An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Sword and the Sorcerer, The  (DVD) Sword and the Sorcerer, The

Udgivet 9. oktober 2006 PWD4160 / UPC# 5060020620478

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Sword and the Sorcerer, The - 1982 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: England
Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 7.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Sword and the Sorcerer

I en svunden tid, dengang soldater plyndrede og voldtog, hvor hekse og troldmænd dyrkede deres ondskabsfulde spil, og magten sad i sværdet, fandtes der en legendarisk konge, som styrede sit rige med retfærdighed. Men det lykkedes for den onde tyran Cromwell at styrte kongen og myrde ham og hans familie lige for øjnene af kongens ældste søn, som det dog lykkedes at flygte. Mange år senere er landet forvandlet til et undertrykt diktatur med lovløshed og et sultende folk. Indtil den dag det rygtes, at en sagnomspundet kriger er på vej til landet. Med sig har han den forhåndenværende konges sværd og et løfte: At hævne sin fars død og give magten tilbage til folket.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Sword and the Sorcerer, The:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 6. december 2013
Troldmænd og monstre
Meget billig (kvalitativt forstået) adventure/fantasy gryderet der kun med meget god vilje kan kalde sammenhængende og nok mest af alt henvender sig til det ukritiske publikum. Filmens blanding af comic book, splat og high adventure klinger absolut ikke rent, men den er værd at se for nogle udmærkede effekter. Richard Lynch er velplaceret som den onde Cromwell og George Maharis gør det også udmærket i sin rolle. Ujævn for at udtrykket det meget mildt, men den kan lige gå an hvis man er til til fordringsløs underholdning en stormfuld aften.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 11. september 2009
Eventyr på ét snørebånd og to ruller gaffatape
Sword and the Sorcerer, The I 1982 begik Albert Pyun denne fantasyfilm for at lægge sig i Conan the Barbarians kølvand. Med meget små midler lavede han en overraskende underholdene eventyrfilm med helte, skurke, troldkarle og monstre og den er da heller ikke 100% vellykket. Der er brugt rigeligt meget stock footage i filmen. Til gengæld er spfx helt i top og meget splattede, så filmen blev totaltforbudt i Norge! Heltens trebladede sværd, hvor to af klingerne kan skydes afsted er en glimrende rekvisit. Fremragende score af David Whitaker, dejlige letpåklædte damer, ikke mindst den dejlige Kathleen Beller. Richard Moll er dejligt ond som troldkarlen Xusia. Alt i alt ganske fornøjeligt, også selvom budgettet er lige stramt nok, beskedne $4 mio.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 9. september 2004
Verdens dårligste film
Mange siger fejlagtigt nok at 'Plan 9 from outer Space' er den sårligste film nogensinde. Den er meget dårlig, men det gør den sjov og underholdende... Denne film er derimod bare elendig... Skuespillet, plottet, sceneriet, instruktionen...ALT... Den er simpelthen sindsygt elendig... Verdens dårligste film!

Ret din egen anmeldelse af Sword and the Sorcerer, The - klik her

Start en debat om filmen Sword and the Sorcerer, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Sword and the Sorcerer, The - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45