An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

X-Men: First    Class (Blu-ray & DVD) (BD) X-Men: First Class (Blu-ray & DVD)

Udgivet 31. oktober 2011 af 20th Century Fox 5098807001 / UPC# 5039036048354

X-Men: First    Class (Blu-ray & DVD) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 2011
USA - Farve - 132 min
Ønskeliste
ActionDramaAdventureThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: X-Men: First Class
Instruktør: Matthew Vaughn
Medvirkende:
Charles Xavier  James McAvoy
Erik Lehnsherr   Michael Fassbender
Young Charles   Laurence Belcher
Young Erik  Bill Milner
Sebastian Shaw  Kevin Bacon
Moira MacTaggert  Rose Byrne
Raven   Jennifer Lawrence
Mrs. Xavier   Beth Goddard
Young Raven   Morgan Lily
The Man in Black  Oliver Platt
Vis alle medvirkende...
Stikord: The Marvel Superheroes
X-Men
Based-on-a-comic
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:   England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:
Features:
3D Trailer
Digital Copy Music video
Ja Documentary Ja Music score
Commentary Picture-in-Picture
Ja Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Ja Web features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DTS-HD MA
Engelsk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case BD50 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 15

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


X-Men: First Class

X-Men: First Class følger den klassiske Marvel mytologi og kortlægger den episke begyndelse på X-Men sagaen. Før Charles Xavier og Erik Lensherr tog navnene Professor X og Magneto, var de to unge mænd, som opdagede deres kræfter for første gang. Før de blev ærkefjender, var de bedste venner, og de arbejdede sammen med andre mutanter (nogle velkendte, nogle nye) for at stoppe den største trussel verden nogensinde har kendt. I denne proces opstod en alvorlig splittelse mellem dem, hvilket var begyndelsen på den evige krig mellem Magnetos broderskab og Professor X's X-men.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Blu-ray
 • Audio: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
 • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk m.fl.
 • Bemærk: indeholder danske tekster, selv om det ikke er nævnt på omslaget!
Special features:
 • Cerebro: Interactive Mutant Tracker!
  - clear your mind and unleash the power of Cerebro to uncover mutant identities and discover their hidden connections. Only Blu-ray puts you in control!
 • Children of the Atom (Multi-part Documentary)
  • Second Genesis - trace the film's development from story to script
  • Band of Brothers - learn the challenges of casting X-Men's first class
  • Transformation - watch mutants come to life with amazing prosthetic makeup
  • Suiting Up - see how the costume designer re-created the X-Men's original uniforms
  • New Frontier: A Dose of Style - discover the inspiration behind the film's extraordinary sets
  • Pulling Off the Impossible - uncover the secrets of the amazing visuel techniques
  • Sound and Fury - get an insider's look at creating the celebrated score
 • Slettede og forlængede scener
 • Isoleret musikscore
Disc 2: DVD & Digital copy
 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Engelsk

Brugerne skriver om X-Men: First Class:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 17. juni 2012
Mutanternes kamp
Ganske vellykket prequel der forholder sig rimeligt loyalt over for stilen i de øvrige film og ikke forråder figurerne og deres dilemma. Der er noget at tænke over og castet gør det gennemgående godt, ligesom der er lidt flere frække damer med end der plejer i denne filmserie; January Jones og Jennifer Lawrence for blot at nævne de mest iøjnefaldende af dem. James McAvoy gør det fint som Xavier mens Kevin Bacon virker fejlcastet som Shaw. Effekterne er dog hovedattraktionen i denne lidt ufokuserede film der ikke desto mindre lykkes med at fastholde interessen hele vejen igennem. En lidt strammere plotline ville have hjulpet for filmen har næsten det hele, men altså også kun næsten.

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 3. januar 2012
X- Men First Class en helt geni streg.
X-Men First Class er hel igennem fuld gennem tænkt på alle led og kanter må sige at den er en helt geni streg i forhold til de 3 første, jeg elsker bare denne totale fødsels scene af The Beast, og den byder klart X-Men origins Wolverine op til dans.
Og det kan den fordi at den har en god troende forhistorie, der gør at man er helt solgt og væk i handlingen og ikke kan få nok, da man for en del svar på hvorfor Magneto bliver som han bliver.
Syntes også selv den er tegneserien tro med de nu orginale farver på deres dragter og dens rummelige miljø og bare knald godt skuespil.

Anmeldt af Willy Wahl, Skovlunde 2. januar 2012
X-tra mutant guf
Forsigtig, pakkes ud, nu skal den prøves - ja søreme så, det var da en yderst behagelig oplevelse. Velsmagende og tilpas krydret, dufter af mere, sprød og lækker og ja, lige til at sætte filmgluggerne i...

