An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Randolph Scott Western Collection (Blu-ray) (BD) Randolph Scott Western Collection (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Randolph Scott Western Collection (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 499.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 8/6-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Randolph Scott Western Collection (12 film) - 1943-1960 Ønskeliste
Blu-ray-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 6.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Randolph Scott Western Collection (12 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 4. maj 2021
Rå Randolph

Hangman's Knot ** ½

Ganske underholdende handlingswestern om en gruppe sydstatssoldater der er på flugt med en bunke guld på slæb. Snart er de mærket bytte for nogle lovløse der udgiver sig for at at være lovens håndlangere. Udmærket sat i scene, selvom den sine steder er en smule omstændelig og filmens første halvdel er klart den bedste. Randolph Scott er god i hovedrollen og der er fin support fra en ung Lee Marvin og Donna Reed pynter gevaldigt. Næppe nogen markant film i genren, men mindre kan som bekendt også sagtens gøre det.

Anmeldelsen gælder en version af filmen der spiller i 78 min. men der eksisterer åbenbart udgaver der er væsentligt længere.

The Tall T ***

En rigtig matiné-western med et fint cast, men måske nok en smule tynd i betrækket, når det kommer til plot. Heldigvis er filmens billeder og locations ganske gode ved øjet, og historien er godt disponeret - i øvrigt omsat til film af Burt Kennedy. Lidt farveløst score, men alt i alt er håndværket i orden. Hele problematikken med Boones tvetydige karakter synes jeg er udmærket formidlet, og Scotts flegmatiske rancher der pludselig forvandles til en handlingsmand, synes jeg også fungerer helt fint. Det er med til at give filmen sin styrke.
Scott medproducerede.

Decision at Sundown ***

To mænd rider ind i den lille flække Sundown og snart er der vendt op og ned på alle hidtidige magtbalancer i det søvnige præriesamfund. Overraskende elegisk western med en helt, der viser sig at være noget mere sammensat end man ellers normalt ser, og Randolph Scott er rigtig god i hovedrollen som den desperate hævner. Ganske spændende fortalt og med en atypisk slutning. Fotograferet af Burnett Guffey. Filmen er muligvis ikke så tæt komponeret som mange af instruktørens øvrige film - herunder "Ride Lonesome" - men både dramatisk og tematisk gør den et stort indtryk og forbliver i erindringen.

Buchanan Rides Alone ***

Randolph Scott spiller en djærv texaner der ankommer til en lille flække og bliver involveret i en fejde, frarøvet sine penge og anklaget for mord. Ganske underholdende handlingswestern af Budd Boetticher, der var lidt af en genrespecialist og godt vidste hvordan kagen skulle skæres. Glimrende farvebilleder af Lucien Ballard der havde helt styr på hvordan man kiggede igennem et filmkamera. Godt støttespillerkorps der bl.a. er befolket af L.Q. Jones og Peter Whitney som farlige "landsbytosser" og Barry Kelley som rådden sherif. Tol Avery er dommeren der kommer galt afsted. Plottwist følger på plottwist i denne fængende film, hvor én af de mange taglines lød:
" DOUBLE HANGING -- DOUBLE THRILLS!"

Ride Lonesome ***

Dusørjægeren Ben Brigade (Randolph Scott) fanger banditten Billy John (James Best) og selvom dennes bande er lige i hælene på dem og Brigade tillige skal forsvare en smuk enke (velformede Karen Steele med en særdeles påtrængende fysiognomi) mod indianerangreb og han ovenikøbet må alliere sig med to omstrejfere (Pernell Roberts og James Coburn), så lader han sig ikke anfægte af noget. Særdeles velformet western om den sammenbidte enspænder der holder sig målet for øje uanset de udfordringer der møder ham. Skarp dialog og en velovervejet opbygning af historien skaber den nødvendige indre og ydre spænding og billedsiden af Charles Lawton Jr. udgør en væsentlig del af filmens appeal. Scott medproducerede og Burt Kennedy skrev denne vigtige film som også byder på en afdæmpet Lee Van Cleef som bandelederen. Coburns filmdebut.

Comanche Station **

Randolph Scott spiller den stoiske ex-cowboy Jefferson Cody der mod sin vilje bliver beskytter for en ung kvinde, der er sluppet væk fra nogle comanches, men da der er blevet udlovet en dusør for at bringe hende hjem, kommer han på kollisionskurs med nogle tidligere bekendte der ikke sådan uden videre vil lade så mange penge gå deres næse forbi. I modsætning til tidligere af instruktørens skarpt tegnede westerns er det svært her at se hvad den egentlige konflikt er, hvorfor filmen hurtigt bliver uklar i sit forehavende. Velspillet og med flot sceneri er det dog en betagende oplevelse, men dramaet udebliver. Skrevet af Burt Kennedy og måske en film der skal ses et par gange.

Skriv din egen anmeldelse af Randolph Scott Western Collection (12 film) - klik her

Start en debat om filmen Randolph Scott Western Collection (12 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Randolph Scott Western Collection (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest