An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Whiplash (4K UHD) (UHD) Whiplash (4K UHD)

CTR57035 / UPC# 043396570351

Whiplash (4K UHD) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Sony Pictures - 2014
USA - Farve - 107 min
Ønskeliste
MusikfilmDrama
Filmens specifikationer
Original titel: Whiplash
Instruktør: Damien Chazelle
Medvirkende:
Andrew Neimann  Miles Teller
Terence Fletcher  J.K. Simmons
Jim Neimann  Paul Reiser
Nicole  Melissa Benoist
Ryan  Austin Stowell
Carl Tanner  Nate Lang
Uncle Frank  Chris Mulkey
Mr. Kramer  Damon Gupton
Dorm Neighbor  Max Kasch
Dustin  Charlie Ian
Vis alle medvirkende...
Stikord: Jazz
Lærer
Musik / Musiker
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  USA 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:Tekster: Engelsk
Tysk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk
Tysk
Fransk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole

Whiplash

Andrew Neiman har kun én drøm, som han forfølger med en lidenskabelig intensitet: Han drømmer om at blive en af verdens bedste jazz trommeslagere. Chancen for at nå sin drøm sker, da musikskolens mest anerkendte og frygtede lærer, Terence Fletcher, henter ham ind for at give ham en plads i sit orkester. Det bliver en dramatisk og dybt transformerende oplevelse for dem begge - på den ene side den ubarmhjertigt strenge lærer og på den anden side hans elev, der presser sig selv til det yderste af sin egen formåen og tilregnelighed.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Whiplash (Miles Teller):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. februar 2016
Når musikken spiller
Det er alligevel en bedrift at det lykkes for instruktøren af denne film at fortælle en relativt enkelt historie om en ung mands ambitioner om at blive en stor trommeslager, så det nærmest bliver en kamp på liv og død. Men det lykkes i kraft af to rigtigt gode skuespillere i de ledende roller, samt disciplineret klipning og så selvfølgelig en masse god jazzmusik. Men det er ikke det hele. For det er faktisk samtidigt en temmeligt raffineret og kompleks fortælling om hvad ambitioner gør ved mennesker og hvad en passion kan betyde, hvis den ikke får de rette vækstbetingelser. Der er kort sagt meget mere i filmen end der foldes ud, hvilket giver den en særlig indre spænding som holder hele vejen igennem. Slutningen er helt enkelt sublim og samler alle de mange tråde i en fin sløjfe uden at det bliver letkøbt; man sidder tilbage med en masse tanker bagefter. Det er muligvis ret stor filmkunst det her, men om filmen skal have en halv stjerne mere vil kun et gensyn kunne afgøre. Fortjent Oscar til J.K. Simmons der i dén grad fyrer den af her.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 7. januar 2016
Damien Chazelle
Damien Chazelle skrev manus til "Grand Piano" og man fornemmede, at han forsøgte at skrive stor intensitet frem. Men den meget enkle historie fængede ikke, hvilket skyldes en række uheldige omstændigheder som f.eks. dårligt spil og instruktion.

Med "Whiplash" tager den unge forfatter sagen i egen hånd og instruerer selv. Historien er igen enkel, men denne gang fungerer spillet, fotograferingen, klipningen og instruktionen så intensiteten nagler os til sædet fra først til sidst.
En film om en musiker, der vil være den bedste lyder dårligt på papiret. Men denne fortælling udfoldes så virtuost, at den interesserer, også selvom man måske ikke lige er til swingjazz med big band.
Miles Teller er den unge, ærgærrige trommeslager der vil være verdens bedste på sit felt. J.K. Simons er hans mentor, som forfølger det perfekte med sadistisk energi og tilsidesættelse af næsten al menneskelighed. Man kan indvende, at de begge er for meget og at det er historiens akilleshæl. Men instruktøren træder i den grad i karakter med sin billedfortælling, at vi glemmer at notere os, hvis der forekommer uhyrligheder undervejs. Filmen handler nok om en stræber og om musik, men den fornemmes mere som en regulær spændingsfilm. Det er frydefuld cinematografi.
Intensiteten holdes i en jævnt stigende kurve sluttende i et filmisk og musikalsk cresendo af mindeværdige dimensioner.
Filmen er et spændende bud på, hvordan besættelse kan tage sig ud i dag, og hvordan den kan have forskellige ansigter. Den inviterer danske instruktører til at vise os, hvordan den databesatte Thycho Brahe så ud i sin tid. Ideen er til fri afbenyttelse.
Jeg skal snart gense Simons i sin livs rolle, han ejer denne film uden at stjæle billeder fra sin unge medspiller.

Ret din egen anmeldelse af Whiplash (Miles Teller) - klik her

Start en debat om filmen Whiplash (Miles Teller) - klik her

Start en debat om denne udgave af Whiplash (4K UHD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest