An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hot Rod  (DVD) Hot Rod

af Paramount PHE9323 / UPC# 5014437932334

Hot Rod  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2007
USA - Farve - 88 min
Ønskeliste
Komedie
Filmens specifikationer
Original titel: Hot Rod
Instruktør: Akiva Schaffer
Medvirkende:
Rod Kimble  Andy Samberg
Kevin Powell  Jorma Taccone
Dave  Bill Hader
Denise  Isla Fisher
Marie Powell  Sissy Spacek
Frank Powell  Ian McShane
Jonathan  Will Arnett
Barry Pasternak  Chris Parnell
Richardson  Chester Tam
Homeless Dude  Mark Acheson
Vis alle medvirkende...
Stikord: Motorcykler
Nørd
Stuntman / stunts
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Ja Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Hot Rod:

En fantastisk, uforudsigelig og hårdtslående komedie! Andy Samberg (Saturday Night Live) spiller hovedrollen som Rod Kimble, en stuntman med et falsk overskæg og en drøm. Rod har aldrig gennemført et stunt med succes, og hverken familie eller venner tager ham særlig alvorligt. Og så ynder hans stedfar Frank oven i købet at bruge ham som sin personlige boksebold. Men Rod har ikke tænkt sig at lade den slags småproblemer afholde ham fra at gennemføre sit livs stunt!

Med på rollelisten er også Isla Fisher (Wedding Crashers) og Ian McShane (Shrek den Tredje). Hot Rod er "hylende morsom fra start til slut" (Rossiter Drake, The Examiner), og morskaben når helt nye højder, da Rod trodser døden for at vinde pengepræmien, erobre pigen og - ikke mindst - opnå respekt.
Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

  • Audio: Engelsk DD5.1
  • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, hollandsk
Ekstramateriale:
  • Kommentarspor med Akiva Schaffer, Andy Samberg og Jorma Taccone
  • Dokumentar: Ancestors Protect Me - Behind the Scenes of Hot Rod
  • Slettede og forlængede scener
  • Outtakes
  • Original trailer
  • ...and more!

Brugerne skriver om Hot Rod:

Anmeldt af lookalot, København K 28. april 2011
stuntman-wanna-be
Efter de første 15 minutter i selskab med Hot Rod, var jeg meget tæt på at lukke ned for filmmaskinen, pille skiven ud, uden at ta hensyn til fedtfingre, åbne vinduet og bruge den som en én-gangs-frisbee!
Jeg fandt humoren plat på den ufede måde, og syntes at karakteren som Andy Samberg spiller var pisse irriterende etc..
Men jeg valgte af ren og skær dovenskab, at blive "hængende" på lidt endnu, og til min store overraskelse, så blev filmen bedre og bedre (læs: sjovere og sjovere), samtidigt med at den blev mere og mere grotesk, plus at man faktisk kom til at få lidt sympati for Samberg´s karakter. En del af filmens jokes falder til jorden, men mange fungerer og der sker noget skørt hele tiden. Er du til film som old school, anchorman etc..så vil der nok være noget at komme efter her.

Anmeldt af Monkeyman, København S 10. juli 2008
Hjemmelavet stuntmand
Med lidt speciel humor og 80'er glimmerrock i baggrunden, følger vi den unge selvudnævte stuntmand Rod Kimble, der ikke ligefrem har talent. Men da hans stedfar ligge døende derhjemme, og strækt har brug for 50.000 dollars til en hjertetransplantation, går det op for Rod, at han kan skaffe pengende, hvis han kan præstere et kæmpe hop over 15 skolebusser, så nu må vise hvliken støbning han er lavet af.

''Hot Rod'' er generelt ikke en særlig fed komediefilm, dog selvom jeg godt kunne grine af de talentløse stunts som hovedpersonen Rod udfører.
Men humoren var ikke lige min smag, som minder lidt a la ''Napoleon Dynamite'', som jeg heller ikke syntes var ret god.
Men i valget mellem at vraget eller vælge, burde jeg nok ha' valgt at vrage denne film.

Anmeldt af René, Åbyhøj 21. marts 2008
"Man behøver ikke spise hele ægget for at vide, at det er fordærvet" ....
.... lyder et ordsprog. Præcis sådan har jeg det med filmen "Hot Rod". 21 minutter og 18 sekunder inde i filmen fik jeg pludselig en lysende klar åbenbaring: "Det bliver altså ikke bedre end dét her; herfra kan det kun gå yderligere ned ad bakke" - ligesom med den forlængede rulletur, som Rod Kimble (Andy Samberg) omtrent fem minutter tidligere tog ned ad en bjergside. Så dér mistede jeg lysten til at pine mig selv yderligere. Nå, men til sagen:

Rod's plejefar er blevet syg, meget syg. Faktisk så syg, at han risikerer at dø af det, hvis der ikke skaffes 50.000 dollars til en hjerteoperation. Og det er jo lidt træls. For stedfaderen kan jo ikke bare lægge sig til at dø, uden Rod forinden har vundet hans respekt. Altså sætter Rod sig for at alliere sig med sine (hele tre) venner, og selv forsøge at skaffe pengene. Dette kan opnås ved at udføre verdenshistoriens farligste stunt: At springe over 15 busser på én gang. Rod ejer ganske vist kun en kikset Puch Maxi knalleret, og har i øvrigt nul talent for farlige stunts, overhovedet. Men det afholder ham nu ikke fra selv at tro på projektet.

Filmen gør sig de vældigste anstrengelser for at fremstå som morsom, men der er vist mere tale om en irriterende (og insisterende) omgang jødisk lavhumor. Mange gange i løbet at de knap 22 minutter af filmen, som jeg rent faktisk sad og så, havde jeg den største lyst til at slå Andy Samberg i hans irriterende fjæs med en stegepande, og derefter strangulere ham. Og det er jo unægtelig lidt af et problem, hvis en film er i stand til at afgive sådanne følelser, der er en massemorder værdig. Jeg vil tro, at man nok enten skal besidde en ganske særlig form for humoristisk sans, eller være i 24-timers direkte kontakt med sin indre drengerøv, for at kunne sætte pris på denne film. Eller måske bare være helt vild med Andy Samberg, som 'morsom fyr' på film. Hvad ved jeg?

Jeg ved ærligt talt ikke, hvordan filmen slutter - 21 minutter og 18 sekunder er trods alt en helt ny rekord for mig - men jeg kan da altid gætte på noget i retning af: "Efter at ha' gået så grueligt meget igennem (og lagt beslag på tilskuernes overbærenhed) udfører Rod Kimble alligevel sit mageløse stunt, vinder pigen, de 50.000 knitrende dollars, og sin stedfars respekt. The End". Mind mig i øvrigt lige om for fremtiden at holde et vågent øje med Akiva Schaffer og Andy Samberg - så jeg derved undgår at begå den samme fejltagelse: At købe eller se flere af d'herrers tåbelige film.

Anmeldt af Dennis Karimi, Dragør 31. december 2007
ikke anbefale for over 11 år.
spille af tid og strøm til at se den. :-(

Anmeldt af Kim Pedersen, Sorø 12. december 2007
syg griner
Helt sikkert en af de sjoveste film jeg nogensinde har set, alt for syg griner..Den forstår at kamme over over på den fede måde, uden at gå hen og blive for meget... Den kan jeg varmt anbefale... Rod Kimble RULE!!!

Ret din egen anmeldelse af Hot Rod - klik her

Start en debat om filmen Hot Rod - klik her

Start en debat om denne udgave af Hot Rod - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45