An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Human Centipede 2, The (Censored) (DVD) Human Centipede 2, The (Censored)

Udgivet 21. november 2011 BF88018 / UPC# 5060225880189

Human Centipede 2, The (Censored) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Six Entertainment - 2011
Holland - Farve - 88 min
Ønskeliste
GysSkrækSplatterThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Human Centipede II, The (Full Sequence)
Instruktør: Tom Six
Medvirkende:
Martin  Laurence R. Harvey
Miss Yennie  Ashlynn Yennie
Candy  Maddi Black
Karrie  Kandace Caine
Paul  Dominic Borrelli
Ian  Lucas Hansen
Dick  Lee Nicholas Harris
Greg  Dan Burman
Tim  Daniel Jude Gennis
Valerie  Georgia Goodrick
Vis alle medvirkende...
Stikord: Human Centipede
Kidnapning
Mad Scientist
Tortur
Vold
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Ja Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Ingen
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Keep Case DVD5 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Human Centipede II

The Human Centipede fortalte den varme, inspirerende historie om en sindssyge læge, der syer tre mennesker sammen mund til... bagdel. Det ville, af naturlige årsager, være lidt svært at lave en efterfølger til dén film, med mindre man vælger en helt ny indgangsvinkel og det er lige præcis hvad instruktøren Tom Six gør. Opfølgeren her handler nemlig om en lettere forstyrret mand, der har set den første film og bliver fascineret af ideen om at lave sin egen centipede, men hans skal bestå at hele TOLV mennesker!

Den engelske version er klippet med i alt 2 minutter, 37 sekunder. Den oprindelige version var så grotesk, at det engelske censurråd nægtede at give den klassificering. Den amerikanske version er komplet.
David

Specielt om denne udgivelse:

Bemærk: Dette er den engelske version af filmen, som desværre ikke slap helskindet gennem censuren: "Cut by 2 minutes, 37 seconds - 32 individual cuts to scenes of sexual and sexualised violence, sadistic violence and humiliation, and a child presented in an abusive and violent context."
 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Indeholder ingen undertekster
Special features:
 • Interview med instruktøren Tom Six
 • Behind the Scenes
 • Foley Session
 • Deleted Scene

Brugerne skriver om Human Centipede 2, The (Full Sequence):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 18. februar 2012
Det syder, det bobler...
Human Centipede 2, The (Full Sequence) Hvis 1'eren var appetitvækkeren, så er 2'eren hovedretten. Og der bliver gået til stålet. Med Laurence R. Harveys Martin, P-vagt i en P-kælder, har Tom Six skabt det sygeste kryb i film i årevis. Stærkt overvægtig(en højgravid dame blandt hans ofre har en mindre mave end hamselv), bebrillet gnom med fedtet hår og nogle meget syge lyster. Da han ser The Human Centipede bliver han inspireret til at lave noget tilsvarende selv. En gammel lagerhal bliver Martins legeplads og P-kælderen viser sig som ideelt jagtområde for ofre der skal til, for at han kan udleve sine fantasier. Til dagligt deler han hus med sin mor og en heavy metal freak. Nede i P-kælderens overvågningscenter fordriver han tiden med at se Human Centipede på sin bærebare computer, mastubere med sandpapir og fylde på sin egen Human Centipede scrapbog. Den gamle lagerhal fyldes snart med ofre og Martin går igang med sit menneskelige tusindbensprojekt. For at få det fælles fordøjelsessystem til at fungere tvangsfodres den forreste med chili con carne og alle deltagerene i "tusindbenet" får sprøjtet afføringsmiddel i munden, med det resultat at det syder og bobler så det er en hel koncert at høre på. Hvad der videre sker, skal ikke røbes, men det er en dejlig syg film, der ikke lægger fingrene imellem. Det er ikke svært at forstå, at de engelske censorer har fået kvababelse over den, den er bare bare så grænseoverskridende på så mange måder. Meget, meget sort humor og gru. Er man til ekstreme film, så er The Human Centipede lidt svær at komme uden om.

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. februar 2012
Husk at ha' tom mave før du trykker PLAY !
Hvis "The Human Centipede" fik min appetit på stand by, så får "The Human Centipede II" mig til ikke at spise mere... nogensinde!
Jeg siger bare: Mange tak for at filmen var i sort og hvid, ellers så havde jeg nok haft brug for en brækspand og en masse klude, og det siger lidt om hvad du kan forvente af Tom Six'es anden omgang med røv til mund metoden. Men disse ekstreme og groteske sekvenser finder først sted i filmens sidste 15 minutter, hvor jeg godt kan forstå hvis folk vælger at slukke for skærmen eller har en begyndende kvalme.
Tom Six sagde også før den påbegýndende produktion af denne film, at 1'eren ville være som at se "My Little Pony" i forhold til 2'eren, hvilket han måske har ret i, hvis man ser 2'erens afrundning, men ellers har Six lavet en ligeså modbydelig og syg film som 1'eren.

"The Human Centipede II (Full Sequence)", som den helstøbt hedder, er faktisk en ret god meta-splatter agtig film, så rører lidt ved social realisme og udsathed.
Her møder vi den smækfede parkeringsvagt Martin, der bor alene hjemme i en bydel, der langt fra kan kaldes idyllisk. Hans mor hader ham som en i helvedet, og har et brændende ønske om at tage livet af både hendes selv og sønnen.
Og man kan jo sige sig selv, at når et barn vokser op et sådan et utrygt og følelseskoldt hjem, så udvinkler barnet ikke ligefrem den mest normale adfærd... hvilket bestemt også gælder vore hovedperson.
Martins absolutte ynglingsfilm er "The Human Centipede", som han desværre har fået ind i sin småsyge klæbehjerne på et ganske livsfarlig niveau, da det er gået hen og blevet en besættelse, som i Martins hovedet nu bør realiseres. Og han kan nemt skaffe sig livagtig materiale, da folk jo daglig forsvinder i alverdens parkeringskældre.

"The Human Centipede II" er én af disse filmoplevelse som man ikke helt glemmer, den er både morbid, grotesk og gemen mobydelig.
Men samtidig synes jeg bestemt at Tom Six har støbet en ganske interessant, original og velspillet film sammen, der ikke kun er ude på at chockere dets publikum, selvom det volden der er hovedgrunden for at folk ser disse film.
Filmen har ret mange plothuller, men ser du bort fra dette og samtidig har en stærk mave og splatter-geek inden i dig, så bør du anskaffe dig denne pæn syge film.

Èn ting er dog stensikkert... der går lang tid før jeg igen sætter tænderne i et stykke chockolade! Og for at få svaret på denne mindre kryptiske udmelding, ja så må du lurer dette opmuntrende værk.

Ret din egen anmeldelse af Human Centipede 2, The (Full Sequence) - klik her

Start en debat om filmen Human Centipede 2, The (Full Sequence) - klik her

Start en debat om denne udgave af Human Centipede 2, The (Censored) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45