An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Very Harold & Kumar    Christmas, A (Blu-ray) (BD) Very Harold & Kumar Christmas, A (Blu-ray)

Udgivet 6. november 2012 af Warner Bros. (DK) 1000337422 / UPC# 5051895225189

Very Harold & Kumar    Christmas, A (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2011
USA - Farve - 90 min
Ønskeliste
Komedie
Filmens specifikationer
Original titel: Very Harold & Kumar 3D Christmas, A
Instruktør: Todd Strauss-Schulson
Medvirkende:
Harold  John Cho
Kumar  Kal Penn
Sergei Katsov  Elias Koteas
Rosenberg  Eddie Kaye Thomas
Goldstein  David Krumholtz
Mr. Perez  Danny Trejo
Mall Santa  Patton Oswalt
Caren  Isabella Gielniak
Kid in Line  Austin Bickel
Mom in Line  Inga R. Wilson
Vis alle medvirkende...
Stikord: Filmet i 3D
Harold & Kumar
Jul, julemænd & nisser
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 6.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Det er jul. Det er cool.

Tekst fra omslag:

Harold og Kumar finder sammen igen, da et prisbelønnet juletræ rent faktisk går op i røg. I stedet for at gå til bekendelse over for sine skøre svigerforældre vælger Harold at tage flugten, og sammen med Kumar tager de på pot-ferie i jagten på det perfekte erstatningstræ. På vejen finder de to sang, dans, den ægte juleånd og den legendariske Neil Patrick Harris.

Laserdiskens omtale:

Vi var mange der mente, at det næste naturlige skridt for Harold og Kumar, efter at være indespærret i Guantanemo Bay, var en julefilm. Denne gang er missionen ikke fast food (Åh! De deeeejlige små White Castle burgers... Det er næsten ikke til at klare!) eller flugt fra myndighederne, de skal derimod finde det perfekte juletræ efter at Kumar ved et uheld brænder Harolds svigerfars elskede træ af. Naturligvis dukker NPH (Neil Patrick Harris for de uindviede) op igen!
David

Brugerne skriver om Very Harold & Kumar Christmas, A:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 6. december 2018
Juletræsjagten
Harold skal holde jul med sin nye kæreste og hendes narkofamilie, så alting skal helst gå helt efter planen, men da Kumar dukker op, så går det selvfølgelig alt andet end godt. Snart må de ved fælles hjælp redde trådene ud og sikre, at både julen og deres venskab bliver reddet. Ganske morsom film med en masse lattervækkende optrin, og plathederne står i kø hele vejen igennem. T & A faktoren er ikke så høj som i deres andre film, men der optræder dog nogle ret lækre nonner med meget store bryster. Richard Riehle har en morsom optræden som en lidt smålummer Santa Claus. Udmærket omvendt juleunderholdning.

Anmeldt af Monkeyman, København S 22. februar 2012
Totally Stoner Christmas
Det moderne svar på Cheech og Chong, må være Harold og Kumar! Og endnu engang er der dømt plat-komik for alle pengene, som med stor sandsynlighed vil få de fin-kulturelle mennesker herhjemme til at skærer tænder... meget voldsomt.

I "A Very Harold & Kumar Christmas", er Harold og Kumar ikke længere de samme gode buddy's. Harold har fået en smart karriere, en lækker kone og en stort hus. Hvorimod Kumar stadig sidder hjemme og stener tv imens der kraftigt bliver fyret op for bongen.
Men skæbnen vil åbenbart gerne ha' de to fyrer skal være sammen igen, så ingen længe støder de hovederne sammen, men det er samtidigt også et tegn på at tingene tag en voldsomt drejning... især for Harold hvis svigerfars hjemmedyrkede juletræ snart står i brand, og det er ikke al for godt, for ikke nok med at svigerfar elsker Jul og har sit eget træ med, så er svigerfar spillet af Danny Trejo.... jeps hovedrolleindehaveren fra "Machete"... NOT A GOOD SIGN!!
Så nu går jagten ind på at finde et matchende juletræ, og det medfører et ganske ekstremt juleeventyr, der vil få Charles Dickens til at skide i bukserne... af grin!

Er man fan eller bare godt kunne lide de 2 foregående film, så ved du godt hvad man har at vente hér, for en Harold og Kumar film er lidt specielle.
De hører bedst til dem der har et plat filmsind eller ryger mindst 5 joints om dagen, og jeg hører bestemt og uden tøven til den første kategori... det er der ingen skam i ;-)
Tredje omgang med vore kære bong-kammerater, er ganske morsom, ja der var steder hvor jeg måtte nive mig selv i låret, for ikke at brække mig af grin.
Neil Patrick Harris (NPH) dukker som i de andre film også op hér, og denne gang er hans rolle i filmen fuldstændig helt op og ringe på grinometeret, selvom hans optræden muligvis er en anelse for kort.
Til dem der ikke ved det, så er NPH i virkeligheden 100% homoseksuel, men det er i denne film noget han lader som om for at komme tættere på pigerne, og selv hans egen mand/kæreste David Burtka er med, som en ''gay for hire'' der afpresser NPH for penge for at lege hans partner... og så er han også hans crack-pusher, jamen det er sgu da genialt fundet på HELT ÆRLIGT!!!!!

"A Very Harold & Kumar Christmas", er dog langt fra den perfekt komediefilm og dens pålagte 3D effekter virkede en smule irriterende, men som en dicideret ´´stoner comedy´´, ja så scorer filmen høje toppoint!

Håber rent faktisk på en 4'er, det er hvertfald hvad NPH lover i filmen :)

Ret din egen anmeldelse af Very Harold & Kumar Christmas, A - klik her

Start en debat om filmen Very Harold & Kumar Christmas, A - klik her

Start en debat om denne udgave af Very Harold & Kumar Christmas, A (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45