An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Species Collection: Deluxe Collector's Edition (4 film) (Blu-ray) (BD) Species Collection: Deluxe Collector's Edition (4 film) (Blu-ray)

Udgivet 25. april 2022 af 88 Films 88FB463 / UPC# 5060710971026

Species Collection: Deluxe Collector's Edition (4 film) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. M-G-M - 1995-2007
USA - Farve - 108/93/112/103 min
Ønskeliste
ActionGysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Species Collection
Instruktør: Roger Donaldson
  Peter Medak
  Brad Turner
  Nick Lyon
Medvirkende:
Eve  Natasha Henstridge
Xavier Fitch  Ben Kingsley
Preston Lennox  Michael Madsen
Stephen Arden  Alfred Molina
Dan Smithson  Forest Whitaker
Dr. Laura Baker  Marg Helgenberger
Young 'Sil'  Michelle Williams
Conductor  David Jensen
Mrs. Morris  Herta Ware
Robbie  Anthony Guidera
Vis alle medvirkende...
Stikord: H.R. Giger
Species
Femme fatale
Kloning
Monster
Rumvæsen / Alien
Sex
Videnskabsmand
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Species Collection

Species

I 1974 sender amerikanske videnskabsmænd et signal ud i rummet. Det indeholder oplysninger om Jorden og dens indbyggere. 20 år senere bliver signalet besvaret. Svaret indeholder en instruktion i, hvorledes man kombinerer et menneskes DNA-struktur med fremmed DNA fra rummet. I al hemmelighed påbegyndes eksperimentet og skaber menneske/rumvæsen klonen Sil, en ung pige med meget specielle evner. Da det bliver besluttet, at Sil skal destrueres stikker hun af og forvandler sig til en sexet, ung kvinde (Natasha Henstridge), som kun har tanke for at parre sig!
     Projektlederen Xavier Fitch (Ben Kingsley) samler et team bestående af lejesoldaten Preston Lennox (Michael Madsen), videnskansfolkene Dr. Laura Baker (Marg Helgenberger) og Dr. Stephen Arden (Alfred Molina), samt empaten Dan Smithson (Forest Whitaker). Sammen skal de opspore og uskadeliggøre Sil, før hun begynder at inficere menneskeheden med sit DNA.

Species II

Efter en vellykket mission til Mars, vender tre astronauter hjem til Jorden uvidende om, at de er blevet inficeret med DNA fra en fremmed organisme. Specielt astronauten Patrick Ross ændrer adfærd, og snart har han kun én tanke i hovedet: At parre sig med så mange kvinder som muligt, så hans afkom, der vil være halvt rumvæsen, kan inficere Jorden. Dr. Laura Baker (Marg Helgenberger) og lejesoldaten Preston Lennox (Michael Madsen), der stødte på en lignende trussel i forrige film, bliver hyret til at stoppe denne nye spredning af fremmed DNA. De får hjælp fra en uventet kant: Det klonede hybridmenneske Eve!

Species III

I den fortsatte kamp mellem mennesker og hybrider sker der en afgørende begivenhed, da Sara (Sunny Mabrey) fødes. Hun er datter af Eve (Natasha Henstridge) og udvikler sig til at blive den mest genetisk perfekte krydsning mellem menneske og rumvæsen til dato. Med sin heftige trang til parring søger den smukke, men farlige Sara at befolke jorden med sin egen slags – akkurat som moderen tidligere gjorde det. En gruppe elite soldater får til opgave at stoppe hende, koste hvad det vil.

Species IV: The Awakening

Den smukke universitetsprofessor Miranda Hollander oplever et massivt blackout og vågner til sin rædsel op midt i en blodpøl efter et massemord. Dybt rystet tager hun kontakt til sin onkel, der er videnskabsmand, for at få detaljer vedrørende sin herkomst, men til sin skræk går det op for hende, at hendes DNA kun indeholder 50% menneskelige gener, mens de øvrige er fra en fremmed organisme! Sammen med sin onkel søger Miranda til Mexico for at finde den videnskabsmand, der skabte hende. Men der går ikke længe inden de står over for en gruppe hybridmennesker, der ikke har tænkt sig at lade dem overleve. Og samtidig er tiden ved at rinde ud for Miranda, hvis indre dræberinstinkter truer med at tage kontrol over hende for altid.

Specielt om denne udgivelse:

Skriv din egen anmeldelse af Species Collection - klik her

Start en debat om filmen Species Collection - klik her

Start en debat om denne udgave af Species Collection: Deluxe Collector's Edition (4 film) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45