An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Shoot 'Em Up  (DVD) Shoot 'Em Up

NEWL1000035231 / UPC# 794043112331

Shoot 'Em Up  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. New Line Cinema - 2007
USA - Farve - 86 min
Ønskeliste
ActionKomedieKriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Shoot 'Em Up
Instruktør: Michael Davis
Medvirkende:
Smith  Clive Owen
Hertz  Paul Giamatti
Donna Quintano  Monica Bellucci
Hammerson  Stephen McHattie
Lone Man  Greg Bryk
Senator Rutledge  Daniel Pilon
Baby Oliver  Sidney Mende-Gibson
Baby Oliver  Lucas Mende-Gibson
Baby Oliver  Kaylyn Yellowlees
Baby's Mother  Ramona Pringle
Vis alle medvirkende...
Stikord: Krudt og kugler
Vold
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 21

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Shoot 'Em Up

Nu om dage er en god voldsfilm et sjældent syn, fordi alt skal være åh, så sødt og pænt, så alle de små børn kan gå i biografen uden at skulle have terapi. Det efterlader så alle os andre - der sagtens kan se en film, der svømmer i blod og hjernemasse, uden at blive psykopater af den grund eller uden at få forstyrret vores nattesøvn - med en række middelmådige actionfilm, der er så ligegyldige, at man får lyst til at skyde sig selv bare for at få lidt gang i gaden.
     Men så får vi pludselig en film som Shoot 'Em Up. Her er tale om en rigtig "heroic bloodshed" film. Den slags, vi håbede, John Woo ville spytte ud, til han blev blå i hovedet, efter han satte sin fod i USA. Filmen starter med et brag. New Line logoet glider elegant ind i billedet for derefter at blive skudt i stykker! Og så er vi i gang!

Vi ser en mand, kaldet Mr. Smith (Clive Owen), sidde på en bænk og spise en gulerod. Da han overværer et optrin - en stodder jager en gravid kvinde - beslutter han sig for at gribe ind. Få øjeblikke senere er kvinden død, han står med et nyfødt barn i hånden, omringet af bevæbnede mænd, der gør alt, hvad de kan, for at slå dem begge ihjel. Smith må løbe for livet, men de bevæbnede mænd, anført af psykopaten Hertz (Paul Giamatti), løber efter.
     Det, der følger, er et 1,5 times voldsorgie, hvor alt, der kan skydes, bliver skudt, og alle dør på den mest opfindsomme maner. Filmen benytter enhver undskyldning til at dvæle ved de voldsomme herligheders smukke detaljer: Se Smith sejle igennem luften som en akrobat, mens håndlangerne falder som fluer, blodet flyder, og de tomme patronhylstre danser hen over asfalten.

Clive Owen, der er skabt til at have en pistol i den ene hånd og en Oscar i den anden, leverer en uendelig cool præstation i hovedrollen. Alt ser sejt ud, når han gør det. Se ham bare slå en mand ihjel med en gulerod! Undervejs møder Smith luderen Donna, spillet af Monica Bellucci, med den mest bløde, vulgære, sexede... accent. Hvor er det befriende, at fine franske dramaer og masser af Oscar-nomineringer ikke har gjort trekløveret Owen, Bellucci og Giamatti for gode til at deltage i et solidt, underlødigt voldsorgie som dette.

Shoot 'Em up er ganske enkelt sublim underholdning. Synd, at de kun uddeler Nobels fredspris. Hvis der var en Nobels voldspris, ville denne film være en sikker vinder.
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Kommentarspor med instruktøren Michael Davis
  • Featurette: Ballet of Bullets – Making Shoot ‘Em U
  • Fraklippede scener
  • Scene animatics
  • Trailers

Brugerne skriver om Shoot 'Em Up:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 9. maj 2010
Monica er meget sød
At dømme efter omtalerne her under er mange, der holder af action, beskedne og ikke særligt krævende mennesker. Tre til fire stjerner for dette ukærligt tilberedte fastfood måltid, hvor føden retteligt består af halvt gennemtyggede rester fra snart en række films mere solide og proteinrige opdækninger, er næsten at slikke den hånd, der slår én. Bevares, Monica Bellucci er sød at skue og det er Clive Oven såmænd næsten også. Paul Giamatti er åbenbart gået ind på det forkerte set - nogen burde have opdaget det.
Men hvad er det for en idiotisk tendens, at denne type film ikke behøver en historie? En krønike? Eller bare en spændende montage? Gaaab.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 20. marts 2010
Koncert for skydevåben
Pumpet action fra start til slut med en lydside der er en lang skydevåbenskoncert. Tonsvis af usandsynlig og sjov action med en gulerodsgnaskende helt, der viser interessante måder at slå ihjel på med en gulerod. Problemet med filmen er bare at den ikke er stramt nok redigeret, der er Hong Kong drengene, og John Woo i særdeleshed bare skarpere. Underholder kvalificeret i dens 86 min spilletid. Sluttekstsekvensen er i øvrigt ret sjov.

Anmeldt af lookalot, København K 17. marts 2010
skyd dem op
Dét der i dén grad klæder en film som Shoot Ém Up, er at den ikke er pretentiøs, den ved hvad den er, hvad den kan og vil. Om man må virkelig sige at den leverer varen, det er lang tid siden jeg har set så vellykket hovedet-under-armen-og-bare-der-ud-af-over-the-top-action! Filmen er ultravoldelig og blodig, men det hele bliver leveret med et stort glimt i øjet, og mange af scenerne er så overdrevne at det næsten går hen og bliver tegneserieagtigt, men dét synes jeg kun er et plus for filmen.

Paul Giamatti er måske nok noget fejlcastet som super skurk, men han er stadigvæk meget underholdende at se og høre på.


