan på ingen måde redde at filmen er så usammenhængende som den er.

Jeg vil ikke anbefale den til nogen.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 22. maj 2006
IH! - du Milla...
OK - Jeg skider på det´... Milla Jovovich Er, og bliver PISSE COOL! - i "the Fifth Element", var hun cute, i "Resident Evil 1& 2" - beviste hun at Ash (you know who) - ikke behøver at kikke længere efter en babe ´der vil aflevere noget sukker - Milla har´ det, og i rigelige mængder, yes Sir!.
Filmen i sig selv, er så vildt overdrevet - så hvis `en eller anden nørd begynder at hænge sig i om man kan se om det er CGI, eller hvad har vi ikke - så skal han bare ha nogle lyn hurtige cirkel-spark...
Sagt på en anden måde : Ultraviolet får "Æon Flux" til at ligne Røv, og Fucking nøgler! - og ja, mere end den gjorde i forvejen.
Og endnu mere ja... de 4 stjerner er selvfølgelig for Milas røv, og resten af den tilhørende pakke!.

Ret din egen anmeldelse af Ultraviolet (Milla Jovovich) - klik her

Deltag i debatten om filmen Ultraviolet (Milla Jovovich) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Ultraviolet (Milla Jovovich)
Falkbøll

Ultraviolet (Milla Jovovich) Ultraviolet (Milla Jovovich) (Blu-ray) Ultraviolet (Milla Jovovich) (Blu-ray) Ultraviolet: Steelbook (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2008/07/19 22:13:09 IP: Logget Svar...

Cool nok Svend E.

Helt sikkert historien er tyndere end bongo-trummerneskindet hos en retard fra Zimbabwe. Og nej filmen er ikke særlig fed, mangler i HØJ! grad noget splat - især da scenen med alle "soldaterne" iklædt totalt hvidt (der havde jeg sku regnet lidt med noget af det røde - især i den "unratede" udgave). 100% den' kunne sagtens ha været lavet bedre.. Men jeg bliver nød til at sige det igen : Mila?..... Mums!.
Faktisk, der hvor jeg syntes filmen halter mest - helt sikkert ham der skurken (som også er med i Riddick).. FUCK! 'en klaphat - og den der næseklemme?.. han ligner bare 'en der har en ordentlig "metal-busser" oppe i krabaten.
Så hvis jeg må omfordele mine 4 stjerner til "Ultraviolet" - Så ligger de således.. 1 stjerne går til ide'en om, bare det' at lave en film over tegneserien (bare det af der, var nogen der gad, at samle den titel op - Cool!)... Og de sidste 3, må gå til Millas Bud...i
Falkbøll

Sendt 2008/07/20 22:47:02 IP: Logget Svar...

Moralsk støtte - ja tak.

det er altid rart med lidt støtte... Ja mon ikke, at CGI effekterne gerne må se lidt animeret ud - det er 'jeg heller ikke i tvivl om (nærmest som en slags Sin City, bare godt med Color).
Svend Erik

Sendt 2008/07/24 21:41:06 IP: Logget Svar...

Millas røv

Lad det være klart: jeg har ikke uddelt kors for at nedgøre Millas den der hun sidder på. Jeg så gerne et eller andet med eller uden CGI, der i endnu højere grad spillede på denne formidable attribut + resten af tøsen. Og når de nu har så mange computere til rådighed, kunne de jo sætte en af dem til at sørge for et manus. Hvor hårtd kan det være? Ellers ku' de bare ringe til mig.
Falkbøll

Sendt 2008/07/25 10:49:54 IP: Logget Svar...

en anden type "Chick-flick"......

Og netop af selv-samme grund, vokser ens Asiatiske DVD-samling måned for måned. Har de et halvtdårligt manus? så får det bare et "spin", og VUPTI! så har du en rimelig fed film afligevel.
Hvad angård "Ultraviolet"/Milla, og alt det der "T&A".. Ja så fik jeg en helt difrent en af slagsen forleden.. "SHOWGIRLS" V.I.P. EDTION!. (vi snakker sko-æske størelse, med nøgen plakat, shotglas, spillekort, og et væld af andre små props) Et rimeligt griner komentarspor, og vist nok den hidtil længeste udgave af dette "episke mesterværk". Den film er bare så dårlig, at den er god. Og sikke nogen "bevægelser"... høj-øjøj

Start en debat om denne udgave af Ultraviolet - Extended Cut (Unrated) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45