An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Saw: The Legacy Collection (8-disc) (DVD) Saw: The Legacy Collection (8-disc)

Send mig en mail, når den udkommer

Laserdisken (DK)
Pris: 379.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 17/5-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Lions Gate - 2004-2017
USA - Farve
Ønskeliste
GysSlasherKriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Saw
Instruktør: James Wan
  Darren Lynn Bousman
  David Hackl
  Kevin Greutert
  Michael Spierig
  Peter Spierig
Medvirkende:
Jigsaw   Tobin Bell
Adam  Leigh Whannell
Lawrence Gordon  Cary Elwes
Det. David Tapp  Danny Glover
Logan Nelson  Matt Passmore
Det. Halloran  Callum Keith Rennie
Eleanor Bonnevil.  Hannah Emily Anderson
Det. Keith Hunt  Clé Bennett
Stikord: Saw-sagaen
Flashback sekvenser
Gidseltagning
Mind Puzzle
Psykopat
Seriemorder/Massemord
Tortur
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 0

Intet gennemsnit - ingen har stemt.

Bliv den første til at stemme på denne titel.   


Otte Save

To mænd vågner op i et mørkt, klamt rum. De er begge lænket til et rør i hver sin ende af lokalet. De kender ikke hinanden, og ingen af de to mænd kan huske, hvordan de er havnet der. Snart går den frygtelige sandhed op for dem. De er blevet ofre for en meget forstyrret seriemorder! Sådan starter Saw, hvor vi første gang mødte den geniale psykopat Jigsaw, der med sine udspekulerede dødsfælder tvinger intetanende syndere ud i de mest forfærdelige dilemmaer. Her er hele den oprindelige serie af 7 film samlet.

Saw

To mænd vågner op i et mørkt, klamt rum. De er begge lænket til et rør i hver sin ende af lokalet. Den ene mand er en respekteret læge, Lawrence Gordon (Cary Elwes), den anden er en tilfældig ung mand ved navn Adam (Leigh Whannell). De kender ikke hinanden, og ingen af de to mænd kan huske, hvordan de er havnet der. Midt på gulvet ligger liget af en tredje mand. I den ene hånd har han en pistol, i den anden en lille båndoptager. Det går op for Lawrence og Adam, at de hver har et bånd i lommen. Da det lykkes dem at få fat i båndoptageren og afspille båndet, går den frygtelige sandhed op for dem. De er blevet ofre for en meget forstyrret seriemorder! Lawrence får at vide, at hvis han ikke dræber Adam inden klokken 6, vil hans kone og datter blive slået ihjel. På væggen ved siden af dem hænger et ur, hvor sekunderne langsomt, men sikkert, tikker af sted.

Saw II

Seriemorderen Jigsaw er tilbage. Denne gang har han spærret en hel gruppe mennesker inde i et hus, og det bliver op til kriminalkommissæren Eric Matthews at finde dem, før det er for sent. En opgave, der ikke bliver mindre presserende, da det går op for Matthews, at hans søn er en af de indespærrede!
     Selvom filmfolkene har haft et større budget end på den første film, er Saw II ikke blevet en udvandet, flad Hollywood-film. Den er mindst lige så god som den første film - en smule mindre original, men den byder på masser af blod og drabelige fælder. Og så er der masser af rigtig gode twists!

Saw III

Den torturbegejstrede seriemorder, Jigsaw (Tobin Bell), er klar med nye, sadistiske påfund af værst tænkelig art. Han er den kyniske dukkefører, der kan få sine desperate ofre til at udføre de mest umenneskelige handlinger, men denne gang er Jigsaw ikke alene. Sammen med sin lærling, Amanda (Shawnee Smith), har han udtænkt en dæmonisk plan for et nyt hold af udvalgte.
     Jigsaw er nu selv døden nær. Forsvundet fra politiets søgelys og kun lige akkurat holdt i live af sparsomme hospitalsremedier i en hemmelig og afsondret fabriksbygning har han og Amanda kidnappet den kvindelige læge, Dr. Lynn Delon. Hun skal udføre en livsfarlig hjerneoperation på Jigsaw for at afhjælpe den aldrende morder sine smerter og samtidigt holde ham i live. Mislykkes det, vil den eksplosive jernkrave, hun har fået om halsen, blive udløst når Jigsaws hjertelyd rammer nul.

