An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

House by the Cemetery, The (Blu-ray) (BD) House by the Cemetery, The (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

House by the Cemetery, The (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 249.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 27/5-2024

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Fulvia Film - 1981
Italien - Farve - 86 min
Ønskeliste
GysSkrækSplatter
Filmens specifikationer
Original titel: Quella villa accanto al cimitero
Dansk titel: Slagtehuset ved kirkegården
Instruktør: Lucio Fulci
Medvirkende:
Lucy Boyle  Catriona MacColl
Dr. Norman Boyle  Paolo Malco
Ann - babysitter  Ania Pieroni
Bob Boyle  Giovanni Frezza
Mae Freudstein  Silvia Collatina
Laura Gittleson  Dagmar Lassander
Jacob Freudstein  Giovanni De Nava
Female victim  Daniela Doria
Daniel Douglas  Gianpaolo Saccarola
Mr. Wheatley  Carlo De Mejo
Vis alle medvirkende...
Stikord: Kirkegård
Video Nasty
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 13

Gennemsnit: 7.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


House by the Cemetery, The:

Slagtehuset ved Kirkegården er den absolut rammende danske titel for disse splattede Fulci-eskapader. Jeg husker stadig, hvordan jeg sad grøn i hovedet i en støvet biograf i begyndelsen af 80’erne og oplevede Dagmar Lassanders smukke hoved blive skilt fra kroppen i slow-motion og ultra close-up og dumpe ned fra lærredet og - næsten - lande i skødet på lille mig. FØJ!

Historien er noget (nonsens) om en familie, som flytter ind i et creepy, gammelt New England hus, der ligeledes huser den morderiske Dr. Freudstein, der skrumler rundt nede i kælderen. Der har han opholdt sig i 150 år og ligner - trods intensive organdoneringer fra husets tidligere beboere - en mellemting mellem en syltet agurk og en morgengrim Boris Karloff. Det skal pointeres, at man ikke ser en Fulci-film i håb om at finde meningen med livet, men derimod for at få et særdeles velanrettet knivhug i mellemgulvet. Nu kunne jeg passende fyre en bredside af Freudianske antagelser af, men det lader jeg være med. For enten tænder man på disse film, eller også gør man ikke!
Peter J

Brugerne skriver om House by the Cemetery, The:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 8. november 2012
Freudsteins rædsler
Det burde stå klart for enhver at man ikke skal regne med særligt megen logik eller sammenhæng når man smider en Fulci-film i maskinen. Manden var, ligesom Argento, optaget af det irrationelle og det rædselsfulde og han var skisme dygtig til at lave overbevisende splat og selvom han har lavet en del grusomme film - og her tænker jeg altså ikke på indholdet - så har han også leveret et par gedigne chok engang imellem. Hans banebrydende zombiefilm må jo nok betegnes som hans hovedværk, men efter at have set denne klamme gyserfilm der klæber til nethinden et stykke tid efter at det sidste offer har skreget sit dødsskrig, så synes jeg at der kan tales om seriøs konkurrence. Filmen er nasty og kælderscenerne hører til nogle af de mest overbevisende set-pieces jeg kan mindes at have set i nogen film inden for genren. Glem ALT om plot og mening og lad dig opsluge af Fulcis ækle horror-univers. Dén mand havde altså et par tricks oppe i ærmet! Slutningen er glimrende og er kun med til at afrunde filmen.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 5. april 2012
Favorit Fulci!
House by the Cemetery, The Du kan næste lugte træværket i denne Fulcio Classic!.. Den er Super flot fotograferet, og mordene sidder lige i øjet - eller i det her tilfælde - Lige i Nakken!.

Den har det hele, mord, spøgelser, og en meget irreterende lille dreng!.
Så er du Full Blown Horror Geek?.. Skal den her' bare stå på Hylden!. - Og du går seføli' efter en af de lækre UnCut udgaver fra 'Arrow'.

Der Er! Sku ikke så meget at rafle om... Et stk's Sublim Fulcio Slasher comming up!.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 5. april 2012
Klassisk Fulci, da han var bedst!
Jeg så i sin tid House by the Cemetery i Saga og jeg må indrømme at jeg fandt det en temmelig effektiv gyser. Til og med af den mere splattede af slagsen. En kvindelig ejendomsmæglers skæbne fik en engelsk domstol til at forbyde filmen, så det ikke mere end nogle få år siden at englænderne kunne nyde denne dejlige blodpølse ucensureret.
Jeg vil næsten sige som sædvanligt giver historien ikke al for meget mening, men stemningen er god og modbydelig og det er ganske fæle ting som Dr. Freudsteins hus i New England gemmer...især nede i kælderen. Men som Monkeyman siger: Ungen er ret utålelig! Men man tolerere ham, såvel som de andre skønhedsfejl, som man finder i Fulcis film, fordi han var en ret unik splatterfilmmager. Inkarnerede gorehounds, som undertegnede, elsker denne film. I modsætning til Monkeyman kan jeg vældigt godt lide finalen.

