An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Jackie Brown (Blu-ray) (BD) Jackie Brown (Blu-ray)

Udgivet 2. november 2020 af Paramount 5320011 / UPC# 5056453200110

Jackie Brown (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Miramax - 1997
USA - Farve - 151 min
Ønskeliste
DramaKriminalfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Jackie Brown
Instruktør: Quentin Tarantino
Medvirkende:
  Pam Grier
  Samuel L. Jackson
  Robert Forster
  Bridget Fonda
  Michael Keaton
  Robert De Niro
  Tommy 'Tiny' Lister
  Denise Crosby
  Chris Tucker
  LisaGay Hamilton
Vis alle medvirkende...
Stikord: Narko
Røveri / heist
Svindel / bedrag
Tyve og røvere
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 23

Gennemsnit: 7.8 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Lars
Søren

Jackie Brown:

Mød Jackie Brown, en 44-årig stewardesse, som supplerer sin indkomst ved at smugle kulsorte kontanter til Mexico. Manden, hun gør det for, hedder Ordell, han er våbensmugler og en iskold dræber. Ham vil strisserne meget gerne have fat i, så derfor stopper de en dag Jackie. Hun får valget mellem at stikke Ordell (og ende på kirkegården) og at stikke strisserne fingeren (og ende i fængslet). Men Jackie har en helt tredje plan - og nu begynder et dødsensfarligt spil om en halv million af Ordells dollars.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Jackie Brown:

Anmeldt af lookalot, København K 11. juli 2021
Bridget Fonda & Pam Grier & Robert De Niro & Samuel L. Jackson & Michael Keaton & Robert Forster & Tarantino!
Jackie Brown En af Tarantino´s bedste film! 33 årige Bridget Fonda er utroligt akut sexet & absolut hot! Advarsel! Spoiler! Og jeg forstår aldeles udmærket at Robert De Niro tager hende bagfra totalt analt i filmen, jeg ville uden tvivl have gjort præcis det samme hvis jeg havde fået chancen! ;0) Ps: 48 årige Milf chokolade brune Pam Grier er også akut sexet & absolut hot og hun ved det! Hun skulle også have en særdeles grundig tur med den nederste spids på maven! ;0) Men en underholdende film det er det!

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. april 2008
FOXY LADY
Den storbabsede chockolade farvede kvindelige filmstjerne fra starten af 70'erne, nemlig Pam Grier, er med i denne lille gode fortælling om stewardessen Jackie Brown, der tjener lidt ekstra ved at smugle beskidte penge, med i bagagen, men hurtig bliver indviklet i en dødsleg.
Filmen har præg af funky og lysende 70'er stemning, og alle skuespiller levere det bedste skuespil de kan. Dog flader dette nogle gange lidt ud, og bliver en lille smule søvndyssen, men det ødelægger ikke helheden af at Jackie Brown er under kategorien: GOD FILM.

Anmeldt af Rasmus Lundberg, Valby 24. oktober 2007
Legebarn uden legetøj
At Quentin Tarantino er en unik filminstruktør, burde der næppe herske nogen tvivl om. Hvad man end personlig synes om gangstere og hverdagsproblemer, samuraisværd og blodfontæner, dødskørsel og feminisme og saltbefængte haglgeværer og levende begravelser så kan man ikke rigtig beskylde manden for at gå på kompromis med sit medie - tvært imod degraderer Tarantino oftest filmmediets nytænkning og genmoderniserer hvad det for længst er vokset fra gennem referencer og herlig kitsch hvis han kan slippe af sted med det. Og det må han så sandelig siges at have kunnet.

”Jackie Brown” fra 1997 er lavet i en fase af Tarantinos karriere, hvor succesen var indtruffet på rekordtid og med eftertryk efter mesterværkerne ”Reservoir Dogs” og ”Pulp Fiction” og hvor han fik næse for andre veje.
Der er nemlig øjensynligt mindre legebarn og mere modenhed at finde i Tarantino og "Jackie Brown", der har skruet ned for både de farverige absurditeter og den pludselige vold der med førnævnte film satte ham verdenskortet og for den enten livstruende herresplid eller overdrevene kvindedominans der senere blev regnet for hans varemærke. Det er i alle henseender en mere neddæmpet og mere menneskelig film end både Tarantinos to sammenlignelige debutbrag og alle hans senere værker, en mere beskeden og mindre markant film og sandsynligvis også derfor den mindst succesrige af hans indtil videre i alt seks bedrifter i instruktørsædet.

Det er der heller ikke så meget at sige til, eftersom ”Jackie Brown, ud over grundlæggende mangel på særpræg, er en langt mindre overvældende film rent plotmæssigt. Der er absolut ingen mærkbare mængder blod eller skududvekslinger i historien om den sorte, smukke stewardesse, Jackie, der snor mænd om sin lillefinger samtidig med at jagte frihed og forløsning mit i en kompliceret sag om en halv million dollars, men i stedet er der mere end rigelig tid og plads for Tarantino til at udbrede sit talent af skarpe dialoger, plotmæssige U-vendinger og masser af uforglemmelige karakterer. Langt hen ad vejen er det derfor faktisk overordentligt fascinerende at se Tarantino i sit mere jordnære hjørne og atter engang vidne ham spille sine kort ud med præcision og timing i særklasse.

