An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Sweeney Todd (Johnny Depp) (2-disc) (DVD) Sweeney Todd (Johnny Depp) (2-disc)

Udgivet 1. april 2008 af DreamWorks DMWV132154 / UPC# 097361321547

Sweeney Todd (Johnny Depp) (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. DreamWorks - 2007
USA - Farve - 116 min
Ønskeliste
MusicalKriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Instruktør: Tim Burton
Medvirkende:
Sweeney Todd  Johnny Depp
Mrs. Lovett  Helena Bonham Carter
Judge Turpin  Alan Rickman
Beadle Bamford  Timothy Spall
Adolfo Pirelli  Sacha Baron Cohen
Anthony Hope  Jamie Campbell Bower
Lucy   Laura Michelle Kelly
Johanna  Jayne Wisener
Toby  Ed Sanders
Baby Johanna  Gracie May
Vis alle medvirkende...
Stikord: Sweeney Todd
Frisør / barber
Hævn / selvtægt
Kannibalisme
Seriemorder/Massemord
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 50

Gennemsnit: 9.2 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Lars

The Demon Barber of Fleet Street

Efter at være blevet uretfærdigt fængslet i 15 år sværger Benjamin Barker (Johnny Depp) hævn. Ikke kun for den grumme straf, men også for de forfærdelige konsekvenser, det fik for hans hustru og datter. Hans yndige hustru Lucy (Laura Michelle Kelly) og datteren Johanna (Jayne Wisener) tiltrak sig en dag Judge Turpins (Alan Rickman) opmærksomhed. Med hjælp fra sin forbryderiske håndlanger Beadle Bamford (Timothy Spall) fik de sendt Barker af sted for en opdigtet forbrydelse, og dommeren fik dermed frit spil over for hans hustru.
     Barker flygter fra fængslet, og han bliver reddet af en ung matros, Anthony (Jamie Campbell Bower), der sørger for, at han kommer tilbage til London. Under dække som Sweeney Todd vender Barker nu tilbage til sin barbershop i Fleet Street. Barbershoppen ligger på 1. sal – lige oven på Mrs. Lovetts (Helena Bonham Carter) tærteshop. Hun genkender ham straks og fortæller ham, at hans hustru har forgiftet sig selv, efter at Judge Turpin forgreb sig på hende. Turpin er nu værge for Barkers datter Johanna, som han holder indespærret i sit hus.
     For at kunne få hævn skal Sweeney Todd have kunder i butikken. Han arrangerer en barber-duel mellem ham og byens bedste barber, italieneren Signor Adolfo Pirelli (Sacha Baron Cohen). Sweeney vinder naturligvis, men Pirelli har opdaget, hvem han er. Han truer med at afsløre ham og bliver derfor det første offer for Sweeney Todds skarpe barberkniv. Sweeney og Mrs. Lovett bliver enige om, at liget skal væk – og hvilken bedre måde at gøre det på end at bruge det som fyldstof i Mrs. Lovetts tærter!
     Lige pludselig bliver Mrs. Lovetts tærter hele byens samtaleemne. Aldrig har de smagt så godt; og aldrig har hun solgt så mange. Og der er ikke mangel på forsyninger, for Sweeney Todd har også gang i sin forretning. Og det er ikke alle gentlemen, der slipper ud igen. Og efterhånden begynder han at komme nærmere og nærmere sit mål – Judge Turpin, der jo har hørt om byens nye bedste barber.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Filmen:
 • Burton + Depp + Carter = Todd
  - A behind-the-scenes look at the collaboration of Tim Burton with Johnny Depp and Helena Bonham Carter featuring exclusive footage from rehearsals, recording session and more!
 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Engelsk, fransk, spansk
Disc 2: Special features:
 • Featuretter:
  • Sweeney Todd is Alive: The Real History of the Demon Barber
  • Musical Mayhem: Sondheim's Sweeney Todd
  • Sweeney's London
  • The Making of Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
  • Grand Guignol: A Theatrical Tradition
  • Designs for a Demon Barber
  • A Bloody Business
  • The Razor's Refrain
 • Moviefone Unscripted med Tim Burton og Johnny Depp
 • Sweeney Todd Press Conference, November 2007
 • Foto galleri
 • Theatrical trailer

Brugerne skriver om Sweeney Todd (Johnny Depp):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 17. januar 2020
Alle kan trænge til en barbering
Endnu engang står Tim Burton for en visuelt flot film med sin sin yndlingsskuespiller Johnny Depp i hovedrollen. Dennegang som syngende og rageknivssvingende barber på Fleet Street i 1800-tallet. Glimrende spillet og flot fotograferet og designet. Problemet er bare, at det er en musical, fyldt med aldeles forglemmelige sange og så er den røvkedelig...i hvert fald frem til finalen. På det tidspunkt stod filmen i min bog til ½ stjerne. I modsætning til Manden fra Åbyhøj, så vidste jeg ganske udmærket at det var en musical og jeg har ligesom Manden fra Åbyhøj købt den på Blå. Blot købte jeg den ikke separat, men i et 8-films boxset med Tim Burton film til beskedne 249 kr her på Laserdisken, så jeg kan sagtens leve med at der er 1-2 stykker, som måske ikke er toppen af poppen. Nuvel, undervejs i filmen overvejede jeg, om det var umagen værd at se filmen til ende: Der blev ganske enkelt sunget for meget og myrdet for lidt, kun et enkelt lillebitte sølle mord blev det til..Indtil finalen! Så skal jeg da ellers love for at der kom knald på liggehønen og gang i de dejlige, væmmelige, blodsprøjtende mord. Så blodsprøjtende, at den version der blev udsendt i de amerikanske biografer blev censureret for at opnå en R-Rating. Finalen, der var en gevaldig opstrammer, hiver filmen op på 2 stjerner. Det er i de sidste 20 min det sjove sker, med en saftig ond humor.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. oktober 2008
Barber med mer´
Endnu engang er det det visuelle der står øverst på prioriteringslisten når Tim Burton fortæller i sang og musik (og heldigvis ikke også dans!). Man kan sige meget om filmen, og ikke kun positive ting, men den har masser af fremdrift og er faktisk ret underholdende. Hele universet er så grotesk og fantastisk, ligesom historien er det, så det er svært ikke at blive fanget ind. Sondheim er ganske rigtigt ikke nogen troldmand ved nodepapiret, men det gør ikke så meget, når filmen fungerer alligevel i kraft af sin egen bizarre stil.
Når en mand er en mand, så er Gillette ikke altid nok!

Anmeldt af René, Åbyhøj 30. juli 2008
Jack the Ripper - gå hjem og læg dig!
Nå ja, så fik jeg også set Tim Burton's meget omtalte "Sweeney Todd". Desværre havde jeg ikke lige forinden bidt mærke i, at dette faktisk var en musicalfilm. (Ellers havde jeg nok heller ikke købt den på Blu-ray. ÆV!) Jeg vidste egentlig godt, at der fandtes en musical af Stephen Sondheim med dén titel. Men i min naivitet gik jeg automatisk ud fra, at Tim Burton så nok havde lavet en rigtig spillefilm ud af Sondheim's historie. Se, dét kunne ha' været rigtig klamt, hehe. Men sådan skulle det desværre ikke være, og derfor er jeg også en lille smule forbeholden. I det mindste fik jeg så hørt Johnny Depp, Helena Bonham Carter og Alan Rickman synge på film. Tralalala ......

Når man ikke just er nogen musical-fan, kan det godt være lidt irriterende med alle disse sang-udbrud, der forekommer igennem hele filmen. Og da Stephen Sondheim - som også Monkeyman er inde på - heller ikke ligefrem har rystet nogen "ørehængere" ud ad ærmet, kan sangene endda nemt ende med at blive et irritationsmoment. Men nok om det. Filmen bærer jo umiskendeligt Tim Burton's mørke og dystre fingeraftryk, og nogen vil nok mene, at dette i sig selv gør det ud for et kvalitetsstempel. Jeg blev dog aldrig for alvor indfanget af hans bizarre filmiske kreeringer i "Sweeney Todd". Blev nok også en smule distraheret af alle filmens voldsomt overdrevne blodsprøjt, som man formentlig ikke helt har set mage til, siden Monty Python's "The Holy Grail".

Anmeldt af Monkeyman, København S 10. juli 2008
Tætbarbering
Som altid er det en sublim fornøjelse, at se en film lavet af Tim Burton. Dog var jeg i begyndelsen lidt skepsis, nok mest pga at dette er en musical, men jeg blev heldigvis ikke skuffet.
''Sweeney Tood'' er en mørk og eventyrlig film, hvor blodet mildest talt flyder i stride strømme, når Johnny Depp rutinemæssigt skærer halsen over på sine kunder.

Historien er fin og velfortalt, og alle medvirkende gør det fremragende i hver deres rolle, men der er et lille stort minus.
Jeg syntes at sangene ikke fængede rigtig for mig, og man har næsten glemt dem igen, når de er sunget.
Men alligevel ødelægger det ikke filmen (heldigvis), så hvis man har lyst til en alternativ musicalfilm, der suger én ned i en dunkel fantasi, så bør man ikke snyde sig selv for en tætbarbering af Burton & co.

Anmeldt af Karina, Søborg 21. maj 2008
Så flot og sååå klam
Super flot film i Burtons sædvanlige sort-hvid-røde farver. Stemningen er som altid gennemført dyster og dyb, og skuespillet er glimrende. Historien er jo ikke synderlig indviklet, men den er godt fortalt. Men altså... der er lidt for meget blod for min smag. Og den måde man hele tiden skal følge de døde hele vejen ned i kælderen og til deres hoved smadrer mod stengulvet - det kunne jeg helt sikkert godt have været foruden.

Ret din egen anmeldelse af Sweeney Todd (Johnny Depp) - klik her

Start en debat om filmen Sweeney Todd (Johnny Depp) - klik her

Start en debat om denne udgave af Sweeney Todd (Johnny Depp) (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45