An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Lost Highway (Blu-ray) (BD) Lost Highway (Blu-ray)

Udgivet 4. juni 2012 af Universal 8288808 / UPC# 5050582888089

Lost Highway (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1997
USA - Farve - 135 min
Ønskeliste
DramaKriminalfilmThrillerFilm Noir
Filmens specifikationer
Original titel: Lost Highway
Instruktør: David Lynch
Medvirkende:
Fred Madison  Bill Pullman
Renee Madison   Patricia Arquette
Peter Dayton  Balthazar Getty
Mystery Man  Robert Blake
Sheila  Natasha Gregson Wagner
Arnie  Richard Pryor
Candace Dayton  Lucy Butler
Phil  Jack Nance
Guard Henry  Henry Rollins
Steve Vincencio  Giovanni Ribisi
Vis alle medvirkende...
Stikord: Neo Noir
Fængsel
Gangster
Meta-film
Surrealisme
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 35

Gennemsnit: 9.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Morten K.

Lost Highway

En stakkels jazzmusiker plages af tanken om, at hans kone er ham utro. Bedre bliver det ikke, da han senere bliver anklaget for at have myrdet hende!
    En ung bilmekaniker bliver af en fristende smuk kvinde draget ind i et net af løgne og bedrag. Deres skæbner bliver knyttet sammen ved det, at de personer, der gør deres liv så besværligt, måske er én og samme person.
    Og gennem en række mystiske og utrolige hændelser - som faktisk sætter spørgsmål ved deres egen identitet - knyttes de endnu tættere sammen. De kastes ud i en mental rejse fyldt med visuelle og lydmæssige oplevelser. Hvem er hvem, og hvem har gjort hvad?

Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Lost Highway:

Anmeldt af Pernille Andersen, Aalborg 20. marts 2011
Fantastisk, men mystisk
Lost Highway Jeg må indrømme, at jeg havde svært ved at forstå Lost Highway, da jeg først lige så den - dette højst sandsynligt fordi jeg så den på den forkerte måde, med en for simpel indgangsvinkel.
Inden man ser filmen, skal man være forberedt på at blive taget med ind i Lynch's surrealistiske skildring af en mands forstyrrede sind. En mands smerte over sin kones utroskab udvikler sig til en form for personlighedsspaltning, idet han får skabt sin egen virkelighed for at slippe væk fra smerten, som utroskaben volder ham.
Karaktererne i filmen skal ikke altid ses som faktiske personer, men som menneskelige skildringer af følelser. Her dukker den unge mekaniker Pete pludselig op; i ham kan Fred udleve i sin egen virkelighed, som han selv ønsker at se den ("I don't like cameras. I like to remember things my own way. Not necessarily the way they happened.") Findes Pete overhovedet - eller er han blot "det andet jeg" hos den skizofrene Fred?
Pete får fingrene i den smukke Alice - fristelsen - som minder utrolig meget om det forførende ved Renee (Freds utro kone), som Fred ønskede, han kunne få, men som aldrig var hans alene ("You'll never have me"). Er Alice virkelig, eller er hun endnu en imaginær person opfundet af Fred? Og hvem er The Mystery Man egentlig - en følelse eller en faktisk person?

Virkelig visuelt smuk film med masser af dybde, mystik og symbolik, og man skal gerne se den flere gange, før man forstår hele filmen. For ikke at glemme det fantastiske soundtrack. En rigtig god film, når først man lige får alle tingene på plads!

Anmeldt af V, Frederiksberg C 28. august 2009
Det traumatiske møde mellem det reale og det fantasmagiske
Denne film er sammen med Blue Velvet en af Lynch's bedste hvor de to verdener - det reale, begærets verden og den fantasmagiske verden skildres i en slags had/kærligheds-afhængighedserklæring, en slags symbiose der måske kan kaldes "virkeligheden".
Det kan anbefales at studere en smule Lacan for at få et bud på hvordan de to verdener fungerer, men det gode ved Lynchs film er at de giver beskuerens egne personlige forhold til det reale og det fantasmagiske (hvis det ord ellers "eksisterer") plads til at have sit eget liv.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 17. november 2007
Bare helt lost?
Jeg må indrømme, at efter 40 minutter var jeg godt og grundigt smidt af. Excentricitet må være Lynch´s varemærke, men det kan også blive for underligt. Filmen skal selvfølgelig ses igen.

Anmeldt af Kim, København S 1. juli 2007
Vidunderligt uforståelig
Jeg fatter ikke særlig meget af denne film, men jeg ønsker heller ikke at forstå den. For så har jeg en undskyldning for at se den igen. At bruge musik med David Bowie og Lou Reed sammen med Marilyn Manson og Rammstein er mildest talt eccentrisk, men fungerer perfekt.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 28. maj 2005
Hmm...
Jeg må blankt indrømme, at jeg simpelthen ikke er intelligent nok til at forstå, hvad idéen med Lost Highway er. For mig at se, er det et abstrakt maleri, som afslører sig med nye detaljer hver gang jeg ser den. Men jeg er ikke sikker på, at det er intentionen med den fra hr. Lynch's side af.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 28. maj 2005
Mere Mystik fra Lynch
God blanding af gys, humor, mystik, thriller og drama. Lynch har ikke været så mystisk siden Eraserhead. Det er ofte svært at forstå, hvad der foregår, men det er muligt, at en stor del af plottet er en drøm. Under alle omstændigheder er det en film, som man skal se adskillige gange.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 23. september 2004
Jeg fatter den stadig ikke!
Den eneste Lynch-film, hvor plottet stadig er et mysterie for mig... Jeg er kommet med mange bud, men er ikke sikker på noget af det..

En sindsygt fed film - med good looking Patricia Arquette...grrr!
En stor film af Lynch!

Ret din egen anmeldelse af Lost Highway - klik her

Start en debat om filmen Lost Highway - klik her

Start en debat om denne udgave af Lost Highway (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45