Med det sagt, er der dog ikke meget mere at tvinge ud af filmen. Historien i ”Jackie Brown” er muligvis bæredygtig i sig selv, men den lades markant i stikken af en sløv og ofte helt fraværende fremdrift og en mentalitet, der lader selv de mest ligegyldige scener tage evigheder at afvikle. Endda synes filmen både distræt og uoverskuelig til tider, men det er udelukkende takket være Quentin Tarantinos stilistiske øje, hans usvigelige overblik og samtidige uimodståelige tendens til at lade sin historie udfolde på komplet uventet vis at ”Jackie Brown” lige nøjagtig væver trådende sammen til et solidt slutfacit og møver sig op på et stadie af en hvis tilfredsstillelse. At det er den Tarantino-film der vil samle mest støv på min personlige dvd-hylde er dog så godt som sikkert og vist.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 23. marts 2006
En hyldest
Jeg betragter denne film som Tarantino's hyldest til blaxploitationfilmene, og han gør det supergodt. Filmen er spændende og skuespillet er godt. Man kan tydeligt se "lånte" elementer fra mange af de gode gamle "sorte" film og de fleste detaljer, som tøjet og musikken, er mestret og fornyet på en rigtig fed måde. Den legendariske Pam Grier er det perfekte valg som Jackie Brown og man må også sige at filmen ville have savnet en vigtig del uden Samuel L. Jackson. Det er virkelig sjældent man ser så "kødfulde" karakterer fyldt så godt ud "i praksis". På den anden side synes jeg også DeNiro er en herlig og velkommen afveksling. Efter min mening er dette Tarantinos bedste film sammen med Reservoir Dogs og den kan sagtens ses mere end en gang.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 6. juni 2005
Tarantinos Bedste Film til Dato
Selvom det sikkert er de færreste, der vil give mig ret, vil jeg hævde, at Jackie Brown er Tarantinos klart bedste film. Dogs og Pulp er begge fremragende film, men når man ser dem, kan man godt få den opfattelse, at Tatantino bruger lidt for meget energi på at være cool istedet for på historien og karaktererne. I Jackie Brown derimod er karaktererne i højsædet, og de får derfor langt mere dybde end det er tilfældet i de to andre film. Tarantino kommer derfor med denne film til at fremstå som en mere moden instruktør. Ligeledes giver skuespillerne alle fremragende præstationer, og man sidder tilbage med et ønske om at se Forster og Pam Grier i flere gode roller.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 21. april 2004
Hot stewardesse
Elmore Leonard er en af Tarantinos helte og i Jackie Brown strør Tarantino guld på sin helt. Jackie Brown virker knap så helstøbt som pulp Fiction, men den er tilstrækkelig fast i kødet til at kunne kaldes et lille mesterværk. Fantastisk typeskildring af hver skuespiller. Typisk twistet leonard-handling. Filmen hører naturligt hjemme i ethvert cinematek.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 14. februar 2004
Guf for kendere
JACKIE BROWN er på mange måder en bedre film end PULP FICTION. Den er måske knap så potent og viril som denne, men persontegningen er bedre og den er knap så selvhøjtidelig. Den er mere afdæmpet og tager sig mere tid med den enkelte scene. Pam Grier er total hot og hun spiller fremragende i denne film! Scenerne mellem Robert de Niro og Bridget Fonda er nærmest beåndede!

Ret din egen anmeldelse af Jackie Brown - klik her

Deltag i debatten om filmen Jackie Brown - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Jackie Brown
Claus Viberg

Jackie Brown Jackie Brown (Blu-ray) Jackie Brown
Se alle titler her
Sendt 2002/09/25 13:08:46 IP: Logget Svar...

danske tekster

Er der nogen der ved om kode 2 udgaven kommer til at indeholde danske tekster? Og hvad med Pulp Fiction og Res. Dogs? Kommer de til at faa danske tekster??
mohr

Sendt 2002/10/11 09:49:52 IP: Logget Svar...

Neighter the time or the place...

Dette er stedet hvor folk kommer for at finde anmeldelser til film...spørgsmål til udgivelser findes andre steder på siden...ellers ville jeg gerne høre din mening om denne film som jeg personligt synes at være en af tarantinos fedeste (efter Pulp og Håndlangerne).
Ramesses

Sendt 2002/10/12 13:36:01 IP: Logget Svar...

Jackie Brown

Dette er ikke min kop the, jeg syndes den er kedelig, du ved bare for at få debatten igang
nicol

Sendt 2003/05/21 00:06:32 IP: Logget Svar...

Dybt uenig

Jackie Brown er efter min mening Tarantino's bedste film. De fleste mener vel at det er Pulp F, men den kan jeg efterhånden ikke være med på længere. HVor Pulp hele tiden forsøger at være smartere end den egentlig er, er Jackie mere nede på jorden og er sjov på den underdrivende måde. Robert de Niro er simpelthen suveræn som bon-hovedet Lois, og scenen med Chris Tucker som "a cheese-eating nigger", der lader sig narre til at blive skudt lige på den måde Ordell nu synes det ville være sejest at gøre det på, kan jeg aldrig blive træt af. Samuels rolle er i det hele taget ikke nær så overophøjet som i Pulp; Jeg kan ikke længere høre på hans platte bibelcitering i Pulp uden at krølle tæer. Replikkerne i Jackie B er ganske enkelt mere holdbare end Pulp's, og kronologibruddet benyttede Kubrick sig jo allerede af i the Killing (begyndelsen af 50érne).
Og så Keitel som overstilet problemløser...nej Pulp Fiction er for smartasses, Jackie Brown er for kritikere.
Thomas Aquinas

Sendt 2003/05/21 10:07:42 IP: Logget Svar...

Hørt!

Jeg er enig med Nicol i at JACKIE BROWN på mange måder er en bedre film end PULP FICTION. Den er måske knap så potent og viril som denne, men persontegningen er bedre og den er knap så selvhøjtidelig. Pam Grier er total hot og hun spiller fremragende i den film! Scenen mellem Robert de Niro og Bridget Fonda er beåndet!

Start en debat om denne udgave af Jackie Brown (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45