An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Last Man on Earth, The  (DVD) Last Man on Earth, The

Udgivet 4. december 2007 af MGM/UA MGMV109721 / UPC# 027616097217

Last Man on Earth, The  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 1964
USA - Sort/Hvid - 86 min
Ønskeliste
DramaThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Last Man on Earth, The
Instruktør: Ubaldo Ragona
  Sidney Salkow
Medvirkende:
Robert Morgan  Vincent Price
Ruth Collins  Franca Bettoia
Virginia Morgan  Emma Danieli
Ben Cortman  Giacomo Rossi-Stuart
Dr. Mercer  Umberto Raho
Kathy Morgan  Christi Courtland
Governor  Antonio Corevi
TV Reporter  Ettore Ribotta
Stikord: Epidemi / pandemi
Isoleret
Overlevelse
Vampyr
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 4.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Last Man on Earth

Richard Mathesons roman I Am Legend har været filmatiseret adskillige gange. Som I Am Legend i 2007 med Will Smith, som The Omega Man i 1971 med Charlton Heston, men denne version fra 1964 med Vincent Price er tættest på at ramme den oprindelige histories stemning.

Som titlen indikerer, følger vi den sidste mand på jorden. Den sidste mand, der ikke er inficeret med en sygdom, der har forvandlet alle til blodtørstige, vampyragtige monstre. Dr. Robert Morgan lever en desperat, ensom tilværelse i denne verden, forskanset i sit barrikaderede hus. Hver aften plages han af lyden fra de frådende masser udenfor, og om dagen leder han efter andre overlevende. Indtil videre uden held. Men så en dag, ser han en tilsyneladende rask kvinde vandre hvileløst rundt i de tomme gader.
David

Brugerne skriver om Last Man on Earth, The (Vincent Price):

Anmeldt af Monkeyman, København S 10. marts 2013
Maybe the first... but not the best!!!
Last Man on Earth, The (Vincent Price) Man kan blive ved og ved med at diskutere om hvilken film var ´´den første rigtige zombiefilm´´, men hvad er rigtig? For zombier, udøde, voodo magi og lign. har længe været en del af den celluloid historie, men muligvis er dette én af de første moderne zombie-film som vi kender fra i dag, hvor horder af zombier har overtaget verden og hvor menneskene er på randen til af uddø eller kæmper for overlevelse. Zombie-kongen og instruktøren George A. Romero, der lavede de legendariske film indenfor genren "Night of the Living of Dead", "Dawn of the Dead" og "Day of the Dead" har hvertfald udtalt, at han som ´´blueprint´´ til sin første zombiefilm havde "The Last Man on Earth" i tankerne.
Det er heller ikke første gang jeg har haft denne film i mine hænder. Jeg købte engang en billig filmbox fra USA som indeholdte 50 mere eller mindre klassiske horror-film, men desværre var kopien af denne film så dårlig og slidt at jeg efter 15 minutters tid gav op, og besluttede mig for at give mig i kast men filmen igen når en bedre kopi kom forbi min vej.... og det tidspunkt kom så nu! I fuldstændig renset og okay flot kopi, der som ekstra bonus var i farver... ja uha da da hvor man kan.

Men desværre så er det altså ikke automatisk ensbetydende med at fordi at man er et ´´blueprint´´ eller en inspiration for de bedste film i genren, at så denne film burde være god.
For nu er det jo altid sund at være et ærligt menneske, og jeg vil ikke lyve når jeg påstår at The Last Man on Earth" desværre faldt lidt igennem for mig. Det er ikke en dårlig film, og der er klart visse positive elementer at hente og interessante øjeblikke, men Vincent Price synes meget fejlcastet og ville nok hellere ha' det bedre ved en spindelvævsbefængt borg end ved et post apokalyptisk miljø. Historien er også lidt for fladt fortalt og så hviler filmen for meget i ´´flashbacks´´, der efter min overbevisning var unødvendige fortællinger der sagtens kunne ha' været fortalt via tilskurens (os) egen fantasi og opdigtning ved at bruge en lidt mere smart tilgangsmåde til historien. Og så er der Vincent Price'es fortæller-stemme der konstant fortæller hvad han gør, når tilskueren er klog nok til at se hvad han gør.... dette element er irriterende!
Zombierne er af en noget uklar monster-kaliber, for godt nok er de askegrå i ansigtet og går zombie-agtig, men man har også puttet nogle vampyr-elementer med ind. F.eks. er de ikke så glade for hvidløg og så dræber Price dem via en træpæl igennem hjertet. Men selvom jeg er lidt usikker om de er zombier, vampyrer eller VAMP-ZOMBS, så er en ting hvert fald stensikkert: Skræmmende eller effektive... det er de IKKE!!!

"The Last Man on Earth" er altså ikke præcis min kop te, men jeg anerkender dens betydning og smider i enden 1½ stjerne efter filmen.

Filmen blev senere genskabt mere succesfuldt i "I Am Legend" med Will Smith i hovedrollen.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 19. december 2012
Den første
Vincent Price gør det godt som manden der er spærret inde i sit eget hus og verden generelt, mens han kæmper for at finde en modgift mod dén zombie-virus der truer med at lægge menneskeheden øde. Richard Mathesons historie bliver sat udmærket men også en smule fladt på film her og selvom filmen har sine sløve øjeblikke, så er den ganske seværdig alligevel, specielt musikken er ganske effektiv. Ihvertfald ikke ringere end "The Omega Man" med Charlton Heston og under alle omstændigheder en interessant tidlig zombie-film.

Ret din egen anmeldelse af Last Man on Earth, The (Vincent Price) - klik her

Start en debat om filmen Last Man on Earth, The (Vincent Price) - klik her

Start en debat om denne udgave af Last Man on Earth, The - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45