An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

1408 (Director's Cut) (DVD) 1408 (Director's Cut)

af Paramount PHE9400 / UPC# 5014437940032

1408 (Director's Cut) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Dimension Films - 2007
USA - Farve - 112 min
Ønskeliste
EventyrGysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: 1408
Instruktør: Mikael Håfström
Medvirkende:
Mike Enslin  John Cusack
Gerald Olin  Samuel L. Jackson
Lily Enslin  Mary McCormack
Sam Farrell  Tony Shalhoub
Katie  Jasmine Jessica Anthony
Father  Len Cariou
Engineer  Isiah Whitlock Jr.
Mr. Innkeeper  Paul Birchard
Mrs. Innkeeper  Margot Leicester
Book Signing  Eric Meyers
Vis alle medvirkende...
Stikord: Forfatter
Hotel
Overnaturligt / okkult
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 27

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Lars

Ingen forlader værelset levende

Mike Enslin (John Cusack) er forfatter til to bestsellere, der handler om overnaturlige fænomener. Som research til sin næste bog beslutter Enslin sig for at undersøge det berygtede værelse nummer 1408 på The Dolphin Hotel i New York City ved at opholde sig i det som gæst i den tro, at 1408 blot er en myte udødeliggjort af de historier, som Enslin har samlet sammen til sin bog. Hotellets manager Mr. Olin er alt andet end begejstret for Enslins plan og advarer ham mod de mulige farer, men Enslin er fast besluttet på at gennemføre sit forehavende, idet han er overbevist om, at værelsets forfærdelige rygte bare skyldes tilfældigheder. Men det, Mike Enslin kommer til at opleve, er ikke bare en myte. 1408 er virkelig et værelse, gæsterne ikke bare checker ud af igen.

1408 er baseret på Stephen Kings historie af samme navn.
Hans Kristian

Specielt om denne udgivelse:

 • Kommentarspor med instruktøren Mikael Håfström og manuskriptforfatterne Scott Alexander & Larry Karaszewski
 • Secrets of 1408:
  • The Characters
  • The Director
  • The Physical Effects
  • The Production Design
  • Deleted Scenes
 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Engelsk

Brugerne skriver om 1408:

Anmeldt af René, Åbyhøj 28. marts 2009
What the F***!!?
Kan nogen forklare for mig, hvad denne dybt sære og usammenhængende (og egentlig også gennemgående røvkedelige) gyserfilm i virkeligheden gik ud på? For jeg kender ikke Stephen King's novelle.

Er værelse 1408 mon lig med "Skærsilden", hvor særligt udvalgte personer skal gennemleve 60 minutters mareridt om og om igen, indtil de begår selvmord? Eller er der en anden mere nærliggende forklaring på handlingen i filmen?

John Cusack var i det mindste heldig: Han slap med sølle 60 minutter i skærsilden, hvorimod jeg måtte udholde hele 112 minutter. AAAARGH!
Bestemt ikke et gensyn værd.

Anmeldt af Jan, Viborg 2. december 2008
Nobody gets out alive
Var positiv overrasket over denne film. Synes bestemt ikke den har fortjent den regulære slagtning, den har været udsat for. Bestemt et gensyn værd

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 19. april 2008
Det onde værelse
Stephen King plejer jo som regel (ihvertfald i bogform) at være garant for et godt gys, og her har én af hans noveller så fundet vej til lærredet. Det kan undre at manden der skabte "Ondskab" har formået at lave så kedsommelig og rodet en gyser som denne. Filmens slutning er ren volapyk, og jeg kom til at tænke på "Identity", også med Cusack for at det ikke skal være løgn. Nej, en dårlig film.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 26. marts 2008
It's an Evil f***ing room.
Jeg synes sgu filmen her er god. De første 50min. hvor filmen er spooky og ret klam er bedst så sker der ligesom en ændring og filmen bliver lidt underlig, men jeg ser det ikke som dårligt, for INGEN FORLADER RUMMET LEVENDE. :) Jeg havde måske ikke de store forventninger til filmen, men så alligevel.... for det er 2 store skuespillere der er med og giver jo gerne lidt forventninger.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 26. marts 2008
1408
Mike Ensling (John Cusack) er kendt for at aflive rygter om paranormale fænomener, men konfronteres selv med overnaturlige, uforklarlige kræfter, da han tjekker ind på værelse 1408 på Dolphin Hotel. Mike har som forfatter skabt en karriere ud af sine forsøg på at bevise, at der ikke er mere mellem himmel og jord, end vi kan se med det blotte øje. Til trods for advarsler fra hoteldirektøren (Samuel L. Jackson), vælger Mike at overnatte i værelse 1408 – et berygtet hjemsted for genfærd og uforklarlige dødsfald. Det han oplever den nat, vil sikkert kunne blive en bestseller, men Mike er ikke sikker på at overleve til næste dag.

En af de mindre gode Stephen King-film.
Efter min mening, er handlingen i filmen alt for sløj, selvfølgelig har "1408" sine gode sidere, men den kommer aldrig rigtig op at ramme, som mange andre Stephen King film gør.
Men filmen skal nu have 1½ stjerne, især for Samuel L. Jackson rolle som den mystiske, hotel ejer.