Anmeldt af shilka, Køge 19. september 2008
Papir tyndt plot
Jeg så denne film hos en ven så jeg var forberet på en hjernedød action film og det var den så også men det betyder ikke den er dårlig. Jeg tænkede hvad fanden dem skal der også være plads til og efter 2-3 min inden filmen blevet den første person slået ihjel (med en gulerod LOL) og efter det var det ikke andet end den ene skyde scene efter den anden hvor de bruge mere ammo end de fleste stater i afrika gør på et år med halv sjove replikker imellem dem.
Alt i alt en ok film ikke fantasik men heller ikke dårlig

Anmeldt af HVJ, Hejls 8. juli 2008
Først komisk, så tragisk, så deprimerende
Det er ikke bare en drøm: filmen er virkelig gennemført idiotisk. Men også bare gennemført: musikken, replikkerne, handlingen (?) og sammenhængen er grotesk stupid. Lidt bondefangeri at ellers udmærkede skuespillere ved deres blotte deltagelse i en film får lokket godtroende DVD-lejere ind i dette inferno af dumhed. Det er ikke en drengerøvsfilm men ganske enkelt en film for ubegavede lavet af en ubegavet.

Anmeldt af Flemming, Snekkersten 25. juni 2008
Det er skidt
Nøj en dårlig film!!!!!!!!
Den er vildt ringe, giver slet ingen mening at lave sådan en film.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. juni 2008
Nu med gulerødder
Nonstop actionfilm hvor det ikke skorter på konstant spruttende automatvåben, biljagter, drabelige dueller og som kirsebærret på toppen den helt spiselige Monica Bellucci som Clive Owens dame. Plottet er helt igennem gak, men tempo og bunker af oneliners hjælper. Paul Giamatti dur ikke til dét her, uanset hvor meget han prøver.

Anmeldt af Søren Petersen, Fåborg 11. april 2008
Hardboiled 2
Dette burde være den officielle opfølger på Hardboiled, den har om muligt endnu mere action og blodshed i de 86 min det står på.
John Woo som pånær Face/off ikke formåede, at lave en god film i USA so far bliver overhalet indenom af den forholdsvis ukendte Michael Davis, som er mest kendt for manus til Double Dragon.
Owen og super sexy Belluci er altid gode og mixer man dem med en velspillende Giamatti, som jeg sidst så i Sideways, så får man en klasse voldsfilm med punch i.
I stil minder den om den undervurderede Running Scared, ultravold fede karakterer og kulsort humor hvilket gør action film værd at se. Woo, Tarantino, Rodriguez & andre watch out Shoot em up are coming !!!

Anmeldt af Monkeyman, København S 3. april 2008
Lad festen begynde!
Shoot 'Em Up er 86 minutters total opturs underholdning, man kan ikke undgå at trække på smilebåndet over. Næsten fra aller første sekund, kommer hér en ultra rå gulerodsædende Clive Owen, med skarpe skud og opblæste oneliners, da han bliver viklet ind i et eksplosivt farlig spil. Paul Giamatti spiller fint med hér som en voldselskende psykopatisk hovedskurk, der hele tiden er i hælene på vores helt, og den hotte italienske MILF Monica Bellucci er også med, hvor hun sexet spiller én prostitueret, der hurtig og uheldigt bliver indblandet i hele misæren.

Jeg må sige, at jeg med garanti blev underholdt 110%, selvfølgelig er denne film ikke fejlfri, men hvis man er en rigtig drengerøv, der elsker stilfulde og overraskende tjubangfilm, så er svaret enkelt: Shoot 'Em Up.
Har den sammen energi som filmen Crank, der også en hæftig lille sag, man bør tjekke ud.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 17. marts 2008
Episk fejlskud
Når man ser denne film sammen med to bonghoveder og de begge kan se den er helt gal. Så er den helt gal.

Anmeldt af Dennis Karimi, Dragør 29. december 2007
Rent guf for action folket
han kom fra intet og når han er færdig, vil der intet vær tilbage.

Der er ikke sparret på noget.
Imponerende stunts og hæsblæsende action.

Glæd dig til en fuldstændig forrygende popcorn move Clive Owen
sammen med lækkert Monica Bellucci i en film lang lang ud over det sædvanlige og morsomme stund-kicks og skyde...


Ret din egen anmeldelse af Shoot 'Em Up - klik her

Deltag i debatten om filmen Shoot 'Em Up - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Shoot 'Em Up
Monkeyman

Shoot 'Em Up Shoot 'Em Up (Blu-ray) Shoot 'Em    Up (BRUGT)
Se alle titler her
Sendt 2008/07/08 03:43:44 IP: Logget Svar...

HVJ skriver i sin anmeldelse at ''Shoot'Em Up'' er en film for ubegavede mennesker. Så kan jeg vist kun erklære mig utrolig mega ubegavet, for filmen er sgu en herlig gang tju-bang underholdning, og jeg nød det, ligesom jeg kan nyde at se en Stanley Kubrick film, eller andre mere sofistikerede værker der kræver mere end minimal hjernekapacitet.
Falkbøll

Sendt 2008/07/17 02:56:21 IP: Logget Svar...

10 år for sent....

nej man skal ikke være retaderet for at se "SEU"... Men det hjælper!.
Det er lige som om at hele filmen er ca. 10 år for sent på den'.. Vi snakker ting John Woo viste os slut 80'erne, og der efter fin-polerede til perfektion. Og come on! en gullerod i øjet?... "SEU" er ca. lige så anvendelig som en retard med en knækket blokfløjte.. skide skægt at se på, men nøtte-løs i det lange løb.

Start en debat om denne udgave af Shoot 'Em Up - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45