An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

And Starring Pancho Villa as Himself  (DVD) And Starring Pancho Villa as Himself

Udgivet 11. maj 2004 af HBO HBO92123 / UPC# 026359212321

And Starring Pancho Villa as Himself  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. HBO - 2003
USA - Farve - 112 min
Ønskeliste
Drama
Filmens specifikationer
Original titel: And Starring Pancho Villa as Himself
Instruktør: Bruce Beresford
Medvirkende:
Pancho Villa  Antonio Banderas
Frank Thayer  Eion Bailey
Sam Drebben  Alan Arkin
Harry Aitken  Jim Broadbent
John Reed  Matt Day
William Cabanne   Michael McKean
D.W. Griffith  Colm Feore
Teddy Sampson  Alexa Davalos
William Benton   Anthony Head
Raoul Walsh  Kyle Chandler
Vis alle medvirkende...
Stikord: Film-making
Pancho Villa
Mexico
Revolution
Skyderi
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Fransk
Engelsk
Fransk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 8.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


And Starring Pancho Villa as Himself:

Bruce Beresford's film handler om følgende virkelige begivenhed: Den kendte mexicanske revolutionær Pancho Villa søgte i starten af 1900-tallet nye muligheder for at få støtte til sin sag. Med sans for betydningen af moderne markedsføring indledte han et utraditionelt samarbejde med den legendariske filminstruktør D.W. Griffith, og sammen skabte de filmen The Life of General Villa. Antonio Banderas og Colm Feore er Villa og Griffith.

Brugerne skriver om And Starring Pancho Villa as Himself:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. september 2008
Den sande historie
Bruce Beresford har lavet en udmærket film om den mexicanske oprører, der spilles med alle de nødvendige manerer af Antonio Banderas. Man får dog aldrig noget indblik i mennesket bag myten, men filmen er ganske underholdende og selvfølgelig fantastisk. Også sjovt med de mange andre personligheder fra perioden, f.eks. William R. Hearst, Woodrow Wilson, Raoul Walsh og D.W. Griffith for at nævne et par stykker. Problemet med filmen er nok i sidste ende, at den er lavet til TV og derfor virker en smule uspektakulær. Det ville have været herligt med en 140 min. biograffilm om manden.

Anmeldt af MidnightCowboy, Nørre Åby 9. marts 2007
Fremragende Banderas!
I slutningen af 1913 henvender den mexicanske oprører Pancho Villa sig til den amerikanske filmindustri. Han mangler penge til våben og til mad til sine soldater og deres familier, og han håber derfor, at et af selskaberne i den hurtigt voksende filmindustri vil lave en film om ham og den mexicanske revolution - og betale derefter. Lokkemaden er muligheden for at filme direkte på slagmarken, mens slaget står på, hvilket ingen endnu har gjort på daværende tidspunkt.
Det store filmselskab, Mutual Productions, med bl.a. Charlie Chaplin, Fatty Arbuckle og filminstruktøren D.W. Griffiths på lønningslisten, bider på krogen og sender et filmhold til Mexico under ledelse af den unge Frank Thayer, nevø til selskabets ejer.
Med sig til Mexico har Thayer to kameraer og en kuffert fuld af penge, og nogle uger efter rejser han tilbage til USA med adskillige ruller film, der skildrer Pancho Villa og hans oprøreres indtagelse af byen Ojinaga. Filmen flopper dog fælt i de amerikanske biografer, for den er så realistisk at den virker utroværdig på de uvidende men kritiske amerikanske biografgængere.
Den nyslåede filminstruktør Frank Thayer lader sig dog ikke slå ud af filmens fiasko, for han har tabt sit hjerte til Pancho Villa og hans oprørsbevægelse, og han ser muligheden for at fortælle en historie, der er langt større og langt stærkere end den halve times spillefilm, han har lavet i første omgang; nemlig historien om Pancho Villas utrolige liv.
Eneste forhindring er dog, at filmen vil komme til at vare omkring halvanden time, hvilket er fuldstændigt uhørt, da en spillefilm, på daværende tidspunkt, allerhøjest varede i 30 min. Og så er det i øvrigt også tvivlsomt, om Villa overhovedet har lyst til at være med i filmen.
Det lykkes dog Frank at overbevise sin onkel om at investere i foretagendet, og da Pancho Villa samtidig endnu engang fattes penge, foruden at han er kommet under alvorligt pres fra USA, fordi han også har angrebet amerikanske rigmænd og ranchejere i Mexico, kommer filmen hurtigt igang, og belært af erfaringen fra første film har man denne gang medbragt masser af sminke og kostumer, for at kunne lave en film der passer bedre til det amerikanske biografpublikums forestilling om heltemodige fredsløse og revolutionære. "The Life of General Villa", bliver den første lange spillefilm nogensinde, den bliver en kæmpe succes, gør Pancho Villa og hans sag umådelig populær i USA - og i dag findes der ikke et eneste eksemplar af filmen!

"And Starring Pancho Villa as Himself" er den utrolige historie bag den utrolige historie. Bruce Beresford (Driving Miss Daisy) har instrueret, Eion Bailey (Fight Club og Band of Brothers) er rigtig god og overbevisende i rollen som den unge Frank Thayer, og Antonio Banderas er ualmindeligt fremragende og overbevisende i rollen som Pancho Villa; den fattige bonde, der endte med at blive den mexicanske revolutions største helt, sammensat og kompleks som han var.

Ret din egen anmeldelse af And Starring Pancho Villa as Himself - klik her

Start en debat om filmen And Starring Pancho Villa as Himself - klik her

Start en debat om denne udgave af And Starring Pancho Villa as Himself - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45