An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Jumper (Hayden Christensen)  (DVD) Jumper (Hayden Christensen)

Udgivet 10. juni 2008 af 20th Century Fox FOX2251965 / UPC# 024543519652

Jumper (Hayden Christensen)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 2008
USA - Farve - 90 min
Ønskeliste
ActionAdventureThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Jumper
Instruktør: Doug Liman
Medvirkende:
David Rice  Hayden Christensen
Roland  Samuel L. Jackson
Mary Rice  Diane Lane
Griffin  Jamie Bell
Millie Harris  Rachel Bilson
William Rice  Michael Rooker
Young Millie  Annasophia Robb
Young David  Max Thieriot
Young Mark  Jesse James
Mr. Bowker  Tom Hulce
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox Pan & Scan
DD 5.1
DTS 5.1
   
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD10 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 13

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Spring!

Fra New York til Tokyo, fra Colosseum i Rom til hjertet af Sahara-ørkenen... alt er muligt for David Rice (Hayden Christensen). Han kan nemlig teleportere sig selv til et hvilket som helst sted i verden. David er født med denne mystiske kraft, men opdager det først, da han som teenager er lige ved at drukne efter at være røget igennem isen på en sø. Fra det øjeblik kan han frit bevæge sig overalt. Han kan zappe sig gennem tid og rum - til en hvilken som helst by, en hvilken som helst bygning, et hvilket som helst sted, som han beslutter sig for. På et øjeblik kan han “hoppe” fra den ene side af jordkloden til den anden og tilbage igen. Han kan opleve tyve forskellige solnedgange på en aften, han kan indtage sin morgenmad på toppen af Sfinksen i Egypten, tilbringe dagen med at surfe i Australien, hoppe over og spise middag i Paris og nyde desserten i Japan. Han kan gå igennem vægge og topsikrede bankbokse og trænge ind i forseglede kamre. I begyndelsen udnytter han sine kræfter til at lægge sin triste opvækst bag sig, mens han udnytter den frie adgang til ubegrænset rigdom og total uafhængighed. Men da David støder på en anden ung mand, der er ligesom ham selv - en oprørsk knægt ved navn Griffin (Jamie Bell) – begynder sandheden at gå op for ham. Han er ikke bare et isoleret resultat af naturens luner, men tilhører en årtusind gammel slægt af genetiske afvigere kaldet Jumpers, og ingen af dem kan vide sig sikker. David er blevet identificeret af den hemmelige organisation af Paladinere, som har svoret at udrydde alle Jumpers. Og nu indleder de en ubønhørlig jagt Jorden rundt under ledelse af den iskolde dræbermaskine Roland (Samuel L. Jackson). David er nu pludselig en vigtig brik i den blodige krig, som har raset, usynlig for de fleste mennesker, igennem alle tidsaldre.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Side A
  • Fullscreen version af filmen
  • Kommentarspor med instruktøren Doug Liman
  • Featurette: Jumping from Novel to Film
Side B
  • Widescreen version af filmen
  • Kommentarspor med instruktøren Doug Liman
  • Featurette: Making an Actor Jump
  • Featurette: Previz - Future Concepts

Brugerne skriver om Jumper (Hayden Christensen):

Anmeldt af goggly, Brønshøj 7. april 2010
Jumper
Synes nu ikke den var så dårlig, som den gøres til, og der kommer en 2,er i 2011 - glæder mig

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 17. august 2008
Teleporter
Hvad der har fået Doug Liman til at lave denne afsindigt ringe film må være lige så stort et mysterium som hvad der egentlig sker i filmen. Hayden Christensen hopper og hopper og for hvert nedslag banker han "Jumper" længere og længere ned i idiotiens vælling, så det sprøjter til alle sider. Samuel L. Jackson har hældt noget vanillesukker i håret - mærkeligt at det ikke falder af med al den fysiske aktivitet også han lægger for dagen. Det fås ikke meget værre!

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 5. august 2008
Jump for your life.
ikke værd at bruge sin tid på. Men kan kun give de andre ret i at effekterne er meget gode. men er da også det eneste plus ved den.

Anmeldt af Monkeyman, København S 19. juli 2008
Nok bedst at springe denne film over.....
.... pga dens så mange elendigheder, men er meget enig med min medanmelderkammaerat René, om at filmens effekter er det eneste posetive man kan finde hér. Desuden mistede jeg ca. 15 af filmens midte, da jeg af ren & skær kedsomhed pludselig faldt i søvn, men tror næppe at jeg gik glip af noget.
Hayden Christensen levere da også en utrolig dårlig skuespilspræstation, og Samuel L. Jackson er heller ikke på toppen, med hans utrolige grimme elfenbenshvide afrofrisure.
Så med dårlig historie, et uoplagt cast og en slutning der virkelig også sutter røv, kan jeg ikke se nogen grund til at jeg på nogen måde skulle anbefale denne film. JUMP IT OVER !

Anmeldt af René, Åbyhøj 9. juli 2008
Men en halv stjerne for effekterne SKAL den dog ha'.
Åh, nej-nej-nej. Denne film er virkelig ikke ret god! Faktisk er den så katastrofalt ringe, at jeg næsten er helt imponeret over det ....
Plottet stinker - men effekterne er i orden.

Filmen handler om nogle unge mennesker, med en særlig evne til at foretage tidsspring - en evne, som typisk manifesterer sig første gang når de er fem år. De kaldes "Jumpers" og jages nådesløst af en stærkt religiøs organisation - kaldet "Paladinere" - som har rødder helt tilbage til middelalderen. David (Hayden Christensen) og Griffin (Jamie Bell) er to sådanne Jumpers: David er kommet i Paladinernes søgelys og kæmper desperat for blot at holde sig i live og to skridt foran sine jægere, og Griffin har gjort det til sin livsgerning at opspore Paladinere og dræbe dem. Paladinernes topagent, Roland, spilles af en hvidhåret udgave af Samuel L. Jackson. Det hvide hår tjener sikkert som en slags camouflage, så han ikke stikker så meget ud, mans han farter hele verden rundt og efterlader et tydeligt spor af blod og død efter sig. En virkelig smart detalje med dét hår.

Filmens største problem er nok Jamie Bell - og i endnu højere grad Hayden Christensen. Ingen af dem er specielt gode, men især sidstnævnte har bare NUL fornemmelse for skuespil. Han er så gennemført tåbelig i sin rolle, at jeg under den sidste halve time af filmen hele tiden sad og håbede på, at Samuel L. Jackson ville nakke ham. Det skete desværre ikke. [*suk*] Filmens slutning er også uafklaret, og der er for mig at se to muligheder: 1) Enten lever David og hans kæreste lykkeligt, indtil Paladinerne atter kommer på sporet af dem. Eller også er der 2) lagt op til en fortsættelse af filmen. Jeg håber inderligt, at det sidste ikke er tilfældet, men kan desværre godt frygte det lidt. Mine damer og herrer: "Jumper" er en usædvanlig tåbelig skodfilm, som I under ingen omstændigheder bør spilde hverken tid eller penge på. Undgå den helt, hvis I kan. Jeg var selv blevet frarådet at se filmen, men troede ikke helt på advarslerne. Det var dumt, Bøv .......

Ret din egen anmeldelse af Jumper (Hayden Christensen) - klik her

Deltag i debatten om filmen Jumper (Hayden Christensen) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Jumper (Hayden Christensen)
Falkbøll

Jumper (Hayden Christensen) (Blu-ray) Jumper (Hayden Christensen)
Se alle titler her
Sendt 2008/07/13 22:49:17 IP: Logget Svar...

Korekt!..

for at sige det mildt... "this movie sucks BALLS!"...
og ja - jeg ved godt at det ikke er særligt voksent, men det er den her film sådan set heller ikk. Det her, det var lige nøjagtig dråben.. det her' var filmen der fra nu af, får mig til at gå langt uden om de store prangende Hollywood produktioner frem over.. Det er officielt nu.. F-Bøll holder sig til sine Wierdo's.

Start en debat om denne udgave af Jumper (Hayden Christensen) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45