An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Tale of Two Sisters, A (Blu-ray) (BD) Tale of Two Sisters, A (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Tale of Two Sisters, A (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 229.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 16/8-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. 2003
Sydkorea - Farve - 115 min
Ønskeliste
DramaGysAsian Cinema
Filmens specifikationer
Original titel: Janghwa, Hongryeon
Dansk titel: Tale of Two Sisters, A
Instruktør: Kim Jee-woon
Medvirkende:
Moo-hyeon Bae   Kim Gap-soo
Eun-joo Heo   Yeom Jung-ah
Soo-mi Bae   Im Su-Jeong
Soo-yeon Bae   Mun Geun-Yeong
Sun-kyu  Wu Gi-Hong
Su-mi's Doctor  Dae-yeon Lee
Mi-hee  Lee Seung-Bi
Mrs. Bae   Park Mi-Hyeon
Stikord: A Tale of Two Sisters
Galeanstalt
Mental sygdom
Overnaturligt / okkult
Søstre
Spøgelser / onde ånder
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Koreansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 34

Gennemsnit: 9.2 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas

Solid Korea gyser

De to søstre Su-mi og Su-yeon vender tilbage til deres hjem efter at have været på rekreation. Der er et anstrengt forhold mellem søstrene og deres stedmor. Specielt Su-yeon virker nærmest bange for hende. Deres far ved ikke rigtigt, hvordan han skal takle situationen. Han er stadig ikke kommet sig over tabet af sin første kone, der hængte sig selv i Su-yeons skab.
     Efterhånden som historien udvikler sig, bliver det klart, at der er mere på spil end bare dårlig familiedynamik. Der er "noget" eller "nogen" i huset, der ikke bør være der.

A Tale of Two Sisters er ikke bare en af de flotteste film, jeg længe har set. Det er også en ekstremt effektiv gyser. Det gode ved den er, at dens gys fungerer på flere planer. Der er den langsomme, snigende uhygge. Fornemmelsen af, at der er noget HELT galt i det lille hus, breder sig lige så stille. Snart ser man ting, der bevæger sig i hver eneste skygge. Filmen er ikke hævet over at bruge flere af de klassiske "bøh!" gys, hvor et eller andet pludselig springer ud bag fra en dør.
     Derudover har filmen nogle af de rigtig gode "hvad fanden i helvede er det dér, og hvorfor kravler det hen imod mig?"-øjeblikke, der fik mig til at kaste mig om bag sofaen og se resten af filmen med fuldt blus på alt lys. Selv det er ikke nok til at være i sikkerhed fra A Tale of Two Sisters. Her foregår en af de mest uhyggelige scener nemlig i fuldt dagslys! Fuldstændig uhørt! Og det virker!
     A Tale of Two Sisters angriber fra alle vinkler samtidig med, at den kører sin overraskende historie i stilling. I filmens 3. akt begynder plottet for alvor at twiste. Jeg skal ikke afsløre mere, for filmen virker bedst, hvis man er fuldstændig uforberedt på den retning, den tager.

Har man aldrig set en asiatisk gyser før, kan A Tale of Two Sisters være en lidt stor mundfuld, og så bør man nok varme op med f.eks. Ring og The Eye. Er man normalt til asiatiske gyserfilm, vil jeg ikke tøve et øjeblik med at anbefale filmen.
David

Brugerne skriver om Tale of Two Sisters, A:

Anmeldt af Borgen, København NV 26. september 2005
Effektiv men samtidig ret svært tilgængelig gyser, hvor man især mod slutningen har utroligt svært ved at skelne virkelighedsplanerne fra hinanden. Og da filmen ikke rigtigt hjælper tilskuren til få svar på spørgsmålene føler man sig lidt fustreret. Dette var i hver fald min oplevelse. Omvendt er der nogle virkelig gode gys, og nogle meget hæftige scener - nærmest asiatisk Bergman i sin intensitet.

