An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Prom Night (Brittany Snow) (Unrated) (DVD) Prom Night (Brittany Snow) (Unrated)

CTR19118 / UPC# 043396191181

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Newmarket - 2008
USA - Farve - 88 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Prom Night
Instruktør: Nelson McCormick
Medvirkende:
Donna Keppel  Brittany Snow
Bobby  Scott Porter
Claire  Jessica Stroup
Lisa Hines  Dana Davis
Ronnie Heflin  Collins Pennie
Michael  Kelly Blatz
Detective Nash  James Ransone
Crissy Lynn  Brianne Davis
Rick Leland  Kellan Lutz
Ms. Waters  Mary Mara
Vis alle medvirkende...
Stikord: Prom Night
Remake / reboot
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 4.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Prom Night 2008'

Donna glæder sig til sit afdansningsbal, hvor hun sammen med alle sine venner skal skabe masser af gode minder til fremtiden - minder, som Donna håber kan udslette de grusomme, hun bærer rundt på fra fortiden. Desværre bliver aftenen langt fra som planlagt, da en koldblodig morder besat af hævn beslutter sig for at udslette Donna, hendes venner og alle, der fester netop denne aften. Årets store bal udvikler sig hurtigt og brutalt til en aften, alle vil huske - hvis de overlever.

Prom Night er en genindspilning af den amerikanske kultgyser af samme navn fra 1980, hvor Jamie Lee Curtis spillede en af de bærende roller. I denne nye version spilles Donna af Brittany Snow (American Dreams).
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Prom Night (Brittany Snow):

Anmeldt af Monkeyman, København S 12. marts 2012
A night you'll NEVER remember!!!!
Alt hvad du har hørt om filmen er sandt!!! Den stinker!!!

Originalen fra 1980 var heller ikke just noget mesterværk, nej langt fra, men "Prom Night" anno 2008 er med garanti noget af det værste ´´piece of shit´´ jeg til dato har set.
Filmens målgruppe må klart være snotforkælede teenagere fra Iphone-generationen, hvis største glæde her i livet er at bruge tid på at se musikvideoer og idéforladte reality-shows... ja, undskyld nu kører fordommende!

Men det er dog rigtigt at det hér er en über sublim ringe film, som underligt og tragisk nok har et rimelig høj ´´production value´´, da filmen er udgivet af større filmselskaber.
Alt var så forudselig og klichéfyldt til et punkt, hvor jeg var ganske overrasket ovet at jeg i løbet af de 88 minutter endnu ikke havde skåret min halspulsårer over af ren irritation.
"Prom Night" må også være én af de mindst gory slasherfilm jeg har set, javist ser vi lidt blod her og der, med ellers består mordene kun af et par enkelte knivstik i maven... og det er så det, og her spørger jeg: Er det ikke egentlig meningen, at man i slasher-genren skal ha' gore og effektive/alternative metoder at gøre det af med folk på? For i så fald, så fejler filmen også hér!

Derudover må jeg også lige komme med en enkelt bemærkning omkring selve traditionen Prom Night, hvilket er det amerikanske pendant til til vores danske gallaaften på diverse gymnasier.
For denne tradition virker for mig som noget være gang pjat!
Fyrene skal altid give deres date en blomst der ligger inde i et grimt plastiketui, og pigerne for luftet deres vilde prinsesse-fetish ud, på et niveau der virker kvalmende!!! Men det hører jo med til den sukkersøde amerikanske drøm..... så så Monkeyman, nu ikke flere fordomme!

Men det jeg vist prøver at sige er... drop filmen.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. februar 2010
Remake
Kønsløs og fuldkommen blodfattig slasher med minus appel. Det er svært at forestille sig hvilke tanker instruktøren har gjort sig inden han begav sig igang med dette komplet dødfødte projekt. At sige at filmen begår alle de klassiske fejl i bogen ville være at give den alt for meget credit, for det ville forudsætte at filmen havde en idé eller en koherens. Der er intet at finde af dén slags her.

Anmeldt af Elvizz, Faxe 21. januar 2010
Dummere end politiet tillader
Kender I det ?....man ser en film hvor man sidder og ønsker at morderen får held til at udrydde alle medvirkende så hurtigt som muligt??

Det lykkes desværre ikke i denne...men hvis sandheden skal frem så er det vel egentlig instuktøren og manuskriptforfatteren der burde aflives i stedet ?

Mage til L... skal man vitterlig lede længe efter og der er absolut ingen formildende omstændigheder. Alt er dybt utroværdigt og forudsigeligt...og alle agerer dummere end politiet tillader...også politiet for en sikkerheds skyld. Morderen skal forstille at være besat af en college pige der spilles af en hårdt pumpet Brittany Snow som skal forestille at være lækker steg....Ak ja..ak ja...surt show at der ikke findes netto-piger i USA, så havde man da i det mindste haft noget kønt at kigge på.

Utroligt at der i filmbranchen kan findes kapital til at financiere sådan noget makværk.

Ret din egen anmeldelse af Prom Night (Brittany Snow) - klik her

Start en debat om filmen Prom Night (Brittany Snow) - klik her

Start en debat om denne udgave af Prom Night (Brittany Snow) (Unrated) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45