An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Saw III (Director's Cut) (DVD) Saw III (Director's Cut)

LGT21918 / UPC# 031398219187

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lionsgate - 2006
USA - Farve - 113 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Saw III
Instruktør: Darren Lynn Bousman
Medvirkende:
Jigsaw  Tobin Bell
Amanda  Shawnee Smith
Jeff  Angus Macfadyen
Lynn  Bahar Soomekh
Kerry  Dina Meyer
Troy  J. LaRose
Danica  Debra McCabe
Deborah  Kim Roberts
Paramedic  Dylan Trowbridge
Chris  Alan Van Sprang
Stikord: Saw-sagaen
Detektiv
Kidnapning
Psykopat
Seriemorder/Massemord
Tortur
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Spansk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 28

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars
Alexander

Suffering? You haven't seen anything yet...

Den torturbegejstrede seriemorder, Jigsaw (Tobin Bell), er klar med nye, sadistiske påfund af værst tænkelig art. Han er den kyniske dukkefører, der kan få sine desperate ofre til at udføre de mest umenneskelige handlinger, men denne gang er Jigsaw ikke alene. Sammen med sin lærling, Amanda (Shawnee Smith), har han udtænkt en dæmonisk plan for et nyt hold af udvalgte.

Jigsaw er nu selv døden nær. Forsvundet fra politiets søgelys og kun lige akkurat holdt i live af sparsomme hospitalsremedier i en hemmelig og afsondret fabriksbygning har han og Amanda kidnappet den kvindelige læge, Dr. Lynn Delon. Hun skal udføre en livsfarlig hjerneoperation på Jigsaw for at afhjælpe den aldrende morder sine smerter og samtidigt holde ham i live. Mislykkes det, vil den eksplosive jernkrave, hun har fået om halsen, blive udløst når Jigsaws hjertelyd rammer nul.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Saw 3:

Anmeldt af Obscurra, Greve 25. november 2010
Genial efterfølger!
Nu har jeg læst en masse andmeldelser af filmen og jeg må indrømme at jeg ikke kan se argumenterne for at filmen skulle være for lagtrukken eller at den 'kører i samme trumerum'. Jeg er helt uenig. Jeg mener at filmen er ekstremt genial på den måde den er gennemtænkt. For mig handler filmen ikke blot om blodudgydelser og mord, den handler om så meget mere. Dette er nok også grunden til at jeg synes den er så genial.

Hvis man ser bort fra alle de bestialske og umenneskelige måder at slå folk ihjel på/give ofrene en mulighed for at leve (ganske vidst en meget bestialsk måde at gøre det på.) så synes jeg at folkene bag filmen formår at overraske os igen og igen ved hele tiden at fortælle os nye ting om de forrige film som vi ikke vidste. Der er hele tiden nye ting der kommer frem i lyset som kommer bag på os og man ved aldrig hvad man kan forvente når man sætter sig til at se filmene for første gang. Ikke blot flashback'sene synes jeg er glimrende i filmen, men også hele konceptet med at man skal værdsætte sit liv. Overvej lige hvor genial (og måske også lidt skør ;b) hjerne det har taget at tænke alle disse ting fra filmen igennem, så det kunne linkes hele vejen tilbage til de andre film og samtidig opfinde alle de grusomme maskiner som alle ville frygte at blive udsat for. Det er fantastisk!
Jeg synes dog at filmene Saw skulle have stoppet ved tre'eren. At fortsætte når Jigsaw og Amanda er døde, virker bare forkert. Jeg har set fieren og jeg er ikke imponeret. Jeg syntes at man fik en god afslutning i tre'eren og man skulle nok være blevet ved det.

Men jeg synes det er synd at det ikke er alle der tænker lidt over hvad filmen prøver at fortælle og bare nøjes med at se død og ødelæggelse, når filmen er så meget mere.

Anmeldt af Philippe Engelstoft, Tørring 2. oktober 2010
Saw 3
Udmærket 3'er mega sej nok.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 11. marts 2008
Nu begynder skiven sgu at køre i samme rille. synes ikke den her lever op til de andre. i den her er der stort set kun brugt tid på at vise hvordan folk dør på den mest brutale måde. der mangler godt nok lidt handling. der må kunne strammes op et sted.!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. februar 2008
"It´s time to collect!"
Jigsaw har et par esser mere oppe i ærmet til en række udvalgte ofre og filmpublikummet i denne 3´er der bestemt er værd at se. Meget spændende og opfindsom, men også en lille smule for lang. Slutningen åbner for en nummer 4, men spørgsmålet er om konceptet ikke er ved at være slidt en smule op?
Jeg tror det.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 18. september 2007
Saw 3
Jigsaw ligger for døden. Sammen med sin "lærling" Amanda kidnapper han sygeplejersken Lynn, som bliver tvunget til at holde Jigsaw i live, så længe som det tager hans seneste offer Jeff at løse en række livsfarlige og modbydeligt udspekulerede opgaver. Både Jeff og Lynn er nu fanget i et desperat kapløb mod uret. Men Jigsaw har langt endnu mere ondskabsfulde planer for dem begge& Atter spredes der frygt og rædsel når uskyldige mennesker bliver ofre for Jigsaws sadistiske spil, hvor døden ofte viser sig at være den letteste udvej.

Hold op hvor var den godt nok dårlig, i forhold til 1'er og 2'er, selvfølgelig har den da et par creepy scener, men ellers synes jeg, ikke den har ret meget mere, at komme efter.
Spændende at se om 4'er er bedre.

Anmeldt af Monkeyman, København S 7. september 2007
Rusten Sav
1'eren var genialt fortalt og var gennemført ond. Nu handler det åbenbart kun om hvor mange sindsyge måder Jigsaw kan dræbe folk på. Rent slasher for mit vedkommende, men stadig fint horror underholdning uden glimt i øjet.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 8. juni 2007
Så' der blod
En ret ligegyldig afslutning på trilogien. Der er ingen form for suspense eller uhygge, eller for den sags skyld meget historie. Karaktererne er blevet gennemtygget i 2'eren så her bliver det ikke godt når der forsøges at arbejde videre med dem. Til gengæld er der masser af blod og brækkede knogler, hvis man er til den slags. Der er nok power til lige knap at bære filmen igennem som ren underholdning.

Anmeldt af 18. april 2007
Pas På !
Denne beked forekommer flere steder hvor Saw 3 omtales og kan indeholde virus:

WHEN U R READING THIS DONT STOP OR SOMETHING BAD WILL HAPPEN MY NAME IS SUMMER I AM 15 YEARS OLD i have BLONDE HAIR , SCARS no NOSE OR EARS I AM DEAD IF U DONT COPY THIS JUS LIKE FROM THE RING COPY N POST THIS ON 5 MORE SITES OR I WILL APPEAR ONE CREEPY NIGHT WEN UR NOT ExPECTING IT BY YOUR BED WITH A NIFE AND KILL U THIS IS NO JOKE SUMMET ING GOOD WILL HAPPEN TO U IF YOU POST THIS ON

Anmeldt af Henrik Wollesen, Tønder 5. februar 2007
Mere blod og smerte
Vi skal overgå 2ernen,hvordan gør vi det?. Bland følelser og smerte. Fy for helvede hvor er det uspekuleret og klamt!. Jeg har intet imod splatter og blod, men så skal filmen ikke prøve på at tage sig selv alvorligt. Der ingen handling men kun udstilling af lidelser med flere twist som er total utroværdig.

Anmeldt af Carsten Andersen, København Ø 17. januar 2007
Det eneste der redder Saw 3 fra at være det ultimative makværk er nogle få flashbacksekvenser, som viser, hvordan Jigsaw fik en lærling, og hvilke problemer hun havde med det. Resten giver begrebet "fortænkt" en hel ny mening, og de før så opfindsomme små lege er erstattet af hjernedød splatter - sandsynligvis fordi, at der ganske enkelt ikke er en historie at fortælle. Kan absolut ikke anbefales.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 15. januar 2007
Ligeså ond som toeren
Saw fortsætter i fin stil og 3'eren er ligeså ond som 2'eren. Denne gang har Jigsaw fået en lærling. Han vælger denne gang en mand til at redde sig selv og de andre spændt fast til husets tortur-og mordinstrumenter. Kropsvridemaskinen er specielt interessant. Knogleknusende effektive rædsler i Jigsaws 'house of pain'.
Bedste replik: "You don't know what pain is"

Ret din egen anmeldelse af Saw 3 - klik her

Deltag i debatten om filmen Saw 3 - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Saw 3


Saw III: Extreme Edition (Blu-ray) Saw III (Director's Cut) (2-disc)
Se alle titler her
Sendt 2009/12/14 10:46:35 IP: Logget Svar...

Saw 3

Meget meget mere stærk, mere blodig det kan jeg lide. Meget bedre end 2'ern hvis jeg skal sige min egen mening kan sagtens anbefales så er den her igen se den se den.
Obscurra

Sendt 2010/11/25 18:52:03 IP: Logget Svar...

Saw 3

Den er helt klart god! Elsker den! Har også set fieren men synes det var synd at de lavede den. Jeg synes man fik sådan en fin slutning ved 3'eren. Er jeg den eneste der har det sådan?

Start en debat om denne udgave af Saw III (Director's Cut) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45