Anmeldt af DannX, København SV 31. august 2004
Hehe...
"Ringu" møder "The Others"....sådan kan man vel bedst beskrive denne lille, særdeles effektive, gyser. Det er ikke mange år siden jeg begyndte at se disse asiatiske gysere, og jeg er blevet rigtig positivt overrasket - på nær, måske, over "Schoolday of the Dead".
Men alt i alt, så er det Asien der leverer varen for tiden, hvad angår gysere, frem for Hollywoods politisk korrekte, glatpolerede, og familievenlige forsøg....bare synd, at de altid skal købe rettighederne til at massakrere dem...

Anmeldt af Jim Skovrider, Randers C 15. januar 2004
Rigtig god gyser.
Tale of Two Sisters, A I filmens begyndelse, ser vi de to søstre Su-mi og Su-yeon kommer hjem, til deres barndomshjem, efter en ikke navngivet sygdom. De to er usædvanlig tæt knyttet sammen, selv for søskende. De bliver dog hurtig klart at deres tætte bånd, skyldes deres onde stedmoder, Eun-ju.
Det bliver hurtig klart, at tingene ikke er helt normalt i hjemmet. Forholdet mellem stedmoderen og de to piger er meget dårlig. Men forholdet mellem pigernes far og både pigerne og stedmoderen er også dårlig. Faderen taler kun til den ældste af pigerne og fuldstændig overser den yngste. Samtidig virker det som om, han hader stedmoderen.
Det bliver også hurtig klart at huset, de bor i bliver hjemsøgt at mindst et spøgelse.
Længere som historien skrider frem, finder seerne ud af, at ikke alt er som vi troede, faktisk har meget af det vi har set, været en persons forstyrrede syn på tingene. Afsløringer der dukker op, ting som jeg ikke vil afsløre her, gør filmen til et puslespil, hvor man ikke ved der er virkelig og hvad der er drøm...

”A Tale Of Two Sisters” er en usædvanlig god psykologisk gyser. Den måde historien er skruet sammen på, med indviklinger, hvad er virkelighed og hvad er drøm, gør den til en særdeles nervepirrende film, der samtidig er krydret med et par rigtig god chok effekter, effekter der nok skal få nakke hårene til at rejse sig.
Filmen er meget flot på rigtig mange måder. Som nævnt historien, men andre ting har stor indflydelse på filmen. Blandt andet filmens design. Huset som pigerne kommer hjem til, er et nærmest klassisk 'gyser-hus', mørkt og lidt spøgelses agtig . Et hus, der som man siger, kan holde på mange mere eller mindre uhyggelige hemmeligheder. Den måde man har optaget filmen på er også med til at sætte stemningen. Stille og rolig kamera føring, man panorere behersket rundt, så seerne faktisk kan nå at forberede sig på chokket, hvis det kommer, hvilket det gør et par gange.

Psykologiske gysere kræver forholdsvis meget at skuespillerne. Det må siges at de medvirkende i denne film, virkelig forstår at levere varen. Den 23 årige Lim Su-jeong, der spiller Su-mi den ældste af de to søstre, er fuldt ud i stand til at bære filmens absolut mest krævende rolle. Hun viser den nødvendige frygt, vrede og forvirring på de helt rigtige tidspunkter, uden det på nogen måde virker falsk. Den kun 16 år gamle Mun Geun-yeoung, der spiller den mindste af de to søstre, Su-yeon, er en sød pige, der er i perfekt kontrast til den stedmoderen spillet af Yum Jung-ah, som nogle muligvis har set i thrilleren ”Tell Me Something”.

Instruktør Kim Ji Woon har præsteret en virkelig god og til tider skræmmende psykologisk gyser. ”A Tale Of Two Sisters” er med den rigtig gode historie, det flotte produktions design og ikke mindst de meget overbevisende skuespils præsentationer, en film jeg på det varmeste vil anbefale. Det skal nævnes, at det ikke er en film for folk med dårlige nerver.

Steven Spielbergs filmselskab DreamWorks har købt rettighederne til en amerikansk version af filmen.

Ret din egen anmeldelse af Tale of Two Sisters, A - klik her

Start en debat om filmen Tale of Two Sisters, A - klik her

Start en debat om denne udgave af Tale of Two Sisters, A (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest