An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Into the Wild  (DVD) Into the Wild

Udgivet 4. marts 2008 af Paramount PRT348124 / UPC# 097363481249

Into the Wild  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2007
USA - Farve - 148 min
Ønskeliste
DramaDocu-dramaAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Into the Wild
Dansk titel: Ind i vildmarken
Instruktør: Sean Penn
Medvirkende:
Chris McCandless  Emile Hirsch
Billie McCandless  Marcia Gay Harden
Walt McCandless  William Hurt
Carine McCandles  Jena Malone
Rainey   Brian Dierker
Jan Burres  Catherine Keener
Wayne Westerb'g  Vince Vaughn
Tracy  Kristen Stewart
Ron Franz  Hal Holbrook
Passerby  Dan Burch
Vis alle medvirkende...
Stikord: Biopic / biografisk
Alaska
Based-on-a-true-story
Overlevelse
Roadmovie / Road trip
Travel / rejse
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 43

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Mogens
Thomas
Alexander

Into the Wild

Hvert år forsvinder tusinder af mennesker – nogle sikkert helt bevidst. Christopher McCandless adskiller sig dog fra de fleste ved at føre en nøjagtig dagbog over, hvad han oplever i sin nyvundne frihed. Det er blevet til filmen Into the Wild.
     I en alder af 22 og med en college-eksamen, der kunne sikre ham plads på et fint universitet, og med forældre, der kunne betale for det, vælger Christopher at vende ryggen til sit gamle liv, slette alle spor og drage ud for at finde friheden. Turen går på kryds og tværs gennem USA, fører ham fra South Dakotas hvedemarker til river rafting på Colorado Floden og lader ham møde afvisning, venlighed, brutalitet og kærlighed. Undervejs lærer han af de mennesker, han møder, ligesom de får åbnet deres øjne af den alvorlige unge mand, der søger noget, som han ikke ved, hvad er. Til sidst begiver han sig ud i den snedækkede ødemark i Alaska – helt ud til den yderste grænse.
     Sean Penn har instrueret Christopher McCandless' dagbøger som den ultimative road movie om at jage sjælen i Amerika og i sig selv.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Into the Wild:

Anmeldt af Holliday, Aalborg 18. oktober 2014
Call of the wild
Dumbass!

Anmeldt af Anders Kring, Næstved 23. september 2013
Ind i Vildmarken
Gad vide om der nogensinde er nogen som læser denne anmeldelse ?

Der er musik, bøger og der er til tider film som gør en forskel. Into The Wild (efter bogen ind i vildmarken - som også er glimrende læsestof, hvor man kommer endnu længere ind i mennesket Chris) er en sådan.

Chris der noget nonchalant kalder sig Alexander Supertramp (efter gruppen - supertramp ? - super vagabond).

Chris er et sandhedssøgende menneske der ikke fatter de almindelige normer for livet i form af job, bil, hus, børn, båd. Penge / prestige har ikke hans interesse - han søger efter det ægte/sandheden.

Han er veluddannet, lun, ihærdig og de mennesker som han stifter bekendtskab med, værdsætter ham. Når noget kommer for nært må han videre. Hans mål er ødemarken, isolation - at leve med og af naturen og selvom det er slidt, at finde sig selv.

Filmen er smuk, godt optaget, fremragende dialog (men det er alt det som ikke bliver sagt - som er størst) - med et soundtrack fra Eddie Vedder - Peans ven (Pearl Jam) ligeledes fantastisk. Skuespillerne er fantastiske uden undtagelse.

Sean Penn viste med The Plendge hans kvalitet, i Into The Wild sætter han en streg under anderledens stille store film.

Nyd den....PS.I en birolle ses Thure Lindhardt

Venligst Anders

nikolajkring@gmail.com


Anmeldt af CT, Vanløse 7. september 2010
Med rygsækken fyldt med sine idealistiske litterære naturelskere - bøger af Thoreau, Tolstoy og Jack London - forlader Christopher McCandless hjem, forældre og alt hvad han ejer for på tommelfingeren at drage til Alaska. To år senere finder vi ham fanget i Alaskas ødemark, afkræftet, døden nær og uden en eneste sjæl i nærheden.

Sean Penns film er en anderledes road-movie, hvor vi følger den virkelige historie om den unge McCandless’ rejse ind i vildmarken, baseret primært på Chris’ dagbøger og søsterens erindringer.

Det er en smuk, sørgelig, poetisk og tankevækkende film. Chris var en idealist og romantiker, men også desperat grænsesøgende, selvisk og fortabt. Denne konfliktfyldte sjæl forbliver et mysterium. Hvad drev ham væk fra en lovende karriere? Hvorfor dette radikale brud med familien og søsteren uden at give en lyd fra sig? Hvorfor kunne han ikke binde sig til noget menneske?

Hans rejse bliver dybest set en åndelig rejse og søgen efter frihed fra alt det, som han følte som bindinger. Materialismen, karriere-forventninger, penge, familie-stridigheder - på jagt efter at blive et med naturen og leve af naturen. Der er mange smukke natur-scener i filmen krydret med stemningsfyldt musik.

Filmens styrke er Chris’ møde med de mennesker, der krydser hans vej til Alaska. Disse mennesker kommer hurtigt til at holde af hans stille, vindende væsen. De giver ham mad, tøj, husly, deler deres liv med ham, tilbyder ham deres venskab, kærlighed og tillid, men han flygter fra de udrakte arme og forbliver afsondret og isoleret.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 13. marts 2010
Når friheden kalder
Laaang road movie om rodløs ung mand der vagabonderer rundt og ender i Alaskas ødemark i stedet for at gå på universitetet. Massere af flotte landskaber, interessante mennesker han møder, herunder to danskere der taler dansk i Grand Canyon. Lidt romantiseret, omend der drysser lidt malurt i bægret nu og da. Filmen kommer vidt omkring rent geografisk, men handlingsmæssigt kommer den ikke langt. Hippiescenerne virker inspireret af Vanishing Point (1971). Og mht til enden: Døden skal jo have en årsag. Også for en 2 1/2 t lang film.

Anmeldt af lookalot, København K 20. september 2009
a tough romance with Mother Nature?
Film der er SÅ lange og samtidigt virker ligeså lange, fortjener at blive straffet, og det har jeg valgt at gøre på en mild måde, ved at trække en stjerne fra min rating af filmen. Fortællingen går i stå flere gange, da Penn har valgt at forsøge at få os tilskuere til at føle os "i ét med naturen"! Mindre kunne godt have gjort det for mit vedkommende. Men mange smukke og poetike billeder byder filmen helt sikkert på. Men jeg ville hellere ha haft lidt mere "action". Det hele blir småkedeligt. Nå, jo, noget der var lige ved HELT at få mig til at hoppe af under afspilningen, var på dét tidspunkt, hvor man chokerende må finde sig i at Thure Lindhard, og en anden dansker dukker op midt i det hele i ørkenen! Dér Knækkede der ét eller andet dybt inde i mig!(hvis jeg på noget tidspunkt havde været i tvivl, så blev jeg ihvertfald HER gjort mere end kraftigt opmærksom på, at hvad jeg befandt mig i, var ren og skær illusion!). Det var fælt at se på, og at høre deres danske accent da de talte engelsk. I bogen er de tyske turister, så jeg går ud fra at Sean Penn må have skyldt Thure en vennetjeneste for ét eller andet...........hvad dét så ellers kan være?


Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 9. oktober 2008
Only happy when shared
Baseret på en sand historie er det spændende som Penn fortæller den uden at romantisere den i egentlig forstand. Det er en knusende alvorlig beretning om at finde det egentlige liv - men hvad er det og vigtigere endnu: hvor skal man lede efter det? McCandless søger det i flugten fra en smertende fortid hen imod egentlighed i samværet med andre mennesker. Men er dette ikke bare en ny flugt, som først til sidst går op for ham. Var prisen så for høj? Sådan oplever jeg det ikke. Penn siger snarere, at det måske er omkostningen ved at turde blive et egentligt menneske. Filmen er meget gribende, men nok også en smule selvhøjtidelig, hvilket hovedsageligt skyldes instruktørens brug af effekter på såvel billed -som lydsiden. Men en god film.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 21. maj 2008
Langt ude i skoven
Sean Penn er mindre vred og mere eftertænksom med denne blanding af roadmovie og robinsonade, hvor vi følger Chris på sin sidste rejse ind i vildnisset. Her indser den unge mand, at lykke kun betyder noget, når den deles med andre. Filmens bitre tone manifesterer sig, fordi indsigten først opnås i det øjeblik Chris erkender, at han er døende. Herefter forstår vi, at han har lagt mulighederne for "lykke" bag sig, alle bekendtskaberne som den charmerende vejstryger gør undervejs - med en aldrende Hal Halbrooks præstation som en af filmens mest rørende.
Man kunne nok se bort fra Eddie Vedders irriterende selvhøjtidelige sange, men desværre suppleres de af og til af billeder, der postulerer stor kunst. Hirsh i slowmotion i vildnisset, ikke mindst da han tager bad i modlys-billeder under sin hjemmelavede bruser. De stunder bryder illusionen, som Penn ellers arbejder fint med det meste af de - undertiden lidt lange - 150 minutter.
Penn får os til at acceptere, at Chris ikke gider stige på rotteræset, ikke mindst på grund af velspillende William Hurt og Maricia Gay Harden som hans forældre. Vi hænger derfor længe på og iagttager filmens glidende rytme og de forskellige episoder, der har hovedpersonen som fællesnævner - plus en voice over af Chris' søster! Dette voice-over greb medvirker til at dokumentere nogle af de vanskeligheder Penn har haft med at løfte billederne ind i vores interessesfære. Det er nemlig hende og ikke Chris, der forsøger at skabe sammenhæng og finde forklaring.
Sean Penn har lavet en film, som er umiddelbart forførende - såvel hvad tema som billeder angår. Men andet gennemsyn tager allerede en del af vildskaben ud af temaet, som både Thoreau og Herzog, hver på deres måder, har gjort deres berømte betragtninger over.
Emile Hirsh giver sin karakter troværdighed, og filmens øvrige præstationer er fine - selvom jeg havde lidt vanskeligheder med en overgearet Thure Lindhardt og Signe Egholm Olsen.

Ret din egen anmeldelse af Into the Wild - klik her

Start en debat om filmen Into the Wild - klik her

Start en debat om denne udgave af Into the Wild - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45