Saw IV

Jigsaw og hans lærling Amanda er døde. De to profileksperter fra FBI, Agent Strahm og Agent Perez ankommer til politidistriktet for at assistere den aldrende Agent Hoffman. Sammen skal de kæmpe sig igennem Jigsaws efterladte spor og udspekulerede fælder for at samle det sidste bloddryppende puslespil. Den eneste mand, der nogensinde er undsluppet Jigsaw, SWAT-lederen Rigg, meldes pludselig savnet og ender med at blive den sidste brik i Jigsaws perverterede og infame døds-iscenesættelser. Rigg får 90 minutter til at undslippe en perlerække af sammensatte fælder, der blandt andet involverer mødet med en gammel ven. Lykkes det ikke, er konsekvensen døden med tortur som forspil. Jigsaws storslåede og dystre plan udfolder sig som et ondskabsfuldt og genialt puslespil, der binder fortidens, nutidens og fremtidens dødsofre sammen. Selv fra graven leder og dirigerer Jigsaw spillet.

Saw V

Med Saw V er vi nået til det hidtil mest skræmmende og udfordrende kapitel i den blodige historie om Jigsaw og hans rædselsregime. Psykopaten og massemorderens intelligens og ondskab kender ingen grænser. Næsten alle, som har forsøgt at opklare mysteriet, er enten døde eller kommet slemt til skade. Politimanden Hoffman er den eneste, som kender Jigsaws hemmelighed, og da han forsvinder, starter et helt nyt spil.

Saw VI

Glæd dig til det næste koldblodige kapitel i en af verdens største horrorsucceser - kultfænomenet Saw. Selvom "the Jigsaw Killer" ikke længere er blandt de levende, må rædslerne fortsætte, indtil verden har fattet hans budskab.
     Agent Strahm er død - og med ham også den efterforskning, der kunne føre politiet til Jigsaws afløser. Men da pilen pludselig peger i retning af FBI-agenten Hoffman, og FBI forfølger det varme spor, tvinges Hoffman til at påbegynde det sidste dødbringende "spil". Et spil, der én gang for alle vil afsløre Jigsaws plan for menneskeheden.

Saw: The Final Chapter

En kamp på liv og død udspilles om Jigsaws brutale arv. En støttegruppe af overlevende ofre for Jigsaws grusomme torturspil får hjælp af selvhjælpsguruen Bobby Dagen, der også selv er tidligere Jigsaw-offer. Bobby bærer på en dyster hemmelighed, der pludselig baner vej for en ny bølge af terror med dødsfælder, som du aldrig har set magen til...eller vil glemme.
     Saw-sagaen siger farvel til sine loyale fans over hele verden med manér: Det sidste kapitel af alle tiders mest populære og makabre horror-serie er det hidtil mest blodige og byder på 11 genialt konstruerede dødsfælder - dobbelt op fra de tidligere film.

Jigsaw

En af de mest succesfulde horror franchises nogensinde er tilbage. Politiet finder en række lig, hver især offer for en unik og grusom død, der til forveksling ligner seriemorderen Jigsaws værk. Jigsaw, alias John Kramer, var berygtet for at fange og torturere moralsk anløbne personer i sine komplicerede dødsfælder. Der er bare et problem med den teori: Jigsaw har været død i mere end et årti. Eller har han nu også det?
Skriv din egen anmeldelse af Saw 1-8: The Definitive Collection (8 film) - klik her

Start en debat om filmen Saw 1-8: The Definitive Collection (8 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Saw: The Legacy Collection (8-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest