An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Always (Blu-ray) (BD) Always (Blu-ray)

Udgivet 4. maj 2015 af Universal 8303890 / UPC# 5053083038908

Always (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 1989
USA - Farve - 122 min
Ønskeliste
ActionDramaRomantik
Filmens specifikationer
Original titel: Always
Instruktør: Steven Spielberg
Medvirkende:
Pete Sandich  Richard Dreyfuss
Dorinda Durston  Holly Hunter
Ted Baker  Brad Johnson
Al Yackey  John Goodman
Hap  Audrey Hepburn
Dave  Roberts Blossom
Powerhouse  Keith David
Nails  Ed Van Nuys
Rachel  Marg Helgenberger
Don  Dale Dye
Vis alle medvirkende...
Stikord: Remake / reboot
Engel
Fly / aviation / lufthavn
Ild og brandmænd
Reinkarnation
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:   England Blu-ray pladen har regionalkoden 0.Region:
Features:
3D Ja Trailer
Digital Copy Music video
Documentary Music score
Commentary Picture-in-Picture
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Web features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DTS-HD MA
Engelsk
Tysk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case BD50 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 17

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Søren

Always

Always udspilles i den hårde verden, hvor vovede piloter bekæmper skovbrande. Den legendariske pilot Pete Sandich er en dødsforagtende eventyrer, som er parat til at ofre alt i kampen mod ilden. Hans store kærlighed Dorinda og bedste ven Al advarer Pete mod at risikere livet ved hver opgave. En dag bliver deres bange anelser desværre til virkelighed, men har Pete virkelig forladt dem? Måske fortsætter han med at flyve - som en vågende engel...?

En enestående fotografering (af danske Mikael Salomon) og fantastisk udførte luftscener er med til at skabe dette gribende drama, der på sin rolleliste også har Brad Johnson samt en usædvanlig præstation fra Audrey Hepburn.
Peter S

Specielt om denne udgivelse:

  • Audio: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
  • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, tysk, fransk, spansk m.fl.

Brugerne skriver om Always:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 25. december 2009
Spielberg magi
Always Spielberg berører flere temaer i Always som kærlighed, adskillelse, død og fare og gør det på en fin måde i dette velspillede og rørende flyverdrama, hvor Richard Dryfuss, Holly Hunter og John Goodman giver deres allerbedste. Spielbergs film er sentimental, uden at kamme over i det rørstrømske. De mindre roller er også velbesatte. Bl.a. Petes (Richard Dryfuss) mentor i det hinsidige, Hap, glimrende spillet af Audrey Hepburn og den unge, nye Pilot Dave,spillet af Robert Blossom. Med humor og spænding og den danske fotograf Mikael Salomons smukke fotografering, skaber Spielberg dén magi som findes i hans bedste film.

Anmeldt af Monkeyman, København S 14. oktober 2009
I am always right there
Smuk filmet og ganske velspillet romantisk drama, der desværre går hen og bliver al for sentimental, uden at det griber én.

Anmeldt af lookalot, København K 5. oktober 2009
Sentimentale Steven
Man er i gode hænder. Dog synes jeg ikke at det er en af Steven Spielberg´s bedste film. Men filmen er langt mere seværdig end f.eks. Hans Hook!

Bonus info: re-make af A Gay named Joe fra 1943.

Audrey Hepburn´s sidste spillefilm.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. maj 2008
Hellfighter in heaven
Spielberg er ofte - og specielt i midt-80´erne hvor hans karriere var i dyb krise - blevet beskyldt for at være en "synkretistisk" instruktør, fordi han blandede en masse genrer efter forgodtbefindende. Uden at have set den originale 1943-film er der dog ingen tvivl om, at han her faktisk rammer en meget stilren tone. Filmen er sød og lidt eftertænksom, men altså ikke større kunst. Audrey Hepburn er henrivende som altid her i sin sidste filmrolle.

Anmeldt af Allan, Viborg 4. maj 2008
Den betød noget for en 13-årig knægt
Steven Spielberg begik med denne film, en af de der vil lyse allerklarest for en knægt på 13 år, der for alt i Verden bare gerne ville flyve.

I vanlig stil introduceres man til filmens karakterer, og med let humør fanges man af stemningen. Som Al (spille af John Goodman) siger, så mangler man blot Glenn Miller, og så er det nærmest 'Memphis Belle' om igen. Men på den positive måde. Filmens lette og søde tema overtages hurtigt af Pete's (Richard Dreyfuss) alt for tidlige død. Med så mange løse ender i parforholdet - der i forvejen er skrøbeligt - kommer bortgangen allermest uheldigt.

Man drages hurtigt ind i handlingen, og selvom vigtige temaer bliver berørt, er der stadig en form for dyster tone, om at man skal huske at sige til dem man har allernærmest, at man elsker dem. Det er en omgang sødsuppe og romantisk pjank, men et eller andet sted rammer den lige plet. Filmen vil, for mig, altid stå som et af de lyse punkter i mit liv. Ikke fordi at filmen er "stor" eller legendarisk, men fordi den berører på så mange niveauer.

Jeg var 13 da jeg så den første gang, og min største drøm var at blive pilot. Mange af filmens dybere temaer gik hen over hovedet på mig - dengang - men rammer mig nu senere i livet. Den kan klart anbefales, men man skal ikke forvente store, episke og dybt legendariske scener. Det er en film der, som så mange andre, bare er anbefalelsesværdig. Det er absolut ikke sikkert, at du vil finde samme glæde ved filmen som jeg. Men, om end ikke andet, så er filmen perfekt til en aften med tøsen og så er "actionscenerne" af god kvalitet.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 23. november 2007
Crash & Burn
Spielberg styrtdykker i dette helt ligegyldige remake af A Guy Named Joe, eller er det i virkeligheden It's a Wonderfull Life? Spielberg er en håbløs romantiker, og bruger alle instrumenter i sit forsøg på, at få harpespil og udødelig kærlighed i samspil i de højre luftlag. Desværre bliver det et no-go fra kontroltårnet og endnu en parentes i en ellers stor filminstruktørs karriere.

Anmeldt af vandelay, Ølstykke 22. juni 2006
Fin lille film.
Genindspilning af en gammel film med Spencer Tracy og Kathrine Hepburn. Richard Dreyfuss spiller en brandpilot der omkommer under en flyvning, og hans stærke kærlighed til hans elskede gør, at han nægter at komme i himlen. Først når han har lært at give slip på hende, og hun på ham, kan hans sjæl få fred. "Always" er en fin, men i sidste ende unødvendig, film.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 2. maj 2004
Smerten ved farvel
Spielberg har lavet en let komedie i stil med 30'ernes og 40'ernes flyverfilm. I den har han indlagt et tema om, at det er vanskeligt at give slip på dem, man mister. Sentimentaliteten bliver blødt op af en humoristisk tone - men Steven er tydeligt nok ude efter at få publikum til at knibe en tåre, hvilket halvdelen altid gør. Se den med din kæreste - den virker.
Alt det film-filmmæssige virker perfekt - også Michael Salomons billeder.

Ret din egen anmeldelse af Always - klik her

Start en debat om filmen Always - klik her

Start en debat om denne udgave af Always (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45