An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Änglagård Trilogi (Blu-ray) (BD) Änglagård Trilogi (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Änglagård Trilogi (Blu-ray) - Billedet er på vej
Laserdisken (DK)
Pris: 199.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 14/3-2022

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Memfis Film - 1993-2010
Sverige - Farve
Ønskeliste
DramaKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Änglagård
Dansk titel: Englegård
Instruktør: Colin Nutley
Medvirkende:
Fanny Zander  Helena Bergström
Zac  Rikard Wolff
Stikord: Englegård
Kultursammenstød
Motorcykler
Small-town
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 7.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Englegård - alle gode gange tre

Englegård:
Velkommen til Englegård! En herregårdslignende bygning beliggende i en lille by i det vestlige Sverige. Her kender alle hinanden, og nymodens sager vil man bestemt ikke have noget med at gøre. I en motorcykelbuldrende støvsky dukker Fanny så op sammen med Zac, der er klædt i sort læder og svejsebriller. Som ved et trylleslag forvandles den lille idyl til noget, ingen troede var muligt. Tro naboer er ikke længere så tro mod hinanden. Man sætter spørgsmålstegn ved folks holdninger, og i den solrige, svenske højsommer har menneskene omkring Englegård fået noget nyt og spændende at tale om.

Englegård - næste sommer:
Endnu en omvæltende sommer begynder, da Fanny og Zac vender tilbage til Englegård. Konflikterne og dobbeltmoralen er der stadig – og er lige så tydelige som året inden. Og midt i alt dette viser det sig, at Gottfrid og Ivar har yderligere en bror, Sven, som flyttede til Amerika som barn. At opsøge ham har der aldrig været tale om. Han bor jo faktisk i Amerika – og Gottfrid og Ivar har end ikke været i Göteborg. Men Fannys overtalelsesevner kan de ikke stille noget op imod, og pludselig befinder de sig i New York...

Englegård - alle gode gange tre:
Meget forandrer sig i en landsby på femten år. Mennesker forelsker sig, gifter sig, får børn, bliver skilt. Nogle flytter, nogle dør – i Yxared, præcis som andre steder. Fanny, Zac og datteren Alice rejser tilbage til den lille landsby i Västergötland. Det er Alice, der får dem til at vende tilbage – hvor kommer hun fra, hvad er hendes rødder? Spørgsmålet om, hvem der egentlig er Fannys far, bliver igen aktuelt. Og Alice, hvem er hendes far?
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Änglagård Trilogi (3 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 21. juni 2017
Du Gamla, Du Fria
Englegård ***

Ikke uden grund blev Nutleys film hurtigt placeret som et vigtigt svensk værk og man kan altid vende tilbage til den med stor fornøjelse. Og så er Helena Bergström jo en dejlig kvinde - på mange måder!

Englegård 2 **1/2

Fanny og Zac vender tilbage til Englegård hvilket afstedkommer afdækningen af en række mere eller mindre velbevarede hemmeligheder samt en rejse til USA. Ganske indtagende og muntert andet kapitel profiterer af en fin skildring af det lille samfunds mentalitet samt af den søde Helena Bergstrøm der endnu engang smider toppen. Lidt for vidtstrakt måske i forhold til den første film, men ikke desto mindre ganske underholdende og på mange måder også ret rørende.

Englegård 3 **1/2

Fanny og Zac har ikke været hjemme på Englegård i 16 år, da deres datter pludselig vil have ren besked om hvem der er hendes morfar og da byen oplever et afgørende dødsfald beslutter de at tage tilbage. Det giver anledning til en del konfrontationer, men også en del afklaring af gamle forhold og konflikter. Ganske ferm afslutning på en enormt populær filmserie og den adskiller sig kun væsentligt fra de andre ved at Helena IKKE smider tøjet denne gang.

Anmeldt af Desperil, Aalborg 1. juli 2013
Fanny-tastisk!!
Film # 1 - Fanny og Zac ankommer til Änglagård og laver en masse rav i det konservative samfund ude på landet, mens Fanny er ved at finde ud af hvem der er hendes far. Fanny og Zac bliver gode venner med de to brødre, Gottfrid og Ivar, men er samtidig ikke så populær blandt resten af byens borgere, hvilket giver en hel del kontroverser.
Filmen er super god og efterlader klart en masse til film nr 2.

Film # 2 - Rigtig god opfølgning på to'eren. Næsten bedre end et'eren. Der er lidt mere spræl på,og der er en fin opbygning.
Fanny og Zag vender tilbage til Änglagård, sommeren efter, hvor gården er brændt ned i en ulykke. De bosætter sig hos Gottfrid og Ivar, mens byens borgere prøver at drive dem væk.
Det lykkes Fanny at overtale de to gamle brødre at tage med til New York for at besøge deres bror, Sven, som de ikke har set i mange år. Fanny og Zacs veje skilles her efter et skænderi.
Rejsen til New York bliver imidlertid Gottfrids sidste, og han begraves hjemme i Sverige, hvor Sven tager med. I mellemtiden er Fanny og Zag blevet gode venner igen og drager mod nye eventyr.

Film # 3
Der er gået mange år da vi møder Fanny sammen med hendes datter (på 15 år) der forlanger at de tager tilbage til Änglagård og finder ud af hvem hendes rigtige morfar er.De får alle trådene reddet ud og sat de løse ender sammen.

Denne triologi bør virkelig ses af alle! Simpelthen herlig og knippelgodt skruet sammen.

Ret din egen anmeldelse af Änglagård Trilogi (3 film) - klik her

Start en debat om filmen Änglagård Trilogi (3 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Änglagård Trilogi (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45