An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Firewalker (Blu-ray) (BD) Firewalker (Blu-ray)

af Olive Films OLV976 / UPC# 887090097604

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Cannon Group - 1986
USA - Farve - 104 min
Ønskeliste
ActionAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Firewalker
Instruktør: J. Lee Thompson
Medvirkende:
Max Donigan  Chuck Norris
Leo Porter  Louis Gossett Jr.
Patricia Goodwin  Melody Anderson
Tall Eagle  Will Sampson
El Coyote  Sonny Landham
Corky Taylor  John Rhys-Davies
Boggs  Ian Abercrombie
Chinese Man  Richard Lee-Sung
Indian Girl  Zaide Silvia Gutiérrez
Willie  Álvaro Carcaño
Vis alle medvirkende...
Stikord: Jungle
Skattejagt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 10

Gennemsnit: 3.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Firewalker

I kølvandet på Indiana Jones-succes'erne forsøger denne J. Lee Thompson-film med sin blanding af action og eventyr at leve op til sit klare forbillede. To venner og lykkejægere (Chuck Norris, Lou Gossett Jr.) møder en ung kvinde (Melody Anderson), som ejer et kort over en glemt Azteker-skat, der ligger begravet dybt inde i junglen. Det bliver starten på en ekspedition, der er fyldt med farer, fjendtlige indfødte, slagsmål og grådige konkurrenter.

Brugerne skriver om Firewalker:

Anmeldt af petersj, Hirtshals 11. august 2015
Not Expendable,..
Nu ska I være ordenlige ved gode gamle Chuck,..

Ved godt filmen ikke er en slå-på-næven action film, som vi kender ham, men syntes ikke den ska hagles ned af den grund, fordi det er en ''indiana jones'' eventyr genre.

Så gi ham da den respekt han fortjener som skuespiller, de kan ikke tilfredsstille alle hvergang, men er man fan af de gamle hoveder, så nyd filmen for hva det er og ikke andet,..

Hvis man er til Chuck og nyder se ham på hjemmebioen, skal Firewalker sez eller gensez og ja, der er humor, action, en dejlig Melody Anderson (fra serien Manimal), lidt seriøsit til tider og en god skurk i form af Sonny Landham (Predator), bund og grund en meget underholdende og god film til en hyggelig filmaften i nostalgiens navn,..


Anmeldt af Extract, Dyssegård 16. februar 2014
Good luck, Chuck
Firewalker Tam og sløv Indy rip-off af Repetoirteatret Golan-Globus, med faste navne som Chuck Norris, Lou Gosset, jr og Melody Anderson. Finalen er lidt bedre en resten, hvilket dog ikke siger ret meget. Filmens bedste scene er et værtshusslagsmål, hvor Chuck får lejlighed til at dele ud af sin specialitet: Cirkelspark. Den skattejagt er for billig. Et helt igennem taveligt og billigt produkt, der får Dr. Oetker til at ligne gourmet.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 14. februar 2014
Skattejagten
Firewalker Chuck Norris' forsøg på at bevæge sig ind på actionkomediens domæne kommer helt pænt fra start, men mister så hurtigt vejret og filmen er reelt set gået helt i stå inden uret har passeret den første halve time. Et par morsomme oneliners og lidt kemi mellem Norris og Gossett Jr. fanger interessen, men så mister både skuespillerne - og Thompson! - efter alt at dømme interessen for, eller troen på, projektet der så langsomt men usvigeligt sikkert begynder at falde fra hinanden. Ikke engang den søde Melody Anderson kan stille noget op og da slet ikke når hun ikke engang smider kludene! Desuden er skurkene som det rigtigt nævnes virkeligt farveløse, ligesom historien bare synker helt og aldeles sammen scene for scene inden filmen overhovedet er halvvejs.
Endnu en nitte fra Norris-skuffedariet.

Anmeldt af Monkeyman, København S 5. juni 2012
Chuck is out of luck!!!
Firewalker Formidabel ringe eventyrs film, der er lavede af det berygtede produktions kompagni CANNON INC., der engang imellem formåede at lave en god film, men som i sidste ende røg på røven økonomisk, da sans for production value og kreativitet for det meste var helt i bund, hvilket vi bare behøver at se "Superman 4" for at bevidne.

Godt går det bestemt heller ikke for CANNON i "FireWalker", som er en fattigmands version af "Indiana Jones" og "Romancing the Stone", og som byder på en historie der er så narrativ dårlig, at man næsten BØR se det, for at forstå det!
Efter blot 30 minutter sad jeg med et indebrændt ønske om at filmen snart ville slutte, da det så til min gru gik op for mig, at der var 70 minutter endnu... ja, så var jeg tæt på at sige: TAK FOR I AFTEN!

Men imellem den umådelige ringe historie, slappe dialoger, pjattede karatespark fra Norris og kedelig skurke... ja, så blev der plads til et par grin... men disse smil og fnis var ikke velment!

Anmeldt af lookalot, København K 22. oktober 2009
Chuck laver comedy
Chuck Norris´ efter sigende, første forsøg i komedie-genren (hmmm?) er et totalt klichéfyldt Indiana Jones rip-off, med et plot så tyndt som jungle-diaré, grinagtig dårlig dialog, og skrivebords skabelons skurke, i ordets værste forstand. Se noget andet.

Utroligt at denne film er instrueret af J.Lee Thompson der stod bag Cape Fear!´

Jeg gi´r en enkelt stjerne på grund af det fjollede cover, samt fordi Melody Anderson så sød ud - dét gør hun ikke idag! :o(

Ret din egen anmeldelse af Firewalker - klik her

Start en debat om filmen Firewalker - klik her

Start en debat om denne udgave af Firewalker (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45