An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Swimmer, The: Deluxe Edition  (Blu-ray & CD) (BD) Swimmer, The: Deluxe Edition (Blu-ray & CD)

Send mig en mail, når den udkommer

Swimmer, The: Deluxe Edition  (Blu-ray & CD) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 299.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 26/1-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 1968
USA - Farve - 95 min
Ønskeliste
Drama
Filmens specifikationer
Original titel: Swimmer, The
Dansk titel: Klædt af til skindet
Instruktør: Frank Perry
  Sydney Pollack
Medvirkende:
Ned Merrill  Burt Lancaster
Julie Ann Hooper  Janet Landgard
Shirley Abbott  Janice Rule
Don Westerhazy  Tony Bickley
Peggy Forsburgh  Marge Champion
Mrs. Halloran   Nancy Cushman
Howie Hunsacker  Bill Fiore
Ticket Seller   David Garfield
Betty Graham  Kim Hunter
Sylvia Finney  Rose Gregorio
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 9.4 ud af 10

Du kan også stemme.   


Klædt af til skindet

The Swimmer udspiller sig i en velstående Connecticut-forstad, og her møder Ned Merrill (Burt Lancaster) alle sine drømme og bedrag. Ifølge Judith Crist fra The People Today leverer Burt Lancaster sin karrieres bedste præstation som den bekymrede forstadsbeboer Ned, der en morgen beslutter at svømme hjem via sine rige venners swimmingpools. Undervejs møder han adskillige kvinder fra sin fortid: Den stormfulde teenagepige (Janet Landgard), der er på vej til at blive en kvinde; hans forbitrede eks-elskerinde (Janice Rule) og en gammel vens sensuelle hustru (Kim Hunter). Neds rejse rummer forlegenhed, pinlighed og dampende lidenskab. Han går fra scene til scene, indtil han kommer til et tomt hus... og en forbløffende selverkendelse.

Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Swimmer, The (Burt Lancaster):

Anmeldt af Monkeyman, København S 23. juli 2014
Burt tager en dukkert
Jeg må også lige hurtig vedkende min fascination af "The Swimmer", som er en ret intelligent, vel skrevet og vel lavet film, hvor Burt Lancaster i den grad har fået en interessant (og atypisk for ham) rolle at lege med.

"The Swimmer", er klart en film man skal på hylden, og efter af ha' set filmen i dens nye 4K restaurering, hjemme hos vor egen filmanmelder Falkbøll, ja så er jeg blevet overbevist fuldt ud om, at selv købe en kopi.

Så anskaf dig selv filmen, du vil som ægte filmnørd ikke fortryde det 1 sekund!

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 29. juni 2014
Genovervej din samling.
Swimmer, The (Burt Lancaster) Det må være dejligt, at læse mine anmeldelser - De er Altid Super! positive.. og fire stjerner?, hva' tuder du over Bøsskarl? NO PROBLEM!.

Så spørgsmålet er.. Gik han endelig over til heroin?, ER det rester af 'Nøgen spids-hat' dér sidder i mellem tænderne?.. Hva sker der for Idioten??.
Den opmærksomme Nørd vil selvfølgelig vide, at lugter det ikke lidt fire stjernet underholdning? - PpffFFFF!! Så gider vi Sku da slet ikke at spilde god urt på den.

Sjældent - men heldigvis! kommer der én film/titel, ja eller udgave - kald det hvad du vil!.. men én der får dig til, at genoverveje HELE din samling - eller i hvert fald store portioner af den!.. Hvad Fanden er det du går og laver?, keder du dig bare?, eller famler du blindt i "FONA2000" indtil du rammer et cover med Pump-gun action, eller Pikkemænd på coveret? - Vågn op sovende Nørd!.. Albert Langkaster er her for at fortælle dig én historie, og denne gang handler det om det Hele!.

'the Swimmer' BD udgaven fra 'Grindhouse Releasing' er hver én krone værd, billedet KAN ikke blive skarpere! (4K Re-print).. Burt er bogstaveligt MALET på skærmen! - jeg måtte trykke den hen på film under indstillinger , bare for, at jeg kunne koncentrere mig om handlingen igen, og ikke om hvor godt billedet var!.
Og hvis du leder efter én film der ikke er som alle de andre? - så behøver du heller ikke at lede længere!.

Den hér slags køb? er (endnu-en-gang for bagerste række) én FULD-STÆNDIG 'No-Brainer'.. Jeg er SÅ tæt på!, at ha én ny ynglings-film - En ting er i hverfald HELT sikkert!, den er 100% i toppen af Poppen... Og så er den virkelig rar at se på.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 17. april 2014
Floden af svømmepøle
Det er et besynderligt projekt Ned giver sig i kast med: Kun iklædt badebukser vil han svømme hjem, via venner og fjenders svømmepøle, der er en på hver parcelhusgrund, hele vejen hjem. Men der er, bogstaveligt talt mørke skyer ude i horisonten. På turen møder han gamle venner, uvenner, ex-kærester og en barnepige, der var forelsket i ham. Han svømmer, løber om kap med en hingst på den anden side af et gærde og bliver budt drinks ved de mange svømmepøler. Det er en allegori over en mands deroute og jeg vil mene at finalen er åben for fortolkning. Flot fotograferet og spillet, den er værd at bruge godt halvanden time på.
Filmfejl: Man ser palmer i filmens Connecticut. Problemet er, at der er for koldt til at der kan vokse palmer.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 19. januar 2007
Odyssé i poolen
Ud af intet dukker en drøm om amerikansk heltemod og livsstil i form af Burt Lancasters swimmer. Til de flestes overraskelse vil han tage turen hjem gennem nabolagets swimmingpools. Han gør det, og vi opdager, at rejsen bliver en skildring af hans og de andres liv. Fra tanken om høj himmel og solskin til tordenskylle, fra ungdommelig energi til udslidt aldrende.
Der spilles på Burt Lancasters "heltetype", som modtages med åbne arme i de første pools, og så meget mere mystisk og bevægende bliver hans fald.
Filmens udseende er besnærende naturalistisk for en første betragtning, men det går snart op for os, at her er tale om en næsten surrealistisk skildring - en roadmovie i swimmingpools. En mærkelig, mystisk allegori med et sært greb i sin tilskuer.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 24. januar 2004
Tab af status
Burt Lancaster er castet imod sin type (for engang skyld) som en mand der en sommereftermiddag svømmer hjem via en række pools og undervejs tegnes et billede af hans tilværelse og de valg han har truffet og som har formet den. Særpræget og originalt drama med en tragisk slutning som dog ikke bør komme bag på den opmærksomme!

Ret din egen anmeldelse af Swimmer, The (Burt Lancaster) - klik her

Deltag i debatten om filmen Swimmer, The (Burt Lancaster) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Swimmer, The (Burt Lancaster)
Thomas Aquinas

Swimmer, The (Burt  Lancaster) Swimmer, The (Deluxe Edition) (Blu-ray & DVD) Swimmer, The: Deluxe Edition  (Blu-ray & CD)
Se alle titler her
Sendt 2014/07/25 17:38:25 IP: Logget Svar...

The Swimmer

Hold da op! Her kan man da virkelig tale om en film der samler hele familien! Mange ting er vi uenige om, når det kommer til levende billeder og hvad der gør dem gode, men sjældent (hvis nogensinde) har vi ligget så meget på linje! What happened?
(Det skal dog lige påpeges, at hverken Holliday eller René har anmeldt filmen endnu, så måske man skal slå lidt koldt vand i blodet?!?)

Start en debat om denne udgave af Swimmer, The: Deluxe Edition (Blu-ray & CD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest