An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Superbad: Unrated Extended Edition (2-disc) (DVD) Superbad: Unrated Extended Edition (2-disc)

Udgivet 4. december 2007 CTR23817 / UPC# 043396238176

Superbad: Unrated Extended Edition (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2007
USA - Farve - 114 min
Ønskeliste
Komedie
Filmens specifikationer
Original titel: Superbad
Instruktør: Greg Mottola
Medvirkende:
Seth  Jonah Hill
Evan  Michael Cera
Fogell  Christopher Mintz-Plasse
Officer Slater  Bill Hader
Officer Michaels  Seth Rogen
Becca  Martha MacIsaac
Jules  Emma Stone
Nicola  Aviva
Francis (Driver)   Joe Lo Truglio
Mark  Kevin Corrigan
Vis alle medvirkende...
Stikord: Fest
Teenagers
Venskab
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Ja Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 20

Gennemsnit: 6.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Superbad

Egentlig er de som ild og vand. Evan er sød, stille og klog. Seth er stor, larmende og totalt sexfikseret. Men de har været venner siden første klasse, og da de alligevel ikke bliver inviteret med til de rigtige fester, kan de lige så godt hænge ud sammen og med de andre nørder, selv om det gør det noget sværere at komme på skudhold af de søde piger, som de har kastet deres øjne på. Men nu byder chancen sig. Jules er alene hjemme og holder, hvad der måske bliver den sidste fest i high school. Og Seth kender en med et falsk ID-kort, så de kan købe noget sprut – og det er deres adgangsbillet. Becca beder endda Evan om at tage en flaske med til hende. I Seths verden er det så godt som, at pigerne sagde, at de gerne ville i seng med dem! Så er problemet sådan set bare, at deres nørdede ven Fogell måske ikke er den mest overbevisende til at spille 24 år. Men forsøget må gøres – det gælder jo deres livs fest. Og så går det for alvor galt.

Fogell går ind i forretningen, fylder poserne med spiritus, betaler – og så bliver butikken udsat for røveri. Skrækslagne ser Evan og Seth politiet trække op foran butikken, hvorefter de stikker af. Uden ID-kort, der giver adgang til at købe spiritus, og uden penge, for dem fik Fogell. Heldigvis bliver Seth næsten kørt ned af en uopmærksom bilist, som til gengæld lover at kompensere dem ved at køre dem til en fest, hvor de kan forsyne sig med sprut. Mens de jager efter nye forsyninger til denne fest, hvor Seth kommer i klammeri for at lægge an på værtens kæreste, og Evan bliver forvekslet med en boyband-sanger og tvunget til at synge for en flok cokesniffende fyre med tvivlsomme tatoveringer over hele kroppen, bliver Fogell konfronteret af betjentene, der dog viser sig at være vældig flinke. De insisterer på at køre ham hjem, men bliver undervejs kaldt ud til et værtshusslagsmål, hvor Fogell kommer til at optræde som helt – og så giver de selvfølgelig lige en pilsner (eller to). Det kunne være begyndelsen til et smukt venskab, hvis ikke lige betjentene var blevet kaldt ud til lidt ballade til en privat fest… lige netop den, hvor Seth og Evan er endt.

Endnu engang bliver Seth nær kørt over – af politibilen. For en sikkerheds skyld vil betjentene arrestere dem, men først stikker Fogell af og siden Evan og Seth. Mod al forventning stadig med alle de mange flasker spiritus. Så selv om det er blevet sent, så kan de tre alligevel ankomme til Jules' fest som helte. Men så begynder det først for alvor at blive pinligt!
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

 • Kommentarspor med Judd Apatow, Seth Rogren, Greg Mottola, Evan Goldberg, Jonah Hill, Michael Cera og Christopher Mintz-Plasse
 • Fraklippede og forlængede scener
 • Featuretter:
  • Making of
  • A Snakes on Jonah
  • Cop Car Confessions
  • The Music
 • Features:
  • On-set Diaries
  • Michael's Voicemails from Jonah
  • Dancing Title Sequence
  • Vag-tastic Voyage
  • Cast Audition
  • Read Throughs
 • Gag reel

Brugerne skriver om Superbad:

Anmeldt af lookalot, København K 23. juli 2021
You just cock-blocked McLovin!
Superbad Superbad SuperSkæg! Et friskt pust indenfor genren. :O)

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 31. august 2009
Are you man enough?
Helt igennem plat ungdomskomedie om to tabere der må gå igennem ild og vand for at samle en større mængde spiritus til en vild fest, hvor der kommer nogle lækre sild de gerne vil stange. Undervejs oplever de en masse gøgl, noget af det er sjovt - specielt de to politimænd! - mens andet bestemt ikke er det! Helt ved siden af er filmen nu ikke, men den er dårligt skrevet og der er stort set ingen situationskomik; det hele afhænger af dialogen som hurtigt bliver en belastning at høre på, fordi den kører i ring.

Anmeldt af René, Åbyhøj 17. april 2008
Super-plat.
Hvis du er under 25 år, er hankøn, og bare ikke kan lade være med at grine som en flækket træsko, hver gang du hører morsomme film-replikker, der er krydret med udtryk som: "Dick", "Cock", "Homo", "Faggit", "Pussy", "Tits", "Ass" m.m., så skulle de fleste betingelser være til stede, for at du med anskaffelsen af denne film har ramt guld.

For alle andres vedkommende vil jeg derimod sige: Hold jer væk - det er spild af både tid og penge. Humoren i filmen er nemlig rettet imod en ganske bestemt målgruppe, og hvis du ikke tilhører den målgruppe, vil du sikkert hurtigt føle dig hægtet af. Selv kæmpede jeg en brav kamp, og holdt pinen ud i næsten 45 minutter. Jeg havde sikkert også holdt ud i længere tid - hvis det ikke det lige havde været for en yderst irriterende, velnæret ungersvend i filmen ved navn Jonah Hill, der åbenlyst har meget højere tanker om sit eget komiker-talent, end jeg har.

Anmeldt af Monkeyman, København S 4. marts 2008
The quest for booze and pussy
Superbad var i den grad en lille overrakselse, for de fleste ungdomsfilm nutildags mangler i den grad gejst og vittighed, men da jeg så denne film, blev jeg hevet tilbage til dengang hvor American Pie var på toppen af alle teenagers ynglingsfilm.

Superbad er mildest talt meget fornøjelig at se, den er sjov, små fræk og fuldt med løjerligheder, og man falder pladask for dette værk, også selvom plottet måske er lidt for genbrugt.
Hovedrolleindehavere, består at tre unge og kiksede drenge spillet af Jonah Hill, Michael Cera og Christopher Mintz-Plasse , som virkelig er morsomme og forstår at spille deres position som pornofiserede outsidere, men filmens aller aller sjoveste personer i filmens skønne galleri, må være Bill Hader og Seth Rogen, som mesterligt spiller de to tossede og mærkelige politibetjente, der bestemt ikke tager deres job seriøs.
De sidste 5 min er måske lidt lammede til mine smagsløg, men det ødelægger bestemt ikke mit billed af at Superbad, der i sandhed er Ungdomskomediefilmenes genkomst. Så for gamle fans af især American Pie (eller lign.), for man virkeligt noget for pengende.

Ret din egen anmeldelse af Superbad - klik her

Start en debat om filmen Superbad - klik her

Start en debat om denne udgave af Superbad: Unrated Extended Edition (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45