Oprulningen af det spirende mutantunivers er seværdigt, tilnærmelsesvist rørende og samtidigt foruroligende, for hvad kan man også bruge evnerne til, hvis man har en alternativ opattelse af virkeligheden hvor kræfterne ikke nødvendigvis skal bruges i den gode smags tjeneste, men kan bruges for, uha egen vindings skyld. Disse unge mutanter er da også først så småt ved at lære, hvilket ansvar der følger med. Stærkt underholdende og ganske godt rørt sammen og nåh ja, der er vist lidt til øjnene hen af vejen, både til det ene og det andet køn - kan man få en bid til?

Anmeldt af Monkeyman, København S 23. oktober 2011
En rigtig mand.. er en X-mand
Der er efterhånden ved at blive lidt trættende og vanedannede, at man i Hollywood næsten altid vælger at spytte en prequel ud, efter man har gennemknaldet og sluppet op for idéer, når det kommer til figurer eller universer.

Prequels er kommet for at blive, og faktisk så er det ikke første gang, at man i X-Men universet har spyttet sådan én ud.
Efter 3 fine X-Men film, så valgte man at lave en film, der skulle fortælle tegneseriens mest elskede figur, Wolverine's baghistorie... denne film virkede meget overflødig og jeg gav vist også filmen en karrakter, der var meget passende.
Så, jeg var ikke just super opstemt for at se det nye værk i X-Men universet... men jeg sprang ud i det, og gav 200 flade spir for filmen, og det var nu spændende at se, om jeg ligeså godt kunne ha' brændt pengende væk.

Det valg var jeg glad for jeg ikke tog, for "X-Men: First Class" var value for money... hvilket var en stor lettelse.
Hvem skal man så takke for at ha' pustet frisk luft ind i en franchise, der var ved at vise alvorlige tegn på metaltræthed?
Den ære må tilfalde intruktøren Matthew Vaughn, der igen beviser overfor mig, at han er et topnavn inde i branchen. Han har instrueret interessante film såsom "Layer Cake", "Starddust" og ikke mindst én af sidste års fede filmoplevelser "Kick-Ass", der beviste at superheltefilm ikke altid bør ha' rent mel i posen.

Vaughn har med stor ambitiøsitet, visuel opfindsomhed og fortællerlyst skabt en film, der har umanérlig stor respekt for det oprindelig materiale, men som samtidigt også skaber helt nye vinkler i X-Men universet, så dette er en frisk gang adrenalin, man får indsprøjtet hér.
Filmens ensemble af skuespillere er godt sat sammen, og især to herre er sublime. Den ene er James McAvoy, der spiller Professor Xavier før han kom i rullestol og blev skaldet. Nej, her er Xavier en klog trussetyv, der bruger sin intelligens og sin mutant-styrke til at komme i lag med de kønne damer, men snart må bruge sine evner til et langt vigtigere formål.
Den anden herre, er efter min mening filmens absolutte højdepunkt. Det er Michael Fassbender, der spiller mutanten Erik Lehnsherr, bedre kendt som Magneto, der mere er ude efter personlig hævn end at redde verden fra Tredje Verdenskrig... en hævnagt som er rettet imod Kevin Bacons ondskabsfulde karrakter Sebastian Shaw, der ikke just har lyse planer for verden.

Filmens musik er kraftfuld og lige tilpas, hvilket glæder alle X-Men filmene, og effekterne er herlige og vellavet... undtagen, når det kommer til karrakteren Mystique, hvis transformation til tider måske kan virke lidt outdatet.
Set designet er utrolig lækkert at kigge på, og det er tydeligt at folkene bag filmen har følt sig inspireret af forskellige 60'er film, såsom James Bond filmene & "Dr. Strangelove", hvilket må siges at være gode kilder til idéer.
Undervejs bliver det også til et par cameos, hvor karraktere fra de forgående film dukker op i et par sekunder... og især en af disse cameos var ret sjov, men du må se filmen for at finde ud af hvilken én jeg mener ;-)

Midtvejs, så plejer film at falde lidt af på den, og det gælder også denne... men hvis man ser på det store billede, så er dette en yderst frisk og tilfredsstillende kapitel i Marvels univers, og jeg håber faktisk denne gang på, at man laver en efterfølger til filmen her, med samme skuespillere og instruktør.

Anmeldt af Thomas Thøgersen, Sønderborg 19. oktober 2011
fantastisk
fantastisk film......

Den er utrolig god film, den er perfekt prequel, synes alle karakterne har fin ´rum´, og ingen blir overset, også selvom fokus er charles og erik, nej, det er go film....

Ret din egen anmeldelse af X-Men: First Class - klik her

Start en debat om filmen X-Men: First Class - klik her

Start en debat om denne udgave af X-Men: First Class (Blu-ray & DVD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45