An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ring (Hideo Nakata)  (DVD) Ring (Hideo Nakata)

Udgivet 18. marts 2019 af Arrow FCD1866 / UPC# 5027035020358

Ring (Hideo Nakata)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1998
Japan - Farve - 98 min
Ønskeliste
GysAsian CinemaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Ringu
Dansk titel: Ring, The
Instruktør: Hideo Nakata
Medvirkende:
Reiko Asakawa  Nanako Matsushima
Mai Takano  Miki Nakatani
Ryuji Takayama  Hiroyuki Sanada
Tomoko Oishi  Yuko Takeuchi
Masami Kurahashi  Hitomi Sato
Takashi Yamamura  Yôichi Numata
Yoshino  Yutaka Matsushige
Yoichi Asakawa  Rikiya Otaka
Shizuko Yamamura  Masako
Dr. Heihachiro Ikuma  Daisuke Ban
Vis alle medvirkende...
Stikord: Mystery / Mysterium
Ringu / The Ring
Forbandelse
Overnaturligt / okkult
Spøgelser / ånder
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Japansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 36

Gennemsnit: 8.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Søren

Hideo Nakatas originale Ring

Ring 1: Reporteren Reiko laver en historie om "urban legends", da hun støder på historien om det forbandede videobånd. Ser man båndet, dør man præcis en uge efter! Da hun finder en kopi af båndet, kan hun selvfølgelig ikke nære sig. Hun ser båndet. Alt for sent går det op for hende, at historien er sand, og nu starter en kamp mod uret for at opspore båndets oprindelse og hæve forbandelsen. Det viser sig, at båndet er gennemsyret af den synske pige Sadakos ånd, der er ude efter hævn for den forfærdelig måde, hun døde på. Men da det går op for Reiko, hvordan det hele hænger sammen, er tiden næsten løbet ud. Det eneste, hun kan gøre, er at prøve at redde sin lille søn Youichi, der også har set videobåndet.

Ring 2: Liget af en kvinde er blevet fundet i en brønd, der menes at have været lukket i 30 år, men en obduktion fortæller, at hun er død inden for det sidste års tid. Da kriminalinspektør Omuta starter med at opklare sagen, får han at vide af en gammel mand, at kvindens navn er Sadako.
    I mellemtiden opsøger Takano Mai, i fortvivlelse over sin elsker Ryujis død, hans ekskone, tv-reporteren Reiko, men finder ud af, at både hun og hendes søn Yoichi er forsvundet. En anden reporter, Okazaki, arbejder på samme sag som Reiko: et videobånd, der dræber alle, som ser det, inden for en uge, hvis det ikke vises til en anden person.
    Okazaki får en kopi af videobåndet fra Kanae, en ung student, som også har set det, og Okazaki lover hende at se det for at hæve forbandelsen over hende. Okazaki ser dog aldrig båndet, og Kanae dør. Okazaki opdager senere, at det ikke er muligt at slette afsnittet med Kanae fra båndet.

At sammenligne Ring og Ring 2 er som at sammenligne Alien og Aliens. Det er ikke til at nægte, at de hører til i samme univers og har samme udgangspunkt, men det er vidt forskellige film. Ring 2 er langt fra så uhyggelig som den første. Den er mere konkret i sin fremgangsmåde, og man får forklaret mere af båndets oprindelse, hvilket gør, at en del af mystikken forsvinder. Men fortællestilen er intakt, så man er stadig ved at tisse i bukserne, hver gang Sadakos ånd viser sig. Filmen er milevidt fra de amerikanske samlebånds teenie-gysere, og alene af den grund er den et kig værd. For at udnytte filmens stemning til fulde, anbefaler vi, at du slukker lyset og sætter dig alene og ser den. Det skal dog lige siges, at vi efterfølgende fralægger os ethvert ansvar for din mentale tilstand.

Ring 0: Dette er tredje (og sidste?) del af Hideo Nakata & Kôji Suzukis monsterpopulære horror-serie om et mystisk VHS-bånd, der dræber enhver, der er så uheldig at smække det i en VCR.
    Titlen er Ring 0 (ikke Ring 3), idet her er tale om en "prequel" til den første Ring. Handlingen udspiller sig således før nummer 1, og her får man forklaringen på, hvordan Sadako blev den forstyrrede sjæl, som senere skulle terrorisere og myrde nysgerrige video-kiggere.
    Sadako er denne gang en ung skuespillerinde, der må leve med en striks instruktør og en fjendsk rollebesætning. En ubehagelig sladderbladsreporter snager i hendes familierelationer, og mærkelige ting begynder at ske omkring hende.

Klik her for relaterede DVD-titler.
David

Brugerne skriver om Ringu (Hideo Nakata):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 17. april 2006
Pas på hvad du ser!
Jeg er enig med Borgen i hans betragtninger over filmen. Efter at have set "Dark Water" havde jeg visse forventninger til denne film, men de blev ikke indfriet. Historien er fængende nok, og der er også et par gode chok-effekter, men filmens rytme er simpelthen for kedelig til at man interesserer sig synderligt for det hele. Filmen mangler i den grad nerve, og Nakata går lidt i ring (hø-hø) med sine virkemidler, så man alt for hurtigt afkoder filmen.

Anmeldt af Borgen, København NV 19. november 2005
Desvære var jeg en anelse skuffet over den første af de orinale Ring film. Filmene har jo været en gigantisk økonimisk succes, men jeg synes flere dele af filmen ikke falder så heldigt ud. Ideen omkring det mystiske videobånd er god, men dets cirkulation mellem mennesker virker ikke sandsynlig. Samtidig er midter delen unødvendig klodset lang.
Til plusserne tæler klart gysene. Starten og slutningen fanger virkelig Nakatas ekstremt effektive horror stil - man kan mærke hårene rejse sig. Men der filmen som helhed for få. Jeg vil klart anbefale Dark Water i stedet

Anmeldt af Bimmerfan, Nørresundby 11. maj 2005
God film!!!
Filmen er meget gyselig, ihverfald en af de bedste gysere jeg har set, den kan samlignes med den amerikanske version af 1 eren, tor at 2 eren bliver endnu bedre

Anmeldt af Pinhead, Herning 14. april 2005
God !!!!!!!!!!
Jeg købte den på DVD i påskeferien, og så den dagen efter. Jeg syntes den har en god uhyggelig stemning. Jeg syntes også den høre til blandt nyere klassikere. Jeg syntes det med at det er et videobånd man dør efter at set er god fundet på! Skal da også se Exorsisten og Poltergeist, der også skulle høre til blandt de uhyggeligste horrorfilm der er lavet. Men tag at se the Ring ! den er bare god!!!! Og se den helst alene, en mørk aften!!!!!

Anmeldt af Jesper Andersen, Taastrup 3. maj 2004
Min første japanske film!
Og så er den sgu god.
Ret uhyggelig.

Ret din egen anmeldelse af Ringu (Hideo Nakata) - klik her

Deltag i debatten om filmen Ringu (Hideo Nakata) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Ring
Southpaw

Ring (Hideo Nakata) (Blu-ray) Ringu (Limited Edition) (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2002/02/22 19:36:02 IP: Logget Svar...

Scanbox skulle nakkeskydes

jeg fik det fysisk dårligt, da jeg læste bagsideteksten på den danske "the ring" dvd-udgivelse. i et feberagtigt forsøg på at lokke udenforstående potentielle købere på krogen går Scanbox alt alt for langt og AFSLØRER FANDME PLOT-TWISTET i synopsen... så'n nogle spassere!!! the ring er en mesterlig japansk gyser, men det hjælper nok ikke på filmoplevelsen at få fortalt hvad det hele ender med... så se the ring, men læs for alt i verden ikke teksten på den danske udgivelse!!!
dena

Sendt 2002/04/10 06:09:56 IP: Logget Svar...

Ring

SGU!!!
Lazz

Sendt 2002/04/26 14:57:24 IP: Logget Svar...

Idioter!

Ja, hvad laver Scanbox? Jeg var ikke blevet skræmt af en film længe, men efter at have set Ring kunne jeg faktisk ikke sove! Sadako er nok den mest uhyggelige lille pige jeg nogensinde har set!
Derfor sagde jeg til mine forældre at de skulle tage og leje den, og da jeg så satte mig til at se filmen med dem, vidste de allerede hvad det hele gik ud på. Og det, selv om jeg havde advaret dem mod at læse bagpå! De labaner.
Moe

Sendt 2002/08/13 10:43:23 IP: Logget Svar...

The Ring er en af de mest skræmmende gysere jeg har set....
Ikke siden Eraserhead, har jeg haft det så dårligt efter at have set en film.
Kanon !!

Jeg turde faktisk ikke se den færdig da jeg først havde sat mig til at se den. Så jeg så den færdig dagen efter - da det var blevet lyst... Fuck hvor er jeg en kylling....

Jeg har seriøst tænkt på at lave et nyt cover til den danske video, for det er da noget af det mest AMATØR AGTIGE jeg længe har set.

Men filmen fortjener 4 stjerner ud af 5 - SE DEN (Alene om aftenen, hvis du tør)
jasonx

Sendt 2003/06/02 14:46:35 IP: Logget Svar...

spooky

skummel film
linneberg

Sendt 2003/08/03 15:11:38 IP: Logget Svar...

jeps, den er ond
Christian

Sendt 2003/09/24 12:45:35 IP: Logget Svar...

ok

Jeg har set den og ja den er uhyggelig. Men man kan godt være to. Men det er også det.

Start en debat om denne udgave af Ring (Hideo Nakata) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45