An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Doctor Sleep: Theatrical & Director's Cut (Blu-ray) (BD) Doctor Sleep: Theatrical & Director's Cut (Blu-ray)

1000751291 / UPC# 5051892225540

Doctor Sleep: Theatrical & Director's Cut (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2019
USA - Farve - 152 min
Ønskeliste
DramaGysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Doctor Sleep
Instruktør: Mike Flanagan
Medvirkende:
Dan Torrance  Ewan McGregor
Rose The Hat  Rebecca Ferguson
Abra Stone  Kyliegh Curran
Billy Freeman  Cliff Curtis
Crow Daddy  Zahn McClarnon
Snakebite Andi  Emily Alyn Lind
Apron Annie  Selena Anduze
Barry the Chunk  Robert Longstreet
Grampa Flick  Carel Struycken
Silent Sarey  Catherine Parker
Vis alle medvirkende...
Stikord: The Shining
Based-on-a-book
Psychic / clairvoyance
Sequel / Prequel
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 5.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Doctor Sleep

Barndomsminderne om hændelserne i The Overlook Hotel plager stadig Danny Torrance (Ewan McGregor), der nu kæmper med at gøre sig fri af både fortidens spøgelser og sin alkoholisme. Han tvinges dog til at konfrontere fortiden, da han møder teenagepigen Abra, der ligesom Danny besidder evnen til 'at skinne'. Abra bliver jaget af den nådesløse Rose the Hat og hendes følgere, gruppen The True Knot, der lever af uskyldige menneskers overnaturlige evner, i deres søgen efter udødelighed.

Doctor Sleep følger op på Stephen Kings The Shining. King skrev blandt andet denne 2'er, fordi han var dybt frustreret over Stanley Kubrick's filmatisering af The Shining, der ødelagde store dele af romanens pointe. Doctor Sleep er Kings forsøg på at få historien tilbage på rette spor igen, og takket være instruktøren Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) er filmen meget tro mod bogen.

Brugerne skriver om Doctor Sleep:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 4. oktober 2020
King og Kubrick
Som det vel er gået op for de fleste, var King ikke begejstret for Kubricks “The Shining”. Derfor er vi nu blevet begavet med “Dr. Sleep”. Man kan vel gøre King en stor tjeneste ved ikke at anse filmen for en fortsættelse af Kubricks, men lade “The Shining” stå som et selvstændigt, enestående værk.
“Doctor Sleep” er i sin 3-timers version en fantasiløs og ukoncentreret blanding af zombie- og spøgelsesthriller, hvor skuespillerne hænger og spræller hjælpeløst i en historie, der ikke kender sit eget “budskab” eller retning. Man keder sig bravt og hverken fotograf eller klipper medvirker til at piffe værket op.
Jeg kan godt få øje på ting, der kan klippes ud, så vi får en kortere teaterudgave, men jeg har til gengæld vanskeligt ved at fornemme, at det skulle afstedkomme en bedre film. Det opdager jeg nok aldrig, al den stund at jeg ikke fristes til at beskæftige mig yderligere med fortællingen - det skulle da være en nat, hvis jeg led af søvnløshed.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. september 2020
Tilbage til Overlook
Det er en ambitiøs opgave at stille sig selv at lave en efterfølger til "The Shining", men instruktøren har ikke desto mindre forsøgt sig, og det kom der en udmærket, men ikke fremragende film ud af. Efter en mærkbart vanskelig begyndelse begynder historien at sætte sig, selvom der godt kunne være blevet brugt lidt mere tid på detaljerne. Filmens kulmination balancerer på kanten af genbrug, men strukturen i fortællingen forbliver nogenlunde intakt, og der er både gode doser suspense og et par udmærkede gys. McGregor gør det fint som den voksne Dan Torrance, og Rebecca Ferguson skaber en spændende og skræmmende dæmon. Filmen er lidt ujævn, men den fastholder interessen hele vejen. En lille halv stjerne mere.

Anmeldelsen gælder biografversionen der spiller 152 minutter.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 14. november 2019
Ondskaben fra Overlook Hotel
Doctor Sleep Mike Flanagan har instrueret fortsættelsen til Stanley Kubriks The Shining(1980). Den starter svagt, men tager sig sammen til et stort crecendo af en finale i det mugne og forladte Overlook Hotel. Ewen McGregor udmærker sig som Dan, den lille dreng fra The Shining, der er blevet voksen og har overnaturlige evner. Ondskaben fra Ondskabens Hotel er sluppet løs og manifesterer sig som en morderbande, der incubus-manér tapper mennesker for livskraft. Den sorte pige Abra(Kyliegh Curran) ænser ondskaben og opsøger Dan, som hendes overnaturlige evner pejler sig ind på. Bandens leder, Rose, spilles til modbydelig perfektion af Rebecca Ferguson. Filmen er udformet som et opgør mellem de gode telepater og de onde, lidt ligsom i Scanners(1980). Et fremtrædende medlem af banden, den 15 årige Snakebite Andi(Emily Alyn Lind) excellerer i at forføre mænd, plyndre og skamfere dem i en bedøvet tilstand. Med afsæt i handlingen i The Shining, spinder Doctor Sleep en ende omkring en række af de væsentligste begivenheder. Det er flot og spændende lavet. Der er genkendelige elementer fra Near Dark(1988), Maniac(1980) og flere andre firserfilm og filmen gør brug af soundtracket fra begyndelsen og enden på The Shining. Vellavet gys, der fortjener at blive set.

Ret din egen anmeldelse af Doctor Sleep - klik her

Start en debat om filmen Doctor Sleep - klik her

Start en debat om denne udgave af Doctor Sleep: Theatrical & Director's Cut (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest