An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Flood (Robert Carlyle)  (DVD) Flood (Robert Carlyle)

Udgivet 16. september 2008 RHIE80848 / UPC# 796019808484

Flood (Robert Carlyle)  - Billedet er på vej

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lions Gate - 2007
England - Farve
Ønskeliste
ActionDramaKatastrofefilm
Filmens specifikationer
Original titel: Flood
Instruktør: Tony Mitchell
Medvirkende:
Rob  Robert Carlyle
Sam  Jessalyn Gilsig
Leonard Morrison  Tom Courtenay
Patricia Nash  Joanne Whalley
DPM Campbell  David Suchet
Keith Hoskins  Nigel Planer
Arthur Mages  Gottfried John
Zak  Tom Hardy
Army Officer  Pip Torrens
Wyatt  Martin Ball
Vis alle medvirkende...
Stikord: Naturkatastrofe
Orkan / stormvejr
Overlevelse
Tsunami
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 15

Gennemsnit: 8.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


A city on the brink of annihilation.

Flood virkeliggør en utænkelig katastrofe, som måske er mere aktuel, end vi bryder os om. Det er ikke et spørgsmål om, men hvornår London oversvømmes.

Da en usædvanlig voldsom storm rammer England, skaber den en kolossal tsunami, og ingeniøren Rob kaldes til London for at sikre Themsens dæmning. Robs ekskone Sam samt hans far, der er meteorolog, befinder sig også ved dæmningen, da det går op for alle, at katastrofen måske ikke kan undgås, og at millioner af mennesker vil blive fanget i vandmasserne.

Filmen bygger på romanen af samme navn fra 2002, skrevet af Richard Doyle - efterkommer af forfatteren, som skabte Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Flood (Robert Carlyle):

Anmeldt af Holliday, Aalborg 13. april 2009
....Og sejler nedad igen
Selv om man som undertegnet har en svaghed for katastrofefilm som Superman vil have det med et stykke kryptonit underbuksen i 3000 meters højde, så er der ikke meget bølgegang at komme efter i den engelske Flood.

Flood er den utænkelige historie om good old London som rammes af århundredes tsunami, eller rettere: meget tænkelige historie....for ved du hvad? Det er ikke et spørgsmål om det sker, men hvornår, som teksten på bagsiden så venligt fortæller os.

Flood springer på hovedet i vandet og katastrofen er over os fra første sekund. Vandet stiger og selv om huse og bygninger i Skotland bliver oversvømmet til skorstenene på nul komma fem, så tror ekspert metrologerne i London ikke på, at det udvikler sig mere. Men tro det eller ej, de tager fejl! For før de får fundet paraplyen frem, er vandet på vej mod Londons diger og katastrofen lurer.

Flood er hverken særlig spændende eller vellykket. Forsøget på at koble os følelsesmæssigt op på en håndfuld personer i vandmasserne er komplet kikset. Det er simpelthen psykisk umuligt at investere det mindste i dem, da fremtoningen og dialog er ja, som det berømte gennemblødte styk bølgepap! Selve oversvømmelsen er der heller ikke meget salvtvand i. Der er nogle vellykket oversigtsbilleder, men nede i skohøjde får vi aldrig fornemmelsen af at millionbyen London står over for en katastrofe som får tyskernes V-Bomber til at ligne en glad nytårsaften. For at gøre ondt værre, er filmen plasket til med den ene større usandsynlighed efter den anden og det hjælper ikke i hverken indlevelse eller processen på at få det hele til at glide nemmere ned. Én ting du bl.a. kan lære fra Flood er, at en silkeskjorte hverken får en fold, bliver beskidt eller mister en knap. Selv om du kæmper dig igennem de største vandmasser bliver smidt rundt af strømmen og falder, kæmper og klatre i undergrunden. Skade tager make-up’en i øvrigt heller ikke. Den må være af den vandfast slags?

Flood forbliver, på trods af alle anstrengelserne, et bølgeskvulp som sjovt nok ikke tilter på grund af effekterne, men pga. de håbløse persontegninger og den ligegyldige historie, som er det første der får åndedrætsbesvær og våde tæer. Var filmen knap så selvhøjtidelig kunne det tilgives, men nu du løfter pegefingeren såe..

Skriv din egen anmeldelse af Flood (Robert Carlyle) - klik her

Deltag i debatten om filmen Flood (Robert Carlyle) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Flood (Robert Carlyle)
René

Flood (Robert Carlyle) (Film version) Flood: The Complete Miniseries (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2009/04/13 11:55:00 IP: Logget Svar...

Flood (og ikke "Flot"!)

Holliday, jeg er fuldstændig enig i din anmeldelse af "Flood".
Den blev sendt i to afsnit på TV for omkr. et halvt års tid siden (det hed vist "Katastrofealarm London"), og en god bekendt bad mig om at lave en timer-optagelse af det for ham.

Jeg kiggede så pligtskyldigt første afsnit af det optagede igennem, men var dybt rystet i min grundvold over, hvor ringe det var. Hvor var al spændingen henne? Orkede ikke også at se afsnit to, da jeg efterhånden var temmelig bekymret for at pådrage mig en eventuel nakkeskade, p.g.a. den megen rysten på hovedet over alle seriens pinagtigheder. Så jeg fandt aldrig ud af, hvordan det hele endte.
Holliday

Sendt 2009/04/13 12:16:59 IP: Logget Svar...

Flood

Kan desværre ikke afsløre den nerepirrende slutning her René, da det ville ødelægge fornøjelsen for alle de heldige som endnu ikke har set den

PS. I øvrigt dramatisk fin detalje med byen i brand på coveret, synd det ikke er med i filmen/serien

Start en debat om denne udgave af Flood (Robert Carlyle) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest