An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Oblivion (Tom   Cruise) (Blu-ray & DVD) (BD) Oblivion (Tom Cruise) (Blu-ray & DVD)

af Universal MHV61125006 / UPC# 025192170904

Oblivion (Tom   Cruise) (Blu-ray & DVD) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2013
USA - Farve - 124 min
Ønskeliste
ActionScience FictionRum-film
Filmens specifikationer
Original titel: Oblivion
Instruktør: Joseph Kosinski
Medvirkende:
Jack  Tom Cruise
Beech  Morgan Freeman
Julia  Olga Kurylenko
Victoria  Andrea Riseborough
Sykes  Nikolaj Coster-Waldau
Sally  Melissa Leo
Kara  Zoë Bell
Music by...  M83
Stikord: Cyberpunk
Invasion fra rummet
Post-apokalyptisk
Rumskibe / Rumfart
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden 0.Region:

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 23

Gennemsnit: 6.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


Oblivion

Jorden år 2077. 60 år efter et angreb af aliens, der har efterladt planeten øde og stråleskadet. Jack Harper er sidste mand på posten sammen med sin navigatør Victoria. Fra deres Skytower, der svæver over planeten, tager Jack på hastige ture til overfladen for at vedligeholde de droner, menneskene har efterladt der til at bekæmpe invasionen, mens de selv er flygtet til baser i rummet. Mødet med et forulykket rumskib ændrer alt dette. Piloten Julia Rusakova har ikke blot rejst gennem rum, men også gennem tid. Og Jack er ikke den eneste, der når frem til rumskibet: Snart opdager han, at en gruppe mennesker har overlevet i ruinerne og kæmper deres egen kamp. Alt er bestemt ikke, hvad det ser ud til, og pludselig må Jack Harper tage stilling til, om han vil følge sine ordrer eller sin menneskelighed. For et eller andet sted i ruinerne ligger sandheden begravet.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Oblivion (Tom Cruise):

Anmeldt af lookalot, København K 26. juli 2021
En vaskeægte sci-fi Gaber!
Oblivion (Tom Cruise) Endnu en sci-fi film med Scientology Galningen Tom Cruise! Jeg fandt filmen vildt kedelig, men flot lavet.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 28. december 2013
La Jetee
Inspirationen til "historien" i "Oblivion" synes at stamme fra Chris Markers "La Jetee", som har inspireret flere andre sci-fi-lystne instruktører. Her bliver der så blandet op med alle de sci-fi-film, man lige har kunnet komme i tanker om. Det er altsammen fint på papiret, men på lærredet hænger det ikke sammen.
Billederne er ganske flotte omend monotone, og Kurylenko ser sød ud. Ret meget mere er der vel ikke at sige.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 8. december 2013
Et Tomt Cruise
Der tegner sig efterhånden en kedelig tendens mht. amerikanske SF-film der gør sig megen umage med at se lækre ud, men som ikke har særligt megen historie at byde på. Det gælder også for denne film, der først og fremmest er uendeligt kedelig, men som desuden oven i hatten postulerer at være højpandet og dybsindig. Det er en filmen der nok bedst bør synke ned i glemslen og leve op til sin titel - om ikke andet! Desuden er det ved at blive en belastning at se Tom Cruise knibe øjnene sammen i SF-sammenhæng og så længe det ikke er bedre end her, er det jo ligeud utåleligt. Noget positivt at sige om filmen? Jo, det er en teknisk bedrift, men det er der jo så meget der er idag. Film skal stadigvæk have en historie og der skal være noget for publikum. Det er der ikke meget af her. Coster-Waldau siger "shit!" på et tidspunkt i filmen, vistnok ca. halvvejs. Måske fandt han pludselig ud af at han var med i en dårlig film?

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. november 2013
Flot ydrestruktur... men indvendig er det skrøbeligt!
Oblivion (Tom Cruise) ... det er selvfølgelig Tom Cruise's nyeste værk jeg taler om, for "Oblivion" er teknisk en fantastisk flot film, men mange interessante finurligheder hist og her!
Men så begynder historien at bevæge sig fremad, og med det en film der langsomt går længere og længere ud på dybt vand.

Ikke nok med at man kan lugte at filmen stjæler idéer fra andre værker i Sci-Fi genren, men så begynder filmen at have så mange plothuller og stille tilskueren så mange spørgsmål, at den øverste del af korthuset kollapser og den nederste del holdes kun oppe ved hjælp af sublime effekter, der desværre overskygges af en historie der ikke kan støtte disse effektmagers hårde indstats og håndværk.

Så hvis du vil have mit råd... så se filmen gratis, når den kommer på Netflix eller hvad det nu end hedder, for man vil føles sig snydt hvis man giver store penge for dette værk!

Vi er på et sted i mellem 1 - 1½ stjerne.

Anmeldt af goggly, Brønshøj 12. august 2013
kedelig omgang sci fi
Rækken er lang af sci film dette år, og de handler tit om verdens undergang, også her, det er flot men desværre også kedeligt,- Tom Cruise har klart lavet bedre film end denne. Jeg blev meget søvnig under forestillingen i palads, da det føles som en lang ørkenvandring, kan med nød og næppe ses, men der er langt bedre sci film på markedet.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 28. juli 2013
Film på jagt efter en god historie
Dette er Joseph Kosinskis anden film som instruktør. Stilen er ganske genkendelig i denne graphic novel filmatisering, både rent visuelt og på lydsiden. Vi har Tom Cruise som actionhelt for 117. gang.. Filmen er visuelt flot at se på, det er noget der har kostet knapper! Og så er soundtracket af M83 ganske behageligt. Det virker som en blødere version af det elektroniske sountrack til JKs første film, Tron Legacy. Den virker noget halvbagt med et minefelt af plothuller. Især finalen er betagende flot, men det er slet ikke nogen helstøbt film og manuset trænger nok til en kærlig hånd. Filmen citerer/stjæler fra et dusin science fiction film. Alle væsentligt bedre film. Kosinski er ikke nogen dårlig instruktør, faktisk er hans debutfilm mere end habil. Han skal bare have et ordentligt manus at arbejde med.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 25. juni 2013
Palle alene i verden.
Morgan Freeman er på fransk visit og Tom Cruise er skraldemand og last man standing i denne teknisk og visuelle flotte, men mangelfulde og sluttelig uforløste sci-fi tegneseriesag. Keder man sig undervejs (før man når frem til hokuspokus slut prut finale afslutningen) kan man bruge de mere end to timer på at gætte reference film (Alien, Planet of the Apes, I Am legend, 2001, Mad Max, ID4, War of the Worlds osv.) der er nok at tage af. Tron var ikke et mesterværk, men alligevel et langt mere interessant bekendtskab.

P.S. Er det ikke snart på tide at lade en anden end Mr. Cruise komme til sci-fi buffeten?

Ret din egen anmeldelse af Oblivion (Tom Cruise) - klik her

Start en debat om filmen Oblivion (Tom Cruise) - klik her

Start en debat om denne udgave af Oblivion (Tom Cruise) (Blu-ray & DVD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45