An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Midnight in Paris  (DVD) Midnight in Paris

CTR38526 / UPC# 043396385269

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Sony Pictures Classics - 2011
USA - Farve - 94 min
Ønskeliste
RomantikKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Midnight in Paris
Instruktør: Woody Allen
Medvirkende:
Gil  Owen Wilson
Inez  Rachel McAdams
John  Kurt Fuller
Helen  Mimi Kennedy
Paul  Michael Sheen
Carol  Nina Arianda
Museum Guide  Carla Bruni
Cole Porter  Yves Heck
Zelda Fitzgerald  Alison Pill
Hemingway  Corey Stoll
Vis alle medvirkende...
Stikord: Ferie
Forfatter
Magi
Paris
Tidsrejse
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Spansk
Sprog: Engelsk

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole

Midnight in Paris

Midnight in Paris er Woody Allens romantiske og magiske hyldest til drømmenes og kærlighedens by: Paris.

Gil (Owen Wilson) er på storbyferie med sin forlovede, Inez (Rachel McAdams), og hendes stokkonservative forældre. Mens mor og datter går shop amok i latinerkvarterets antikbutikker og svigerfar fnyser af fransk udenrigspolitik, begiver Gil sig ud på et frydefulgt nostalgitrip, der består af lige dele romantik og magi. I nattens Paris møder han den smukke muse, Adriana (Marion Cotillard), der præsenterer Gil for en perlerække af inspirerende kunstnere og litterater. Gils forfatterdrømme bryder ud i fuldt flor, og det står lysende klart, at han umuligt kan vende tilbage til sit tidligere liv. For når det er midnat i Paris, kan alting ske.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Midnight in Paris:

Anmeldt af lookalot, København K 3. januar 2019
Woody i Paris
Charmerende lille Woody Allen film der er meget seværdig men ikke kan måle sig med hans bedste film. Der ser dejligt ud i Paris! Og slutningen sidder lige i øjet!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 24. april 2015
På tidsrejse i Paris
Woody elsker tydeligvis Paris og lader det meget klart skinne igennem i denne tilbagelænede letvægter, der ikke er ment som en komedie, men et drama, omend humoren momentvis lukkes ind. Dog uden den helt store tyngde. Forfatteren Gil der kommer til Paris med kæresen samles en aften op af en veteranbil og ender i tyvernes paris med Hemmingway, Picasso, Cole Porter og andre af den tids kunsterkoryfæer. Kæresten tror han er hende utro og pudser en privatdetektiv på ham, som sjovt nok forsvinder i fortiden, da han følger efter Gil. Gil forelsker sig i en flapper-pige, hvilket skaber visse komplikationer. Underfundig, sær og underholdende Woody-film, der dog ikke er oppe på niveau med hans bedste film. Den oser af Pariser-nostalgi. En lille ting jeg sad og undrede mig over da jeg så filmen: Gil var til can-can forestlling med flapperpigen og drak champagne,men hvad pokker betalte han med? Jeg formoder ikke han medbragte franske francs fra 1920'erne. Nå, det er vist bedst ikke at tænke for meget over i den slags film.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 12. december 2012
Byernes by.
Paris har hovedrollen i denne homage til byernes by, og Allen holder sig ikke tilbage med postkortfotograferede billeder af steder, som emmer af... Paris. Byen tager veloplagt mod udfordringen; selvom den bliver skildret på det mest sødladne, charmer den sig gennem filmen - nøjagtig som den anden hovedrolleindehaver Owen Wilson, der pludselig viser nogle sider, så han i høj grad er til at holde ud at se på.
Wilson ikke bare spiller Allens alterego, han er Allen. Hans diktion lyder som om Allen selv har dubbet ham.
Historien, der stjæler fra alt og alle, er Allens måde at vise, hvordan inspirationen indfinder sig, straks man begiver sig ud i Paris' gader. Byen med sin historie griber fat og skaber en stemning, som det lykkes særdeles godt for Allen at formidle. Der fortælles let og ubesværet, og de medvirkende bøjer sig ikke under tyngden af de koryfæer, de skal fremstille.
Filmen virker overordentlig hyggelig; selv Allens hang til at lege med egne og andres neuroser fremstår som ren hygge. Hans kritik af sine landsmænds manglende evne til at opleve byen er venlig men klar og udgør den smule bitterhed, der skal ledsage enhver god ret.
Sjældent har jeg set så udelt en kærlighedserklæring til en by.
Ganske seværdig Allen - også for folk, der normalt ikke bruger tid på denne instruktør.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 29. maj 2012
Den gamle by
-MINISPOILERS-

Woody Allen hører til den gruppe instruktører om hvem man kan sige at de stort set laver den samme film hele karrieren igennem; et andet eksempel er Almodóvar. Det kan man jo mene om hvad man vil, men når det bliver gjort så godt som det ofte er tilfældet med Allen, så betyder det vel mindre at hverken ramme eller lærred ikke skifter så tit. Efter nogle mærkbart svage film er han tilbage igen i vanlig stil og det tilmed med et sjældent set overskud. Med sit seneste udspil viser han ovenikøbet en energisk filmisk legesyge som vi måske skal helt tilbage til "The Purple Rose of Cairo" for at finde. Allen blander ubesværet fantasi og virkelighed sammen i en fin lille historie med en nok så alvorlig baggrund: den lidt jeg-svage forfatter Gil Pender (Owen Wilson) er på en rejse til Paris med sin forlovede (Rachel McAdams), men det er mildest talt ikke nogen fornøjelse. Hun er den perfekte tyran, træder konstant på ham og ydmyger ham over for den parisiske kunstelite uden én eneste tanke for hans følelser og integritet. Han lader sig dog ikke mærke med noget, dertil er han alt for optaget af Byernes By og dén magi den altid har udstrålet. Det varer ikke længe før han suges ind i byens historie og får mulighed for at få forløsning for alle sine længsler som hidtil har bundet ham i den triste nutid. Som med mange af Allens lidt mere eskapistiske film skal man være klar på at sluge præmissen ellers vil det være spild af tid. Men filmen har klar kant og er på ingen måde et tematisk frikvarter. Her er masser af angst og neuroser men de er iklædt smukke farver og liflig musik og Allen misser ingen chancer for endnu engang at henrykke publikum ved at vise hvor eminent han er til at fortælle på film. Skuespillerne er alle velvalgt og selv Wilson, som måske ikke virker som en oplagt kandidat til en Allen-film, gør det formidabelt og skaber helt sin egen rollefortolkning af hvad der naturligvis dybest set er instruktørens alter ego. En flot præstation og cudos til ham! Det eneste der halter lidt er nogle lidt uklare ting i plottet undervejs, men da det jo er lidt digtet det hele gør det måske i virkeligheden ikke så meget. En herlig film med humor og tragik i fin forening. Forvent ikke en latterorkan som "Whatever Works" var, men en bittersød film om en mand der lidt mod alle odds finder den uventede lykke i den franske hovedstad i timerne efter midnat.

Ret din egen anmeldelse af Midnight in Paris - klik her

Start en debat om filmen Midnight in Paris - klik her

Start en debat om denne udgave af Midnight in Paris - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45