An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Savages (Oliver  Stone) (Blu-ray) (BD) Savages (Oliver Stone) (Blu-ray)

af Universal 8292522 / UPC# 5050582925227

Savages (Oliver  Stone) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Relativity Media - 2012
USA - Farve - 131 min
Ønskeliste
DramaKriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Savages
Instruktør: Oliver Stone
Medvirkende:
Blake Lively
Chon  Taylor Kitsch
Ben  Aaron Taylor-Johnson
Lado  Benicio Del Toro
Esteban  Diego Cataño
Chad  Shea Whigham
Dennis  John Travolta
Elena  Salma Hayek
Spin  Emile Hirsch
Craig  Joel David Moore
Stikord: Kidnapning
Narko
Smugling
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 5.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Savages

Buddhisten Ben (Aaron Taylor-Johnson, fra Kick-Ass) og eks-elitesoldaten Chon (Taylor Kitsch, fra alle 2012s største fiaskoer) tjener fede penge på at dyrke en særlig potent type pot i idylliske Laguna Beach. De to deler oven i købet kæreste i skikkelse af den smækre Ophelia, kaldet O (Blake Lively, Gossip Girl). Men da gutterne afslår et tilbud fra et mexicansk narkokartel, bliver O kidnappet og holdt fanget hos den skruppelløse Elena. Ben og Chon må alliere sig med en lurvet DEA-agent for at få O hjem igen. Oliver Stone har instrueret!
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Savages (Oliver Stone):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 18. april 2014
Patter, pistoler og pot
Oliver Stone har lavet sine bedste film, det kan der ikke være nogen tvivl tilbage om, men dermed ikke sagt at han ikke engang imellem stadig presser en seværdig film ud. Det har han gjort med "Savages", der ganske rigtigt er en problematisk film, særligt stilistisk, men som ikke desto mindre er ganske underholdende skruet sammen. Det er en meget ligetil historie om to fyre der deler den samme pige og indtægterne fra en særlig gylden potplante de dyrker, men da nogle mexicanske bandidos vil have del i de botaniske hemmeligheder, begynder problemerne at tårne sig op i deres førhen så harmoniske liv. Den samme historie er fortalt før og helt sikkert meget bedre, men man morer sig over den alligevel, dels fordi Blake Lively er ret lækker og dels fordi Travolta ser sjov ud med karsehår og dels fordi Del Toro er en god skurk. Salma Hayek går derimod noget til spilde som bagmand. Se den for hvad den er og glem at Stone selvfølgelig lige skal presse et par malplacerede samfundskritiske kommentarer ind til sidst. Men manden kan jo nok bare ikke lade være.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 13. maj 2013
Stone(d)
Stil og lir på Ellroy- maner med Jules og Jim i en slags pubertetsfeberdrøm har drevet Stone til at begå en film, der på papiret kunne virke interessant, men omsat til lærredet ikke holder mange meter. Vi får bare ikke dramatiske holdepunkter nok til at holde interessen fanget. Der er lækre kroppe, yes. Surferbølger, yes. Folk, der får knæene skudt i smadder, yes. Sjov tobak, yes. Spetakulære biler, yes. Korrupte FBI agenter, yes. Lede, jeg mener virkeligt lede, gangstere, yes. Yes, yes, yes.
Der er derimod ikke noget, vi ikke har set før og heller ikke noget Stone ikke har lavet (bedre) før.
Del Torro er meget led, det har moret ham. Travolta er blevet klippet, det har moret ham. Hayek er vist nok med i en helt anden film, det har ikke moret hende.
Hvis Stone havde gjort et eller andet for os, der gerne vil underholdes, f.eks. lagt sig tættere op ad romanforlægget, kunne filmen helt sikkert være blevet ganske morsom til en fredag aften. Men han har været tilfreds med det blærede udtryk, og ender nok med at sidde og glo på sin film helt alene. Så kunne han passende forsøge at finde ud af, hvad der gik galt. Måske skal en mand på 67 koncentrere sig om at finde op over sine pubertetsdrengefantasier, når han søger et publikum til sine udgydelser? En overvejelse værd?

Ret din egen anmeldelse af Savages (Oliver Stone) - klik her

Start en debat om filmen Savages (Oliver Stone) - klik her

Start en debat om denne udgave af Savages (Oliver Stone) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45