Anmeldt af Monkeyman, København S 5. april 2012
Ja, der er et par K3 fejl og så bor der en moniac af en psykopat nede i kælderen... hvad si'r i, afslag på 100.000?
Er det nogen hemmelighed, at ham der Lucio Fulci ikke er helt rask oveni skallen?
Men NO MATTER WHAT, så har manden skabt nogle dejlige makabre øjeblikke, som stort set skærer sig dybt ind i ens hornhinde... med et barberblad selvfølgelig :-)

"The House by the Cemetery" er ikke det aller bedste fra den gode gamle italienske splattermester, men som gore-geek kan jeg da ikke benægte, at der ikke var noget interessant der borede sig ind min forstand... denne gang vælge du redskabet ;-)

Men lad mig sige som det er, der er de dårlige og de gode nyheder, og for at være endnu mere ærlig, så vægter de dårlige meget mere i forhold til de gode... men der er netop nok gode elementer til, at man ikke bør opgive filmen... især ikke hvis man er ligeså skæv som mig og ikke mindst vor alle sammens Falkbøll!!!

Skal vi så ikke starte ud med de dårlige.

Plottet: Meget slapt og ufokuseret! Der var tider, hvor jeg måtte klø mig kraftigt i hovedet, da visse ting ingen mening gav... og disse momenter synes jeg der var mange af! Der er også et par subplots, som man kunne ha' skabt... men det interessere ikke Fulci.

Skuespillerne: Nogle værre end andre, men drengen fik jeg af en eller anden grund nok af! Og hvorfor skal det være så tydeligt at man har hyret italienske skuespiller, der ikke kan en kæft engelsk, der derfor prøver at udtale ordene, men som tydeligvis fejler i det... og ikke engang de halv-dårlige dubbede stemmer kan rede dette!
Og ang. dubbede stemmer, så lyder drengen mere som en pige på 14, end en frisk lille drengerøv på de der 7 år. Men det vil så nogle mene giver disse slags film charme! Så heller lade handlingen foregå hjemme i Rom elle lign, i stedent for disse usmarte løsninger!

Musikken: Virker visse steder og andre gange får den en modsat effekt.

Fulci's instruktionsmetoder: Aaaahh, nu mener jeg selvfølgelig ikke alle sammen, men nogle gang bruger ham Fulci sin Zoom ind og ud knap så meget, at jeg må gå ud fra at manden lider af det asiatiske filmsyndrom ´´zoomani´´!

Lydeffekter: Dårligt brug af dette og til tider meget ´´over done´´.

Spøgelser: Helt ærlig Fulci, du havde sgu heller ikke behøver at trække spøjelser med ind i plottet... det ødelægger bare oplevelsen én tand mere.

Slutningen: Didn't like that at all!!!


Men hvor der er en negativ ladning, er der for det meste også en positiv. Så frem med deh gode!

Gore: YES SIREE!!! Det er rigeligt med godt italiensk pastrami som vor saglige fader Fulci skar den, og vi er ikke bange for at gå lidt i detaljer... f.eks. får en pige ikke en gang, men tre gange skåret sin hals over!!! Det kalder jeg Euro-Slasher, folkens.

Stemning: Ja, atmosfære er der skam nok af! Den er kold og lurerende!

Vor morder: Ligner en syltet agurk, men han er sgu rimelig effektiv med alt hvad han har lige ved hænderne.


Tæller man plusser og minusser sammen, så synes jeg bestemt at vi har noget hér. Det er bare smadder ærgeligt at man ikke havde brugt lidt mere tid på manuskriptet - på at ha' fyldt på og ha' skåret andet ned... eller bare ud - så ville det være TOP DOLLAR!
Er man horror-geek, så er dette en anskaffelse til samlingen i sidste ende!

Ret din egen anmeldelse af House by the Cemetery, The - klik her

Start en debat om filmen House by the Cemetery, The - klik her

Start en debat om denne udgave af House by the Cemetery, The (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45