Anmeldt af Monkeyman, København S 7. januar 2008
Det levende værelse
John Cusack og Samuel L. Jackson i én spøgelses film, det lød ret interessant da jeg besluttede mig for at købe Mikael Håfstrøms 1408, men hvor blev jeg skuffet bagefter.

Det hele startede så fint, og Cusak og Jackson havde en rigtig spændende dialog, da Jackson som hotelmanager fraråder Cusak, at overnatte i rum 1408, men Cusaks rolle som forfatteren Mike, er ikke til at knække, og vil bringe natten over i værelset.
Som Jackson siger til Cusak ''It's a evil fucking room'', og det varer ikke lang tid før mærkelige fænomener kommer frem i 1408, og for Mike bliver det ikke en ret behagelig hotelopblevelse.

Når man så sidder fast i filmens mest intense scene, med store øjne, så kommer det største knæk i stemningen, jeg nogensinde har set i en film. Faktisk gik det hele så fint i den første time, men hold da op hvor blev resten dårligt og småkedeligt. Selv ikke filmens fine billedside og gode skuespil, kan ikke redde filmen for at mildest talt, at ha' en ringe finale.

1408 er bestemt ikke for tilhængere af hardcore horror.

Anmeldt af Rasmus Lundberg, Valby 8. oktober 2007
Røv og nøgler
Min overskrift indbefatter nogenlunde alt hvad der står på menuen med det nye fejlagtige skud på thriller-stammen, ”1408”, der nok engang bevidner at filmverdenens Mekka, Hollywood, mere end nogensinde er ved at løbe at tør for idéer. Denne er i hvert fald set før et utal af gange.

Forfatteren Mike lever af at afmystificere det overtroiske element. Det gør han ved at udrette bøger om hjemsøgte steder han ganske frygtløst har tilbragt en nat og ved at give sin læser en opfattelse af obskur overtro som en rendyrket løgn. Da Mike tildeles et navnløst postkort om det berygtede hotelværelse 1408 på ”The Dolphin Hotel”, der anses for at besidde ondsindede kræfter, er han derfor ikke bleg for at tage udfordringen op. Selvfølgelig tror hans skeptikerøjne nemlig ikke en flad femmer på de faretruende signaler, der møder ham i skikkelse af værelsets blodige forhistorie og personlige advarsler fra nær og fjern.
Og så ved de fleste af os naturligvis godt hvad der sker. Værelsets underliggende kræfter får fat i Mike, endda i så heftig grad at hans psyke stiller og roligt svigter i at adskille virkelighed og fantasi. Han ser sig blive hugget ihjel i et vindue overfor. Han ser værelsets tidligere lejere gå igen. Og han får endda visuel kontakt til den datter han mistede årevis tilbage.

Sådan går svenskeren Mikael Håfstrøm til værks - med klichéer anvendt i flotte og fikse former. Det mærkedes fuld ud i den velkomponerede, men også dybt ensporede ”Ondskab” at han ikke var en instruktør der dedikerede sit arbejde til at forny filmmediet. Håfstrøm lignede snarere en mand der tjente til dagen og vejen, og muligvis endda med ambitioner om at lade et enten grinende, gysende eller blot følelsesmæssigt engageret publikum resultere af hans anstrengelser. Selvfølgelig er en sådan mentalitet noget nær skabt til den indtægtsorienterede amerikanske filmindustri, der med ”Derailed” og senest altså ”1408” også har givet Håfstrøm smag for de topprofessionelle rækker af moderne filmproduktion. Med sidstnævnte ligner manden dog blot endnu et anonymt kryds i pengeglade Hollywoods bog over hjernevaskede håndlangere.

Hvor ”Ondskab” lige akkurat stod stand i at komme de simple og sikre midler til gode, så er ”1408” en gennemført tåbelig affære, der bekræfter alle de fordomme man måtte have om moderne metervaresjusk. Bestemt er filmen et bevis på imponerende teknisk kunnen, fyldt med stemningsfulde billeder i brune nuancer og virkningsfulde kameratricks, og med skuespil der så sandelig også til at udstå. Men sjældent har hæderligt håndværk udrettet så lidt som hvad Håfstrøm og co. her formår - ”1408” er nemlig dybest set en stor, distræt omgang rod, hvis komplette fravær af skarpe idéer og overraskende udviklinger nærmer sig det ultimative lavmål. Værst ved filmen er dens provokerende ringe slutning og bedst er dens flotte plakat.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 29. september 2007
Tydelige Kingaftryk
Der er tydelige spor af King i Cusacks selvransagende oplevelser på hotelværelset 1408 = 13. Dem vælger vores svenske instruktørven at gå let hen over til fordel for en uholdbar udpensling af "gysene", der optager så mange meter celluid, at kedsomheden ubønhørligt begynder at indfinde sig. Dét er uhyggeligt.
Cusack og Jackson slår autopiloten til, og så kan selv de ikke redde materialet. "Ondskaben" er langt mere uhyggelig end denne gyser.

Ret din egen anmeldelse af 1408 - klik her

Start en debat om filmen 1408 - klik her

Start en debat om denne udgave af 1408 (Director's Cut) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45